Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Есенен Домлян
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Есенен Домлян
С малко закъснение ще споделя с вас моят неделен излет.Вече бях решил,че ще ходя на Домлян.Очакванията бяха за хубаво време ........е,и за някоя рибка евентуално.Старата баничарка с пухтене и ръмжене атакува баира откъм преливника.Пътят наистина е достоен за световно първенство по офроуд,но чудото на немската техника въпреки преклонната си възраст успя да се справи достойно.Нивото на водата е все още доста ниско и успях да сляза почти до водата.
Ето малко пейзажи:

Нямаше много хора на водоема,въпреки хубавото време.Тези,с които говорих,гонеха костур.Аз пък щях да моря бабите - манджа тъмна за червеноперка и бабушка,бисквита,коноп,жито,червейчета .......такива вкусотии ....
Оръжията бяха заредени и готови:

.........много каменисто бе ...........едвам забих колчетата ........
За риболова няма много за разказване - доста тегав .Рибата изобщо не се влияеше от захранката.На плувка извадих едно кефалче около 15-ина см. и една бабушка със същия размер.Накрая дори я зарязах.Но фидерите спасиха капото.Първо ей тоя гладник

Удовоствие беше изваждането на ей тия хубавци

Това ми е улова

И накрая - както обикновено

Риба може да не хванах много,но времето беше супер,хванах тен посред ноември и се измъкнах за малко от забързания,прашен и мръсен град.
..........прощална снимка и обратно по офроуд трасето ........

Ето малко пейзажи:

Нямаше много хора на водоема,въпреки хубавото време.Тези,с които говорих,гонеха костур.Аз пък щях да моря бабите - манджа тъмна за червеноперка и бабушка,бисквита,коноп,жито,червейчета .......такива вкусотии ....
Оръжията бяха заредени и готови:

.........много каменисто бе ...........едвам забих колчетата ........
За риболова няма много за разказване - доста тегав .Рибата изобщо не се влияеше от захранката.На плувка извадих едно кефалче около 15-ина см. и една бабушка със същия размер.Накрая дори я зарязах.Но фидерите спасиха капото.Първо ей тоя гладник

Удовоствие беше изваждането на ей тия хубавци

Това ми е улова

И накрая - както обикновено

Риба може да не хванах много,но времето беше супер,хванах тен посред ноември и се измъкнах за малко от забързания,прашен и мръсен град.
..........прощална снимка и обратно по офроуд трасето ........

Последно промяна от tsvetkoff на Сря Ное 10, 2010 7:59 am, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Есенен Домлян
Ехххх ... искам и аз така ... Хубав релакс си направил, рибка си хванал, рилийз си направил - ми какво повече, ПЕРФЕКТЕН!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добри риби
Браво за излета.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво за излета на този талъсъмски водоем....Абе тая вода от 3 месеца все толкова седи .....тия реки около него да не са пресхнали...
-
- и господ не е толокова добър
Браво колега

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Седем много добри кефала на фидера 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач