Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
hanibal
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от hanibal »

Мерси за предупрежденията , то ако не спре този вятър най-вероятно ще пропусна риболова :(
ilian_y
новобранец
новобранец

Мнение от ilian_y »

Събота и неделя прогнозата е перфектна. :)
toyo1

Мнение от toyo1 »

ilian_y написа:Събота и неделя прогнозата е перфектна. :)
Там е проблема (от тия аномалии всичко се обарка) За плаж ЩЕ СТАВА ама за тролинг СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ :idea:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

ilian_y написа:... мисля да ги цакам със салмо с червената глава ,но новия модел ...
Стария модел слиза на 5.5м и да не се окаже малко плитък за сезона, иначе лятото цака ТАКАцък .
На платено не одим !
toyo1

Мнение от toyo1 »

Един ден преди около месец влезнах да влача САМО за костури (на 5 метра от брега в дълбоката част от към резервата и вододаината :wink: на трите въдици бях сложил 5см воблери като 2 бяха Салмо хорнет 5 газещи на различна дълбочина и едно Голди (доказало се с годините) хфанах 7 костура за по-малко от час като повечето ми удари бяха на дълбоко газещото Салмо . :idea:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

toyo1 написа:Един ден преди около месец влезнах да влача САМО за костури (на 5 метра от брега в дълбоката част от към резервата и вододаината :wink: на трите въдици бях сложил 5см воблери като 2 бяха Салмо хорнет 5 газещи на различна дълбочина и едно Голди (доказало се с годините) хфанах 7 костура за по-малко от час като повечето ми удари бяха на дълбоко газещото Салмо . :idea:
:mrgreen: Морска болест на въдица :wink: И разход на пари :wink: гледай да избиеш некой лев -риба има у магазина :wink: Тоя филм свърши :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
toyo1

Мнение от toyo1 »

lusienn написа:
toyo1 написа:Един ден преди около месец влезнах да влача САМО за костури (на 5 метра от брега в дълбоката част от към резервата и вододаината :wink: на трите въдици бях сложил 5см воблери като 2 бяха Салмо хорнет 5 газещи на различна дълбочина и едно Голди (доказало се с годините) хфанах 7 костура за по-малко от час като повечето ми удари бяха на дълбоко газещото Салмо . :idea:
:mrgreen: Морска болест на въдица :wink: И разход на пари :wink: гледай да избиеш некой лев -риба има у магазина :wink: Тоя филм свърши :P
Колега ям предимно МОРСКА :idea: А риболова ми е хоби и не ме интересува какви разходи съм направил за да ги КОМПЕНСИРАМ с хванатата риба.Дано се маитапиш :idea:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

В неделя се опитах да потроля на Искър. Все едно бях хвърлил в тоалетната. Започнах от филмовата къща до шипоченския залив, от там до края на караваните и началото на резервата. Продължих покрай резервата и някъде срещу Камелот секох направо и се прибрах. Дори и на сонара рибата беше кът. Поне времето бе хубаво. Жалко че колежката не иска да дойде. :wink: Това е от мен.
Мисълта убива действието!
toyo1

Мнение от toyo1 »

lubo9 написа:В неделя се опитах да потроля на Искър. Все едно бях хвърлил в тоалетната. Започнах от филмовата къща до шипоченския залив, от там до края на караваните и началото на резервата. Продължих покрай резервата и някъде срещу Камелот секох направо и се прибрах. Дори и на сонара рибата беше кът. Поне времето бе хубаво. Жалко че колежката не иска да дойде. :wink: Това е от мен.
Колега и това го има в зара :wink: нищо че някои не си казват :idea:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

toyo1 написа: Колега и това го има в зара :wink: нищо че някои не си казват :idea:
Ами то в последно време като отида на Искъра само този зар хвърлям :D .
toyo1

Мнение от toyo1 »

lubo9 написа:
toyo1 написа: Колега и това го има в зара :wink: нищо че някои не си казват :idea:
Ами то в последно време като отида на Искъра само този зар хвърлям :D .
Щипи малко зара (като ТРОЛИ) :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти! :D Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло! :wink: Дека са ви даун-ригерите бре момчетии,Любо и Тойо? :shock: У февруари ги вадите,па ся развехте белото знаме? :roll: Стегнете се,да не идвам да ви засенчим! :D :drinkers:Пъстърва,а не Чудски сиг е фанал моя агент от Рапала на воблер-4.5м около Боришкия залив,ма мое и късмет да е било,според нашият приятел Ники! :D 800гр.-сребърна на черни точки! :wink: Да кача ли снимка? :roll:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа:Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти! :D Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло! :wink: Дека са ви даун-ригерите бре момчетии,Любо и Тойо? :shock: У февруари ги вадите,па ся развехте белото знаме? :roll: Стегнете се,да не идвам да ви засенчим! :D :drinkers:Пъстърва,а не Чудски сиг е фанал моя агент от Рапала на воблер-4.5м около Боришкия залив,ма мое и късмет да е било,според нашият приятел Ники! :D 800гр.-сребърна на черни точки! :wink: Да кача ли снимка? :roll:
Саше това е ДРУГА БИРА(за пастърва съм съгласен защото един от маисторите на УШ НЕЗАКОННАТА КЪЩА-Бунгало хвана с една ръждясала блесна от брега една над кило )А Зара (на Сираков 100 ) :wink: то е ясно.Даунрингерите са в ПОВИШЕНА БОИНА ГОТОВНОСТ че чакам да ми докарат КЕМПЕРА 4х4 и ги почвам (разширявам периметъра на ПЪРВА ЛИНИЯ ЗАКОННО) :lol:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Troli Rapala написа:Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти! :D Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло! :wink: Дека са ви даун-ригерите бре момчетии,Любо и Тойо? :shock: У февруари ги вадите,па ся развехте белото знаме? :roll: Стегнете се,да не идвам да ви засенчим! :D
И подобни на даун-ригерите ползвах, смятай параван. Не ще. И с три въдици на различни дълбочини-пак не ще. И колежката и тя не ще :( . Нещо ме гони голям карък. Покажи някой хитринки!
toyo1

Мнение от toyo1 »

lubo9 написа:
Troli Rapala написа:Зара/коя,Зара!?/,си я щипи ти! :D Аз,съм в казармата и ще избухнем от риби,га излезем на светло! :wink: Дека са ви даун-ригерите бре момчетии,Любо и Тойо? :shock: У февруари ги вадите,па ся развехте белото знаме? :roll: Стегнете се,да не идвам да ви засенчим! :D
И подобни на даун-ригерите ползвах, смятай параван. Не ще. И с три въдици на различни дълбочини-пак не ще. И колежката и тя не ще :( . Нещо ме гони голям карък. Покажи някой хитринки!
Сега го прати в МЕТРО (и ще видиш за един ден на РЕД ХЕД ТУТИ ФРУТИ правен за Албания как ще ги НАШАРИ) :wink: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”