Ryobi Insider1000 vi

Модератор: sapuna

Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ryobi Insider1000 vi

Мнение от pachosz »

На първата снимка е с плетено 0,06, има подложка уж и пак малко дойде метража на тая дълбока шпула.
На втората навих колкото трябва да е горе-долу 0,20 монофил за снимката само :D
Изображение
Изображение
Първото нещо, което ме впечатли в тая макаричка е, че изключително леко се върти водещата ролка на бигела. Със съвсем нежно докосване и се врътка. Не знам до кога ще е така обаче :wink:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

pachosz написа:
milo69 написа:. Само дето няма резервна шпула моята.
http://shop.fishermanbg.com/page.php?PageID=7

Това са вносителите.
Обади им се и им кажи за шпулата....демек да натопиш тия от магазина в Стара Загора.
Всички макари са с резервни шпули.
Поне така бяха, при първия внос миналата година на тази макара.
И ако имат шпули да ти пратят твоята...която ти се полага ..по собственика на магазина ,който зарежда от тях веднъж на един-два месеца.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

saksi написа:
pachosz написа:
milo69 написа:Това са вносителите.
Колега, благодаря ти, а аз още днес ще се обадя да питам ако не друго, поне да си купя от тях шпула. Щото изключвам варианта в магазина да е вината. По-горе колега писа, че предишните пратки са били без, предполагам е точно така.
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

мерси за снимките, колега...а иначе много е възможно към макарето да няма резервна шпула в тая партида...
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

milo69 написа:много е възможно към макарето да няма резервна шпула в тая партида...
Направо си е така.
Вчера се обаждах да питам на няколко места за резервна. Днес ми се обадиха от БУЛИТ 2000, една изключително любезна дама. Каза, че могат да поръчат и доставят шпула на цена 48 лв. Куриоза е, че точно при тях в момента същата макара с резервна графитна шпула струва 45 лв. :shock: :rolleyes: :rolleyes: :lol: Както и да е, все пак прави добро впечатление отношението им към клиентите. Нещо, което е рядкост на последно време, даже и в частния бизнес.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”