ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Мънцата

Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010

Мнение от Мънцата »

Кво става бе хора, гледам никой май не е влизал в морето ... Поморие, тва, онова .... :?:
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Мънцата написа:Кво става бе хора, гледам никой май не е влизал в морето ... Поморие, тва, онова .... :?:
http://radiomilena.com/news/?p=7887
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
krasi81

Мнение от krasi81 »

rimohit написа:
Мънцата написа:Кво става бе хора, гледам никой май не е влизал в морето ... Поморие, тва, онова .... :?:
http://radiomilena.com/news/?p=7887
За кой ли път се обеждавам че морето е голяма сила и с него шега не бива.Кофти за собствениците на съда но пак като няма човешки жертви
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

кво море кви пет лева :D току що махнаха забраната за влизане на параходи в пристанището но въпреки това вятъра още е ужасен.рибите ще почакат до събота и неделя когато го дават доста добре за риболов.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
cheatereye
новобранец
новобранец

Мнение от cheatereye »

Привет на всички.
По сутрешни данни, чернокопа доста стабилно се е завъртял около Царево и Варвара :rolleyes: лодките са излизали на кея, черни от риба.
Мисля днеска да отида малко да риболовен поход.Дойде и нащо време :axe:
Успех на всички.
B lo w мy мind & F o ll o w мe
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Ей това е добра новина. Особено ако и рибата е избила на чепаре, а не само на мрежи. Аз утре също мисля призори да се приводня някъде около Царево, но не знам откъде е най-добре да пусна гуменетката, може ли някой да помогне? Пристанището на Царево дали е подходящо за тази цел? Оттам се надявам риболовните явки да са близо!
Д.Димитров
новобранец
новобранец

Мнение от Д.Димитров »

Пристанището на Царево, колега е перфектно за пускане на лодка по всякакви начини. Само не зная каква е цената, доста отдавна не съм ходил там.
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Съжалявам за офтопика, но мен въпроса ми беше дали от пристанището на Царево са близо риболовните места. Защото моята гуменетка и двигателя ги нося сгънати и развгъвам където мога да спра колата наблизо, не ми трябва специален подход за колесар. Но за сметка на това лодката не е бързоходна и ако трябва да пърпоря 1 час ми е проблем, затова и питам откъде е най-подходящо пускането, така че да е близо до селото!
vanko h
новобранец
новобранец

Мнение от vanko h »

З а днес и аз потвърждавам за чернокоп около Царево. Да уточня обаче, че става дума за мрежи. Мой приятел сутринта е излязал с пет каси едър чернокоп. Към неделя ще мога да дам инфо дали дава и на чепаре, че сега се стягам за натам. Хайде наслука на всички.
Аватар
cheatereye
новобранец
новобранец

Мнение от cheatereye »

@flycho
И от пристанището може да е пуснеш, не е проблем, но не ти препоръчвам.Нали ги знаеш големите риболовци, какви са многознайковци... "Ама ти ся къде... ама защо..." Макар, че от там и двете дестинации "Залив Нестинарка" и "Залив Арапя" са ти почти на еднакво разстояние... Арапя малко повечко.. Иначе може и да е пуснеш, ако не ти е проблем и от, някои от плажовете (Централния, Нестинарка, Арапя)

П.С.
Най-удобно ще ти е да е пуснеш от новия кей на Пристанище Царево. 8) Успех!!!
B lo w мy мind & F o ll o w мe
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Мерси за информацията cheatereye. Ако няма прибой без проблем ще си влезна от някой от плажовете.
Иначе от известно време насам ми се върти идеята да направим задружно една карта в maps.google.com с всички удобни места за влизане и риболов, че особено по-неопитните (като мен) и некореняците да не се лутат по 1 час преди да открият правилното място.
Наслука на всички този уикенд!
gogo73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo73 »

Здравей колега,
и аз се опитвам да направя актуална карта за удобните места за приводняване на лодки. Ще се радвам да обменим информация, която надявам се ще е полезна за всички. А по повод зъбаткото съм наточил такива чепарета, че само се надявам информацията от Царево да е достоверна ...
botevo.com
zagorka_73
новобранец
новобранец

Мнение от zagorka_73 »

Колеги не се напъвайте да откриете "топлата вода" а дерзайте тука http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=23534 :axe:
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Евалата на VENKICHA! Темата съм я чел преди, но не знаех, че е направил тази обща карта на всичко!!!
http://maps.google.bg/maps/ms?hl=bg&ie= ... 09&t=h&z=7
Много е добра картата, остава всеки да каже по едно място, което знае и ще я напълним!
kikmor
новобранец
новобранец

Мнение от kikmor »

на Царево чернокоп на чепаре няма
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”