Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз Искър
Мерси за предупрежденията , то ако не спре този вятър най-вероятно ще пропусна риболова 

Събота и неделя прогнозата е перфектна. 

Там е проблема (от тия аномалии всичко се обарка) За плаж ЩЕ СТАВА ама за тролинг СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМilian_y написа:Събота и неделя прогнозата е перфектна.

Стария модел слиза на 5.5м и да не се окаже малко плитък за сезона, иначе лятото цака ТАКАцък .ilian_y написа:... мисля да ги цакам със салмо с червената глава ,но новия модел ...
На платено не одим !
Един ден преди около месец влезнах да влача САМО за костури (на 5 метра от брега в дълбоката част от към резервата и вододаината
на трите въдици бях сложил 5см воблери като 2 бяха Салмо хорнет 5 газещи на различна дълбочина и едно Голди (доказало се с годините) хфанах 7 костура за по-малко от час като повечето ми удари бяха на дълбоко газещото Салмо . 

toyo1 написа:Един ден преди около месец влезнах да влача САМО за костури (на 5 метра от брега в дълбоката част от към резервата и вододаинатана трите въдици бях сложил 5см воблери като 2 бяха Салмо хорнет 5 газещи на различна дълбочина и едно Голди (доказало се с годините) хфанах 7 костура за по-малко от час като повечето ми удари бяха на дълбоко газещото Салмо .

Риболовци.
Колега ям предимно МОРСКАlusienn написа:toyo1 написа:Един ден преди около месец влезнах да влача САМО за костури (на 5 метра от брега в дълбоката част от към резервата и вододаинатана трите въдици бях сложил 5см воблери като 2 бяха Салмо хорнет 5 газещи на различна дълбочина и едно Голди (доказало се с годините) хфанах 7 костура за по-малко от час като повечето ми удари бяха на дълбоко газещото Салмо .
Морска болест на въдица
И разход на пари
гледай да избиеш некой лев -риба има у магазина
Тоя филм свърши

-
- вече хвърля и на тежко
В неделя се опитах да потроля на Искър. Все едно бях хвърлил в тоалетната. Започнах от филмовата къща до шипоченския залив, от там до края на караваните и началото на резервата. Продължих покрай резервата и някъде срещу Камелот секох направо и се прибрах. Дори и на сонара рибата беше кът. Поне времето бе хубаво. Жалко че колежката не иска да дойде.
Това е от мен.

Мисълта убива действието!
Колега и това го има в зараlubo9 написа:В неделя се опитах да потроля на Искър. Все едно бях хвърлил в тоалетната. Започнах от филмовата къща до шипоченския залив, от там до края на караваните и началото на резервата. Продължих покрай резервата и някъде срещу Камелот секох направо и се прибрах. Дори и на сонара рибата беше кът. Поне времето бе хубаво. Жалко че колежката не иска да дойде.Това е от мен.

-
- вече хвърля и на тежко
Ами то в последно време като отида на Искъра само този зар хвърлямtoyo1 написа: Колега и това го има в заранищо че някои не си казват

Щипи малко зара (като ТРОЛИ)lubo9 написа:Ами то в последно време като отида на Искъра само този зар хвърлямtoyo1 написа: Колега и това го има в заранищо че някои не си казват
.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти!
Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло!
Дека са ви даун-ригерите бре момчетии,Любо и Тойо?
У февруари ги вадите,па ся развехте белото знаме?
Стегнете се,да не идвам да ви засенчим!
Пъстърва,а не Чудски сиг е фанал моя агент от Рапала на воблер-4.5м около Боришкия залив,ма мое и късмет да е било,според нашият приятел Ники!
800гр.-сребърна на черни точки!
Да кача ли снимка? 

Саше това е ДРУГА БИРА(за пастърва съм съгласен защото един от маисторите на УШ НЕЗАКОННАТА КЪЩА-Бунгало хвана с една ръждясала блесна от брега една над кило )А Зара (на Сираков 100 )Troli Rapala написа:Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти!Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло!
![]()
Пъстърва,а не Чудски сиг е фанал моя агент от Рапала на воблер-4.5м около Боришкия залив,ма мое и късмет да е било,според нашият приятел Ники!
800гр.-сребърна на черни точки!
Да кача ли снимка?

-
- вече хвърля и на тежко
И подобни на даун-ригерите ползвах, смятай параван. Не ще. И с три въдици на различни дълбочини-пак не ще. И колежката и тя не щеTroli Rapala написа:Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти!Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло!
![]()

Сега го прати в МЕТРО (и ще видиш за един ден на РЕД ХЕД ТУТИ ФРУТИ правен за Албания как ще ги НАШАРИ)lubo9 написа:И подобни на даун-ригерите ползвах, смятай параван. Не ще. И с три въдици на различни дълбочини-пак не ще. И колежката и тя не щеTroli Rapala написа:Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти!Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло!
![]()
. Нещо ме гони голям карък. Покажи някой хитринки!