Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Зарибяване !!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- krokibg
- учете се от него
Зарибяване !!!
Онзи ден,от ловното в Пловдив,са зарибили със 2.5тона зарибител езерото в Оризаре.Зарибителя е бил каракуда,шаран и т.н от по 150-200гр рибета.Дано оцелеят между щукте в езерото 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Два дни,преди Великден,Ивайловград беше зарибен със 50 000 шаранчета ......отново
Това беше направено пред комисия в присъствието на началника на ИАРА -Х-во.Дано всички които ще ходят там за риба,да ги връщат обратно ако искат да има риба за ловене.Няколко човека го зарибяват на добра воля и също така помагат и на горските да гонят мрежарите.Изкам да кажа тук пред всички който са във форума - ако видите мрежари,обаждайте се на горските,те ще вземат мерки незабавно.Има и полицай със тях и изобщо несе церемонят със никой който лови със забранени средства.Коректните колеги,който си ловят нормално със въдици,нямат никакви грижи.Има над 50-60 сериозни акта и няколко дела,между който и едно на някакъв полицай,който е тръгнал да се разправя със тях и сега си губи работата заради една шибана риба.Нека заедно пазим рибата,зада има какво да ловим.Това време почти дойде,но всичко зависи от нас самите.На слука на всички !!!

- krokibg
- учете се от него
Xenohack,явно ти си единственния който се радва на това че някой зарибява най големия и хубав язовир в България.Е затова ние Българите нищо не заслужаваме,язък за високопарните думи който иначе се пишат из форума.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе и аз се радвам,много даже,ама не можах да се изразя навреме,че още сьм в депресия и страдам дето си забравих НИЩЕЛКАТА
баати-само по пловдив пускат риби значи...те и в панчарево пускаха,пускаха,че и СЬОМГИ даже,ама нещо май им се видя сметката
се някога ще се оправим,де-като измре и моя набор-да са ни живи и здрави децата и с по друго вьзпитание... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Krokibg написа:Xenohack,явно ти си единственния който се радва на това че някой зарибява най големия и хубав язовир в България.Е затова ние Българите нищо не заслужаваме,язък за високопарните думи който иначе се пишат из форума.

И още нещо Кроки ( Българина се оплаква и чака чудо вместо да запретне ръкави и сам да си помогне, възпитанието е такова вместо да решим проблема по лесно е го заобиколим..........)

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
KrokiBG, не сме всички експлозивни като теб. Радваме се, разбира се че се радваме, и разбира се ще следим за мрежари, и разбира се ще съобщаваме на ИАРА и горските(телефоните им са в GSM-а ми), но няма да надуваме фанфари. Ей така тихичко ще отбележим хубавата вест, ще разкажем на приятели... Пък, ако се случи такова нещо и в нашия край, ще отидем да ударим една ръка (не на рибата де...).
- krokibg
- учете се от него
Има и още хора от форума който знам със сигурност че са страстни рибари и спортменски се отнасят към риболова.Но така,какво да се прави,никой от тези дето бяха по Ивайловград през празниците не написа даже и ред.Много години,се ходеше горе и хора успоредно със въдиците си пускаха и по някоя мрежа
и сега когато ги проверяват и като е така на някой хора не им харесва много-много.Само да не стане така,някой от форума с големи думи,да стане за резил

- krokibg
- учете се от него
Аз веднъж го казах във форума,след дълго спорене за аренди и арендатори.Темата беше "Нов платен водоем до София" Ще го повторя пак !!!!
Дано всичките големи водоеми ги вземат богати хора,защото те нямат финансови проблеми и могат да зарибяват,като тези в момента който хем го зарибяват без да искат нищо в замяна хем и го пазят наравно със държавата и дори и тях спонсорират.Те звънят нагоре,надолу да няма оправдания на такива хора с мрежи които се мислят за по големи тарикати от другите рибари.Но както и да е,всеки да си прави сам сметката,но ще кажа само че ще става по добре за обикновенните въдичари а по-зле за бракониерите,само търпение.Аиде жив и здрав snegk и до скоро в Несебър. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
думи неам по вьпроса,кроки знае за кво говоря,той е стигнал до извода,че БОГАТИ хора праят политиката,не измекяри!!!!!!богатио ще помогне-що има...беднио-ще граби...що НЕМА!!!!айде,айдеееееееееее,изводите после...кроки-ти си ПСИХОЛОГ
не сьм и мислил.че си от наште
шега бе-знаех си,че си от НАШТЕ!!!ЗА НЕОБРАЗОВАНИТЕ ИСКАМ ДА ПОДчЕРТАЯ,чЕ ПОД "НАшТЕ ИМАМ ВПРЕДВИД,човек дето разбира ситуацията,а не,дето си МИСЛИ,че я знае...КОМПРЕНДЕ?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- РибаР
- научил се да хвърля
Аз също ще помогна с колкото мога стига наистина да се направи нещо и при нас!snegk написа:А защо мислиш,че има толкова много съфорумци без аватари.Не казвам че всички са браконери,но има и такива.За зарибяването не само се радвам,но исках да съберем някой лев Бургазли ама не.
Ако има поне 5 човека от Бургас - може да се направи нещо макар и не толкова мащабно. Вярно, че не съм се интересувал каква е цената на зарибителния материял, но важнто е да има съмишленници