Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

за риба около Дулово
Модератор: sapuna
за риба около Дулово
Здравейте колеги!
Tия дни ще имам работа към Дулово. Някой да знае има ли наоколо водоеми с бяла риба или щука?
Благодаря предварително!!!
Tия дни ще имам работа към Дулово. Някой да знае има ли наоколо водоеми с бяла риба или щука?
Благодаря предварително!!!
Пусни трофея да живее, след време ще го хванеш още по-голям...
Re: за риба около Дулово
Дунав
На 38 км.от Дулово.Преди да влезеш в Силистра в дясно.Язовира се намира в местността памук-кулак.Вход 5 лева.Щуките са от порядъка 2-6 килограма,като изключваме писалките разбира се.Щуката не се плаща.Бяла риба няма там.Има и някой друг костур до кг.Наслука колега!Вземай тапите и спининга и газззззззз
мерси много колега!
До Калипетрово виждам на картата водоемче, това ли е въпросното?
дават ли да се влиза с лодка?
и има ли някакво ограничение за брой въдици, понеже обичам да рибарствам с три /две на тапа и една на блесна или воблер/?

До Калипетрово виждам на картата водоемче, това ли е въпросното?
дават ли да се влиза с лодка?
и има ли някакво ограничение за брой въдици, понеже обичам да рибарствам с три /две на тапа и една на блесна или воблер/?

Ами ако си носиш лодка влизай с нея,та нали си плащаш такса от 5 лева,тъй че както искаш тъй ще ловиш.Няма ограничения на въдиците,ако искаш хвърли си колкото си искаш тапи.Много върви на блесна тоби на абу гарсия.Ти всъщност в Дулово ли ще бъдеш няколко дни,ако искаш звънни ми:0893574117-Светлъо ,за да се видим.
На язовира пускат да се лови само петък,събота и неделя
На язовира пускат да се лови само петък,събота и неделя
тя всъщност жена ми е от там 

Последно промяна от mystislav на Пон Ное 15, 2010 8:36 am, променено общо 1 път.
Здравей колега,на въпросния язовир не пускат с лодка да се влиза.Поздрави
Ходихме с един приятел да го тестваме, профилактично.
Първо на по-голямата часто от язовира е забранено да за лови. дават само на стената и малка част от едната страна. а язовира си е малък. така и не можаха да дадат логично обяснение защо е така. Явно ги марзи да обикалят.
Второ, хора имаше и такива, за щука и такива за мирни риби /шаран и бял амур/.Риба нямаше, язовирът е плитък.
Трето имаше един образ, който се познава с там пазчите ли бяха, арендаторите ли бяха не разбрах, кои точно. Та въпросният беше заел един периметър от около 20 - 30 метра и си ловеше той.
А бракониери имаше, не знам но за мен траленето е брутален метод, хванеш 1 осакатиш 5. Но и те нищо не закачиха...
НА ТОЗИ ЯЗОВИР ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ!
Първо на по-голямата часто от язовира е забранено да за лови. дават само на стената и малка част от едната страна. а язовира си е малък. така и не можаха да дадат логично обяснение защо е така. Явно ги марзи да обикалят.
Второ, хора имаше и такива, за щука и такива за мирни риби /шаран и бял амур/.Риба нямаше, язовирът е плитък.
Трето имаше един образ, който се познава с там пазчите ли бяха, арендаторите ли бяха не разбрах, кои точно. Та въпросният беше заел един периметър от около 20 - 30 метра и си ловеше той.
А бракониери имаше, не знам но за мен траленето е брутален метод, хванеш 1 осакатиш 5. Но и те нищо не закачиха...
НА ТОЗИ ЯЗОВИР ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ!
Абе казах ти аз Дунав , ама ти не. Тука региона е особен. Викат му Дели Орман.
Здравейте, колеги интересува ме един язовир до Калипетрово преди Силистра в дясно.Мисля че става въпрос за споменатия по-горе.Някой може ли да ми каже какви са условията на този язовир в момента - плаща ли се такса, какво се лови, на какво се лови(по-специално щуката ме интересува).Благодаря предварително.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Потърси в темата за риболова около Добрич
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...