Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Ryobi Insider1000 vi
Модератор: sapuna
- pachosz
- сериозен играч

Re: Ryobi Insider1000 vi
На първата снимка е с плетено 0,06, има подложка уж и пак малко дойде метража на тая дълбока шпула.
На втората навих колкото трябва да е горе-долу 0,20 монофил за снимката само

Първото нещо, което ме впечатли в тая макаричка е, че изключително леко се върти водещата ролка на бигела. Със съвсем нежно докосване и се врътка. Не знам до кога ще е така обаче
На втората навих колкото трябва да е горе-долу 0,20 монофил за снимката само

Първото нещо, което ме впечатли в тая макаричка е, че изключително леко се върти водещата ролка на бигела. Със съвсем нежно докосване и се врътка. Не знам до кога ще е така обаче
-
saksi
- фен клуб-скобар
http://shop.fishermanbg.com/page.php?PageID=7pachosz написа:milo69 написа:. Само дето няма резервна шпула моята.
Това са вносителите.
Обади им се и им кажи за шпулата....демек да натопиш тия от магазина в Стара Загора.
Всички макари са с резервни шпули.
Поне така бяха, при първия внос миналата година на тази макара.
И ако имат шпули да ти пратят твоята...която ти се полага ..по собственика на магазина ,който зарежда от тях веднъж на един-два месеца.
- pachosz
- сериозен играч

Колега, благодаря ти, а аз още днес ще се обадя да питам ако не друго, поне да си купя от тях шпула. Щото изключвам варианта в магазина да е вината. По-горе колега писа, че предишните пратки са били без, предполагам е точно така.saksi написа:pachosz написа:milo69 написа:Това са вносителите.
-
milo69
- ще става разбирач

мерси за снимките, колега...а иначе много е възможно към макарето да няма резервна шпула в тая партида...
- pachosz
- сериозен играч

Направо си е така.milo69 написа:много е възможно към макарето да няма резервна шпула в тая партида...
Вчера се обаждах да питам на няколко места за резервна. Днес ми се обадиха от БУЛИТ 2000, една изключително любезна дама. Каза, че могат да поръчат и доставят шпула на цена 48 лв. Куриоза е, че точно при тях в момента същата макара с резервна графитна шпула струва 45 лв.