Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Въпрос за амур???
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за амур???
Абсолютно съм сериозен - мехурчетата кислород от дъното свалят рибата! 

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако неуважавах майсторлъка ти на амури, щях даго приема за шега, а всъщност питам аз, не изплуват ли тези хапове бе Митеsapuna написа:Абсолютно съм сериозен - мехурчетата кислород от дъното свалят рибата!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аче ...

Наближава времето ти за проба!таблетки,дупнати с бургийката и сложени на косъма между зърната например

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Витамин С, мултивитамини и т.н.?
За язовир може и да има ефект...

За язовир може и да има ефект...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако непробвам та на-убии ме, то с такива проби на едно състезание дръпнах един амур на тигров фъстък, та и сега на хапчета знае ли се...sapuna написа:Аче ...Наближава времето ти за проба!таблетки,дупнати с бургийката и сложени на косъма между зърната например

Ако добавите амфетки екстази и стероиди ще настъпи луд купон.
Може да пуснеш една аквариумна помпичка на дъното, ама доста дълъг шлаух 3.5 метра трябва да опънеш до повърхността. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не сте интересни!
благодарско Митак.След няколко проби,с таблетка на косъма действително реализирах една 8-ца,в събота на споменатия в началото от мен язовир.sapuna написа:Не сте интересни!

Това няма ли да има ефект само 2-3 минути докато се разтвори таблетката?
И още повече, че мехурчетата отиват нагоре.heto написа:Това няма ли да има ефект само 2-3 минути докато се разтвори таблетката?

при мен се получи около 5мин.след изпъване на линията.две от въдиците бяха с монтаж хеликоптер,стръв царевица с мед,другите две с монтаж safeti bolt rig стръв суха царевица,едната с повдигач другата с хапче.случайно или не ударът бе на хапчето.твърденията че рибата е с главоболие,махмурлия и т.нт. смятам че са несериозни шеги.според мен се потвърждава тезата че амура е изключително любопитна риба(даже имаше такава тема),и точно отделящите се мехурчета са предизвикали любопитството му.хапчето бе мултивитамин пробит с свредло (следвайки съвета на Митко)и монтиран между двете сухи зърна царевица.heto написа:Това няма ли да има ефект само 2-3 минути докато се разтвори таблетката?
Здравеи колега пробваи захранката да я омешаш с газирана вода стягаш топките и в петното или другия вариянт е мадикс произвеждат тъи наречената газирана захранка тестваи 

благодаря колега за информациятаpradev написа:Здравеи колега пробваи захранката да я омешаш с газирана вода стягаш топките и в петното или другия вариянт е мадикс произвеждат тъи наречената газирана захранка тестваи

пичове извинявам се ама ще светнете ли един новобранец как се лови амур за новобранци предварително благодаря