Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
10х колега
ще взема и аз да пробвам вече с някакъв такъв аромат
ще взема и аз да пробвам вече с някакъв такъв аромат
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата

Е за това чудо става дума

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Жалко, че го хвърлих и не мога да го снимам, но на това което ползвах пишеше siluris glanis

- Vlado_852
- разбира нещата
Ами що не си поръчаме 20-30 броя и да си ги разделим. То с два, три броя си избиваш и доставката ако са по 5 лв в русенските магазитни.
Днес на реката голям вятър.За плувка не ставаше и за това изкарах фидера и надърпах около 5 кг. морунажи и платики.Това от 14.00 до към 21.00.Кълвеше на моменти.Първо дойдоха морунажите после и платиките.Стръв бял червей.Захранка река Супермикс.По едно време пробвах на плувка и изкарах 2-3 риби,но после пак задуха и се върнах на фидерот
Плувкарите около мен имаха по някоя рибка и се отказаха на бързо.За пореден път се убеждавам,че фидера е смъртоносно оръжие за рибите,когато условията не позволяват да се лови по друг начин.

Above us only sky
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги здравейте!
В събота се каним с приятели да направим един излет.Ще ловим на тежко , може и някой хишник да погоним.
Местата, които обмисляме са Мартен на ливадите(където сигурно ще е лудница) или Стълпище около Големите камъни.
Понеже скоро не съм ходил и на двете места се надявам да ми кажете каква е обстановката, за да решим.
Благодаря предварително !
В събота се каним с приятели да направим един излет.Ще ловим на тежко , може и някой хишник да погоним.
Местата, които обмисляме са Мартен на ливадите(където сигурно ще е лудница) или Стълпище около Големите камъни.
Понеже скоро не съм ходил и на двете места се надявам да ми кажете каква е обстановката, за да решим.
Благодаря предварително !
Обърнахте я на лаф и уговоркиribarq92 написа:Аз съм навитMiTKo_Fisher написа:.Дали не е време да спретнем една срещаAto написа:п.п. аре бе Митак кога ще ходим на спининг с тебеда се видим на по бира с риба
.
Само да не е петък,събота,неделя
![]()

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Днес лкеа разходка около Русе
Ситринта към 7 Мартен под помпената след като скъсах 5-6 кошници се отказах да хвърлям на фидер . Има и резултат 2 платички и 1 попче
.След това до Текето и тям вятър и безрибие .Дойде до мен колега и сподели ,че направили 8кг бяла риба за 3 дена .Ама била малка не уточни колко малка !!!
.Каза също така ,че Текето ще го забранявали за 3 години и съответно зарибявали !!!

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Митаче,тоя колега яко те е метналMiTKo_Fisher написа:Днес лкеа разходка около РусеСитринта към 7 Мартен под помпената след като скъсах 5-6 кошници се отказах да хвърлям на фидер . Има и резултат 2 платички и 1 попче
.След това до Текето и тям вятър и безрибие .Дойде до мен колега и сподели ,че направили 8кг бяла риба за 3 дена .Ама била малка не уточни колко малка !!!
![]()
![]()
.Каза също така ,че Текето ще го забранявали за 3 години и съответно зарибявали !!!

П.С Кажете къде може да се ходи за риби,около Русе

Митаче,тоя колега яко те е метналribarq92 написа:MiTKo_Fisher написа:Днес лкеа разходка около РусеСитринта към 7 Мартен под помпената след като скъсах 5-6 кошници се отказах да хвърлям на фидер . Има и резултат 2 платички и 1 попче
![]()
![]()

П.С Кажете къде може да се ходи за риби,около Русе

Ами че търси по усърдно де.Риби има много на фидер ама место требе,а аз не ги казвам вече че прекалявате
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги нищо не кавате за Стълпище. Ходи ли много народа събота и неделя? Има ли хищник?
Пък събота наближава....трябва да избера между мартен и стълпище......някакви съвети.Ще съм ви много много благодарен
Пък събота наближава....трябва да избера между мартен и стълпище......някакви съвети.Ще съм ви много много благодарен

svetlens написа: Ами че търси по усърдно де.Риби има много на фидер ама место требе,а аз не ги казвам вече че прекалявате
За Дунава ли имаш предвид ???
П.С ако е за там знаеш че съм на ВИЕ с нещата

-
- вече хвърля и на тежко
Върви на Мартен на поляната, ако може да се вредиш и се подготви за много късанета, а пък риба има за напористите. Може да метнеш и за мряна и платички има, обаждат се и скобари, морунажи, но панаира е голям хората идват с жените и децата, че бабите с дядовците :?
Миналата седмица,просто прескочих да видя как е и неостанах впечетлен от лудницатаnicki4 написа:Върви на Мартен на поляната, ако може да се вредиш и се подготви за много късанета, а пък риба има за напористите. Може да метнеш и за мряна и платички има, обаждат се и скобари, морунажи, но панаира е голям хората идват с жените и децата, че бабите с дядовците