Различавате ли пола на КАЛКАНА по размера и шиповете му
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Различавате ли пола на КАЛКАНА по размера и шиповете му
ДОЦЕНТА , ме помоли да пусна отделна тема , за КАЛКАНА и колко е застрашен той от изловяването му
кое е по нередно - да се ловят малки индивиди - нестигнали полова зрелост т.с . 45 см
или женски индевиди нехварля ли хайвера си
аз , да ви кажа според мен на вкус - КАЛКАНА с повече копчета е по вкусен и е все по рядко е на трапезата ми
кое е по нередно - да се ловят малки индивиди - нестигнали полова зрелост т.с . 45 см
или женски индевиди нехварля ли хайвера си
аз , да ви кажа според мен на вкус - КАЛКАНА с повече копчета е по вкусен и е все по рядко е на трапезата ми
Последно промяна от Краси 7650 на Пон Мар 19, 2007 11:16 pm, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- учете се от него
За маломерните - добре много съм ЗА, но някой ще ми обясни ли как да разбера женския дали си е хвърлил хайвера
.
Личи ли си по нещо или трябва да и бъркам в ......Някой ще каже - като и е пълен стомаха, ами ако това вътре е храна
Затова и аз поддържам ДАКАТА и без това рибарите с въдици не хващаме толкова много че да застрашаваме популацията на калкана.

Личи ли си по нещо или трябва да и бъркам в ......Някой ще каже - като и е пълен стомаха, ами ако това вътре е храна

Затова и аз поддържам ДАКАТА и без това рибарите с въдици не хващаме толкова много че да застрашаваме популацията на калкана.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко