Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

не ходете на почивна база Сушина
Модератор: sapuna
Re: не ходете на почивна база Сушина
Здравейте, ще се опитам и Аз да споделя моето мнение за базата на Сушина , решихме с мои приятели да отседнем за една две вечери на това красиво местенце ,
верно е че пътя не е в добро състояние но пък за които иска няма проблеми , с моита кола минах без проблеми а тя е много ниска и отделно беше нова когато ходих там и след като съм стигнал до базата значи няма ядове , бунгалата са според изискванията има и със самостоятелен възел и с общт, за цените които са отдават мисля че са на ниво имаики предвид че има хотели три звезди които са с мн по лоша хигиена , мястото предлага много добри условия за прекарването на два три дена а за рибари без каравани е идеално место да се насладят на прекрастната зона , базата е отделена от язовира на около 50 метра което дава възможност да се стигне бързо до водоема .... тоест от леглото директно на водоема а късно вечерта да се насладите на БИРА СКАРА
.
Посрещането > чакаха ни няколко качулки предрешени като домакини на базата по джапанки и бермуди голи до кръста които докато им обясним за какво сме там ни направиха на пух и прах и между временно ни настаниха кои където си поиска , нечовешката им любезност стигна до там че ни предложиха да си изберем място за скромния банкет които решихме да си спретнем, имаики в предвид условията които се предлагат имаше и други мазохисти решили някои да ги
разтовари от напрежението на седмицата, ........................ та така си е там ...............и да не пропусна на заминаване ни замерваха с камани и винкели ............

п.с. Колеги , разбирам че има мн хора с различно виждане по тези въпроси но Аз мога да препоръчам на мн хора мястото за кратък излет до 3 дена а, за любителите на разкоша бих препоръчал мн други местенца които са на средна цена от около 100,200 евро за вечер където може да се чувствате като царе но това е в западна европа ................... а тук за 6/8 лв. на човек и тази природа е мн гот.
Желая много успехи на въдичарите и любителите на природата дръзнали да се изправят срещу владетеля на базата
...................
не съм рекламен агент ,а просто един ценител на природата
верно е че пътя не е в добро състояние но пък за които иска няма проблеми , с моита кола минах без проблеми а тя е много ниска и отделно беше нова когато ходих там и след като съм стигнал до базата значи няма ядове , бунгалата са според изискванията има и със самостоятелен възел и с общт, за цените които са отдават мисля че са на ниво имаики предвид че има хотели три звезди които са с мн по лоша хигиена , мястото предлага много добри условия за прекарването на два три дена а за рибари без каравани е идеално место да се насладят на прекрастната зона , базата е отделена от язовира на около 50 метра което дава възможност да се стигне бързо до водоема .... тоест от леглото директно на водоема а късно вечерта да се насладите на БИРА СКАРА

Посрещането > чакаха ни няколко качулки предрешени като домакини на базата по джапанки и бермуди голи до кръста които докато им обясним за какво сме там ни направиха на пух и прах и между временно ни настаниха кои където си поиска , нечовешката им любезност стигна до там че ни предложиха да си изберем място за скромния банкет които решихме да си спретнем, имаики в предвид условията които се предлагат имаше и други мазохисти решили някои да ги

п.с. Колеги , разбирам че има мн хора с различно виждане по тези въпроси но Аз мога да препоръчам на мн хора мястото за кратък излет до 3 дена а, за любителите на разкоша бих препоръчал мн други местенца които са на средна цена от около 100,200 евро за вечер където може да се чувствате като царе но това е в западна европа ................... а тук за 6/8 лв. на човек и тази природа е мн гот.
Желая много успехи на въдичарите и любителите на природата дръзнали да се изправят срещу владетеля на базата

не съм рекламен агент ,а просто един ценител на природата
Наистина голяма мизерия и е много мръсно,тоалетните на малките куптори са общи ,покрай купторите е минирано навсякъде явно /туристите/ ги е било гнус да ползват /тоалетите/ на прехвалената база! Та този човек който събира парите и 1лв. на легло небих дал!Неходете! Планирайте отдих на по-цивилизовано място където данеставаш с паритеси кепозе! 

може ли някакво актуално мнение за почивна база сушина защото в понеделник (13.08.2012г) заминаваме нататък.Интересуваме да ли има хладилник и да няма не е голямо нещо, защото тръгваме с хладилни чанти, чаршафите как са и банята и тоалетната в какъв вид са?запазили сме две големи бунгала и и избрахме това място, защото аз съм бременна, а и друготео семейство с което тръгваме ще е с две малки деца. благодаря предварително:)
Аз пък да ви кажа след тези коментари които прочетох тук тръгнах много скиптично настроена.Когато отидох и видях какво ни очаква не се изненадах защото за тези пари какво очаквате.Не е лукс, но и аз не искам това.Да банята може да е малка, но има топла вода и и можеш да се изкъпеш.Леглата са стари с пружини, но пък завивките са чисти.Има работещ хладилник, има маса и и столове.Язовира е на 200 м. и какво искате повече.Да не би на палатката да е като в 5 звезден хотел. На нас много ни хареса бихме останали още , но идваха други хора на наше место.Тока се плаща само в студеният период от годината, по простата причина че тогава се отоплява с печки и всяко бунгало си има електромер.Бунгалата бяха пълни, нямаше едно празно. Заслужава си да идеш за красотата, за язовира, за изгрева и и залеза на слънцето. Много добре се държаха хората с нас и догодина пак сме там.Който не му харесва да си седи в къщи в банята и на лукса или да си ходи по хотелите. Що се отнася до риболова хванахме доста платики, малки каракуди и черввеноперки, но беше страхотен релакс, но за съжаления отпуските свършиха и се прибрахме:(
Вчера се върнахме от Сушина.За бунгалата няма много за казване. Относно риболова ходихме на Кьомен водата много е падната дълбочината там е около 1м / 1,5м на фидер и на гол телескоп излизаха платики доста прилични от 300г до 1 кг.Но за дънните нямаше шанс да бутне нещо. Колеги там са имали удари на малки сомчетата. На следващия ден пробвахме на с. Ловец пак платики, дънните пръчки не се обадиха.Като цяло многоо платики, каракуда и червеноперка и кустур. Кустура само сутрин рано на блесна.
Базата е старичка но за тези пари си я бива.Мен ми хареса изкарването.Бунгалата бяха чисти и с бели чаршафи.Риба не хванахме но на скарата се отсрамихме.Прекарахме страхотен уикенд.
Абе ти цвете ли си минзухар ли си незнам но за тая глупост дето си я написал дано си взел някои лев
поне .за парите си базата е добре.мен ми хареса много изкарването
поне .за парите си базата е добре.мен ми хареса много изкарването