какво става с яз.Огняново

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

pani4eto
новобранец
новобранец

Re: какво става с яз.Огняново

Мнение от pani4eto »

Регистриран съм отдавна,но не съм деен(по скоро съм зрител и консуматор).За в бъдеще ще съм по-деен в темите!Мисля, че яз.Огняново заслужава да има тема в" Информация за Водоемите".А и трябва да има своя тема отделно от Софийска област!Водоема се посещава от много хора и е що годе среден по площ(и по кубатура).
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

pani4eto написа:......За в бъдеще ще съм по-деен в темите!Мисля, че яз.Огняново заслужава да има тема в" Информация за Водоемите"....
Давай, ще станем няколко пишещи, а не няколко питащи :D .
sashaa5758
новобранец
новобранец

Мнение от sashaa5758 »

Вчера бях в региона на Огняново и ми направи впечатление, че е струпана доста техника /камиони багери и др. машини/Някой знае ли какво ще правят там. Втора серия на Ивайловград ли се задава?Дано не е така.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Вчера, неделя 25. 10 ., чудесно време и есенна красота на Огняново. На тролинг и спининг от каяка по целия язовир с всички възможни видове воблери, блесни и силиконки-само 5-6 костурчета. Добре че си купихме пътем за всеки случай 30 кубинки, които ги изразходвахме след обед за 2-3 часа в един залив и хванахме двайсетина костурчета, повечето около 15 см.
От страната на шаранджиите се копае яко с тежки багери и камиони. наслагали са табели "Добив на земни маси от яз.Огняново". изкопите са огромни и са с подозрително правилни форми.Дано не се върши някое безобразие! Ако някой има инфо-да реагираме докато е време!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Почвата била глинеста и се използва за укрепване на дигата на река Лесновска,така ми обясни багериста :shock: но лошото е че господин Пиперков е хвърлил око на целия язовир и бракониерства безпепятсвено и до година водоема може вече да е частен. :axe:
sashaa5758
новобранец
новобранец

Мнение от sashaa5758 »

Безобразията в тази държава няма да спрат.Господин Пиперков/не знам кой е / може би ще бъде новия "министър на веселието".
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

колега, тези снимки ли искаше да качиш?

Изображение

Изображение

Изображение
pani4eto
новобранец
новобранец

Мнение от pani4eto »

Имам въпрос към Краси_поборника ,колега постнал си снимка -първата, ама от Огняново ли е ? И от кой залив е от дясно на стената:Сухата река,Малкия обраслия залив,залива дето са хранилките на "Арамлиец" или от устието на р.Виковия(Плажа)?
pani4eto
новобранец
новобранец

Мнение от pani4eto »

То м/у другото и снимките прикачени от Тедо(помогнал е на друг)първите две не са от Огняново!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

pani4eto написа:Имам въпрос към Краси_поборника ,колега постнал си снимка -първата, ама от Огняново ли е ? И от кой залив е от дясно на стената:Сухата река,Малкия обраслия залив,залива дето са хранилките на "Арамлиец" или от устието на р.Виковия(Плажа)?
Това е мястото малко преди ловния навес,като се кара по вода се пада от дясно,на това място със този понтон се превозват строителните материали на баровеца.
pani4eto
новобранец
новобранец

Мнение от pani4eto »

Благодаря на Краси за разяснението.Утре ще се разкарам на там.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

pani4eto написа:То м/у другото и снимките прикачени от Тедо(помогнал е на друг)първите две не са от Огняново!
Колега, от Огняново са си снимките-едната до кулата, другара някъде по средата на язовира от лодка :P
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Днес, на Огняново, даде добре костур на рибка/като за ноември /. В понеделник ще пусна снимки и текст, че трябва да ползвам друг комп.Наслука!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

В неделя 07.11. много тегав риболов на костур, на рибе :x С голям зор двама души хванахме 20-тина костурчета, като се местихме на няколко места -до кулата, в заливите, къде ли не. Не видяхме и колегите да са наспорили. Водата падаше видимо.Пробвахме тролинг и силиконки, както и монтажи за бяля риба-абсурд :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Моята информация от събота 6.11.е в "Излет" -"Есенни костури"/ да не се повтарям/.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”