САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
strijok
учете се от него
учете се от него

Re: САФРИД - 2010

Мнение от strijok »

Тръгнал си по наклонена плоскост момче и ще се подхлъзнеш тъй като гледам :wink:
Със здраве и ако не знаеш, всеки форум си има правила, вземи ги прочети :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Пич, ти добре ли си, сериозно те питам :evil:
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

OPKA написа:
rumci написа:Днес почиствах темата и близо две страници със СПАМ изтрих, благодарение най-вече на OPKA и bobby_to.
Ще ви помоля да не се връзвате повече на провокациите им и да я караме по същество!
Еееей ама Вие ставате за смях бре :lol:
Какво чистиш ? Нали това е форум. Все едно да си говорим тука всички и ти-ТИ решаваш на кого да запушиш устата или да си глътне някак си думите обратно !!!!!!!
Айде споко и не се зимай толкоз на сериозно !
На Българина дай му власт и му гледай сеира.
КИРО И ЗА ТЕБ СЕ ОТНАСЯ !
Знаем ,че си гол,ям рибар като вземеш 1-2 кила днес не можем ти зпуши устата после ....мааму стара :lol:
Струва ми се, че някой алкохолът го хваща рано-рано и си излива чернотията от деня върху ни. Считам, че повечето тука сме въдичари /не риболовци/, които преди всичко обичаме и уважаваме природата, споделяйки за излетите си. Сигурно има някой, който бяга леко встрани от истината, но нали това е сладкото на раздумката.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Що ли не ми е сладко, като го чета тоя малоумник :evil:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

OPKA написа: Еееей ама Вие ставате за смях бре :lol:
Какво чистиш ? Нали това е форум. Все едно да си говорим тука всички и ти-ТИ решаваш на кого да запушиш устата или да си глътне някак си думите обратно !!!!!!!
Айде споко и не се зимай толкоз на сериозно !
На Българина дай му власт и му гледай сеира.
КИРО И ЗА ТЕБ СЕ ОТНАСЯ !
Знаем ,че си гол,ям рибар като вземеш 1-2 кила днес не можем ти зпуши устата после ....мааму стара :lol:
А , баце - ти си бил жив все още.
Така - да това е форум,и тук се чистят мнения.
А в дадения случай,може и до потребител да се стигне.В случая - ОРКА
Голям рибар съм,и голям месар(ама друг вид месо) - то си има и кандро за това.
Това че на трал вадиш тонове,просто си за друг форум - не за тук.
Щом си станал тук за сеир вече - явно имаш голяма власт над мрежите и траловете.Така че - и ти влизаш в графата дето я казваш.
На Българина дай му власт и му гледай сеира

А сеир ще има де. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Опс, ква излезе тя :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

честно да ви кажа аз пиша и чета в този форум щото няма големи майстори, ами хора които споделят опит, мнения и удоволствието от риболова.

За тези които са комплексирани от това че са големи специалисти и мнООООго риба вадят да пишат във форумите за компексари...!!

Дайте инфо за рибата ами не за килограми или бройки. Всеки е имал и добри и лоши дни. и аз миналата година за един ден направих 88 заргана от 14-18, ама таз година съм фанал 0 броика... То не съм и ходил за такива.
Но все пак е въпрос на време слука и други неща.
Така че колко са килограмите.. не те прави готин пич и велик рибар... Най-добри са тея дето могат и други да заразят с тоя нашия вирус.
addicted to the wind !
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

pako написа:честно да ви кажа аз пиша и чета в този форум щото няма големи майстори, ами хора които споделят опит, мнения и удоволствието от риболова.

За тези които са комплексирани от това че са големи специалисти и мнООООго риба вадят да пишат във форумите за компексари...!!

Дайте инфо за рибата ами не за килограми или бройки. Всеки е имал и добри и лоши дни. и аз миналата година за един ден направих 88 заргана от 14-18, ама таз година съм фанал 0 броика... То не съм и ходил за такива.
Но все пак е въпрос на време слука и други неща.
Така че колко са килограмите.. не те прави готин пич и велик рибар... Най-добри са тея дето могат и други да заразят с тоя нашия вирус.
Пич за 3 години и косур имаш 60 мнения,и искаш да ти се дава информация за рибата..аз отначало споделях всеки мой излет ,сега споделям само с познати и приятели,не защото някой ще ми отиде на мястото ами защото се дразня на хора ,които ходят за риба само когато чуят че избила някаде,много,едро и т.н.Не ме е.е кой колко време има за риболов ,щото и аз бачкам по 5 дни в седмицата по цял ден,но намирам време и след работа и преди работа,мисълта ми е че който има желание време намира.Разбираш ли накъде бия, малко си направете труда да потърсите рибата.А колкото до информацията къде е рибата,нали се сещаш че ти се обаждат и ти казват идвай еди си къде,кълве много,само едро....и т.н и докато отидеш няма и 1 час мача е свършил,така че незнам каква е ползата от всичко това.А докато пиша всичко това съм единствения регистриран в този под форум+12 госта.
Зарганолог
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Mi7chell написа: Пич за 3 години и косур имаш 60 мнения,и искаш да ти се дава информация за рибата...
Илиянски, тука не си прав братле, що се касае до постовете, не е важно количеството, а качеството :!: Прегледай въпросните 60 поста и ще разбереш :wink: И аз допреди 3-4 месеца имах 10-15 поста тук. Виж, заради такива като Орка обаче наистина се замислям има ли смисъл. Както и Malemi - да си чел скоро нещо от Тошето? .....

п.п. Мисля, че Пако визираше Орка в поста си :wink:
Последно промяна от Мънцата на Сря Ное 10, 2010 11:18 pm, променено общо 1 път.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Мич,споко ве.
Специално пък Пако не заслужава тези думи да чете.
А относно инфото - абе ти ако можеш,дай го веднага,
има време и другите да се включат в мача.Пробвано е не веднъж - и работи. :wink:
И тогава шоуто е в преходите,и да се хванеш на хорото,па макар и на края.
Иначе приказката за тоновете,боновете и дай една цигара - сигурно я знаеш.
Изображение

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

ОРКА излиза в почивка за известно време!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

..........И к'во стана ся .....ще ловим ли риба?Или ще обръщме внимание на елементи каде търсят конфронтация с всичко и със всички и си вдигат егото ,като виждат че поне някъде им се обръща внимание па било и негативно .Как само се осра с извиненив хубавата тема .А навън времето взе да се оправя и ме спохождат други мисли приятни а не да се товя с някакви асоциални типове. Поздрави и дано след като погледнете навън ви се оправи настроението :D .
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Сега отивам си направя едно обслужване на лодката.
Утре мисля да поора морето.
Пък каквото Нептун отпусне.
Изображение

ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

в неделя даде добре на тюленово ,от брега,а и ми споделиха ,че и тия ,,духливи,,дни,сьщо се е обаждало и то през деня само!
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от БАТТОНИ »

КИРО написа:Сега отивам си направя едно обслужване на лодката.
Утре мисля да поора морето.
Пък каквото Нептун отпусне.
Чакаме инфо и успех :arrow:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”