Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболова около Русе

Мнение от Ato »

10х колега
ще взема и аз да пробвам вече с някакъв такъв аромат
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Изображение
Е за това чудо става дума :) Има го на магазина до гарата продават го по 5лв - 5мл под предтекст ,че било концентрат .Няма такова нещо !!! .Модела за шарковци работи 101% (личен опит) Не се препоръчва да го изливате в колата !!! става страшно . Има най различни видове .http://shop.akvasport.com/catalog/index ... =3a&page=8 ето в този магазин ги има на много символични цени :) (реални)Но уви не е посочено ,че има за Catfish :mrgreen:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Жалко, че го хвърлих и не мога да го снимам, но на това което ползвах пишеше siluris glanis
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ами що не си поръчаме 20-30 броя и да си ги разделим. То с два, три броя си избиваш и доставката ако са по 5 лв в русенските магазитни.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Днес на реката голям вятър.За плувка не ставаше и за това изкарах фидера и надърпах около 5 кг. морунажи и платики.Това от 14.00 до към 21.00.Кълвеше на моменти.Първо дойдоха морунажите после и платиките.Стръв бял червей.Захранка река Супермикс.По едно време пробвах на плувка и изкарах 2-3 риби,но после пак задуха и се върнах на фидерот :D Плувкарите около мен имаха по някоя рибка и се отказаха на бързо.За пореден път се убеждавам,че фидера е смъртоносно оръжие за рибите,когато условията не позволяват да се лови по друг начин.
Above us only sky
roskoff
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от roskoff »

Колеги здравейте!
В събота се каним с приятели да направим един излет.Ще ловим на тежко , може и някой хишник да погоним.
Местата, които обмисляме са Мартен на ливадите(където сигурно ще е лудница) или Стълпище около Големите камъни.
Понеже скоро не съм ходил и на двете места се надявам да ми кажете каква е обстановката, за да решим.
Благодаря предварително !
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

ribarq92 написа:
MiTKo_Fisher написа:
Ato написа:п.п. аре бе Митак кога ще ходим на спининг с тебе
.Дали не е време да спретнем една среща :) да се видим на по бира с риба :mrgreen: .
Аз съм навит :wink: Само да не е петък,събота,неделя :lol: :lol:
Обърнахте я на лаф и уговорки :twisted:
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

сори за спама
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Днес лкеа разходка около Русе :) Ситринта към 7 Мартен под помпената след като скъсах 5-6 кошници се отказах да хвърлям на фидер . Има и резултат 2 платички и 1 попче :) .След това до Текето и тям вятър и безрибие .Дойде до мен колега и сподели ,че направили 8кг бяла риба за 3 дена .Ама била малка не уточни колко малка !!! :evil: :evil: :evil: .Каза също така ,че Текето ще го забранявали за 3 години и съответно зарибявали !!!
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

MiTKo_Fisher написа:Днес лкеа разходка около Русе :) Ситринта към 7 Мартен под помпената след като скъсах 5-6 кошници се отказах да хвърлям на фидер . Има и резултат 2 платички и 1 попче :) .След това до Текето и тям вятър и безрибие .Дойде до мен колега и сподели ,че направили 8кг бяла риба за 3 дена .Ама била малка не уточни колко малка !!! :evil: :evil: :evil: .Каза също така ,че Текето ще го забранявали за 3 години и съответно зарибявали !!!
Митаче,тоя колега яко те е метнал :lol: Ако го забранят просто ще стане рай за браконерите :wink:

П.С Кажете къде може да се ходи за риби,около Русе :oops: Нещо немога да си намеря подходящо място (за фидер,и дъно) :oops:
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

ribarq92 написа:
MiTKo_Fisher написа:Днес лкеа разходка около Русе :) Ситринта към 7 Мартен под помпената след като скъсах 5-6 кошници се отказах да хвърлям на фидер . Има и резултат 2 платички и 1 попче :) .След това до Текето и тям вятър и безрибие .Дойде до мен колега и сподели ,че направили 8кг бяла риба за 3 дена .Ама била малка не уточни колко малка !!! :evil: :evil: :evil: .Каза също така ,че Текето ще го забранявали за 3 години и съответно зарибявали !!!
Митаче,тоя колега яко те е метнал :lol: Ако го забранят просто ще стане рай за браконерите :wink:

П.С Кажете къде може да се ходи за риби,около Русе :oops: Нещо немога да си намеря подходящо място (за фидер,и дъно) :oops:[/quotАа
Ами че търси по усърдно де.Риби има много на фидер ама место требе,а аз не ги казвам вече че прекалявате
roskoff
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от roskoff »

Колеги нищо не кавате за Стълпище. Ходи ли много народа събота и неделя? Има ли хищник?
Пък събота наближава....трябва да избера между мартен и стълпище......някакви съвети.Ще съм ви много много благодарен :D
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

svetlens написа: Ами че търси по усърдно де.Риби има много на фидер ама место требе,а аз не ги казвам вече че прекалявате

За Дунава ли имаш предвид ???

П.С ако е за там знаеш че съм на ВИЕ с нещата :wink:
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Върви на Мартен на поляната, ако може да се вредиш и се подготви за много късанета, а пък риба има за напористите. Може да метнеш и за мряна и платички има, обаждат се и скобари, морунажи, но панаира е голям хората идват с жените и децата, че бабите с дядовците :?
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

nicki4 написа:Върви на Мартен на поляната, ако може да се вредиш и се подготви за много късанета, а пък риба има за напористите. Може да метнеш и за мряна и платички има, обаждат се и скобари, морунажи, но панаира е голям хората идват с жените и децата, че бабите с дядовците :?
Миналата седмица,просто прескочих да видя как е и неостанах впечетлен от лудницата :( а и не ми се ловят такива кощреци :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”