Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов около Добрич
Колеги един малко нестандартен въпрос...преди седмица гледах едно предаване по Хоби тв с Краси Върхара,тои беше в някакъв язовир близо до Провадия,язовира....поне по предаването изглеждаше,че има в него риба...Някой може ли да ми каже къде,или как се казва язовира и мл. инфо.Ще съм много благодарен ако може някой да ми помогне
.
Поздрави..

Поздрави..
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Средата на септември бяхме с един приятел на Одринци. Вечерта през 30 мин , излизаха 400-500 грамови каракуди на торен червей на дъно - пружина , а на нея Филстар Ванилия беше май. Хора нямаше , че беше хладно тогава , но за сметка на това имаше много чакали от към Дончевската гора и посока Ботево се чуваха доста често воя на глутниците - кеф.
За пътя
Като се излезе от Одринци и се продължи към Ведрина има един лакатушещ път , от двете му страни има дървета - гора , след 1 км пътя завива надясно и гората свършва , точно там е отбивката наляво .... кара се към 500-600 метра черен път. От едната страна има нива - тази година беше със слънчовка , от другата страна е гората. Пътя е с наклон - баир по посоката на движение. Стига се до едно разклонение. Ако се продължи наляво излизаш на един каменист баир - СУПЕР ЗЛЕ , големи дупки - изкопи направо ,клони от двете страни - само с трактор
Но продължавайки по дясното разклонение се продължава по друг баир - черен път ... не че пътя е добре там де , но до сега сме минавали с напълно обикновени коли от там и нямаше проблеми (ако не вали , няма проб.) та продължава се по дясното разклонение - баир надолу , пътя завива наляво след тоя завой има разклонение напред или наляво ... за се продължи напред се отива на опашката , ако се продължи наляво се слиза през гората и излизаш в югозападната част на язовира ... при всички случаи с джип или нива няма пробеми , със обикновена градска кола трябва да се внимава , въпреки , че съм виждал хора да слизат с пунто и всякакъв род буболечки ... не съм ги виждал да се качват де 
Познати ми казаха , че втори път засичат мрежари
Язовира е изпускан преди месец!
Наслука
За пътя
Като се излезе от Одринци и се продължи към Ведрина има един лакатушещ път , от двете му страни има дървета - гора , след 1 км пътя завива надясно и гората свършва , точно там е отбивката наляво .... кара се към 500-600 метра черен път. От едната страна има нива - тази година беше със слънчовка , от другата страна е гората. Пътя е с наклон - баир по посоката на движение. Стига се до едно разклонение. Ако се продължи наляво излизаш на един каменист баир - СУПЕР ЗЛЕ , големи дупки - изкопи направо ,клони от двете страни - само с трактор

Познати ми казаха , че втори път засичат мрежари

Язовира е изпускан преди месец!
Наслука
-
- научил се да хвърля
Колеги, кажете един хубав водоем с хищник било то щука, костур, сом, бяла риба ? Без значение, че е малко по- надалече или е частен водоема...просто искам да си направя кефя 
Мерси предварително и наслука !

Мерси предварително и наслука !

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз се включвам към питането ..?driu написа:Колеги, кажете един хубав водоем с хищник било то щука, костур, сом, бяла риба ? Без значение, че е малко по- надалече или е частен водоема...просто искам да си направя кефя
Мерси предварително и наслука !![]()
-
- ще става разбирач
Дунаваdriu написа:Колеги, кажете един хубав водоем с хищник било то щука, костур, сом, бяла риба ? Без значение, че е малко по- надалече или е частен водоема...просто искам да си направя кефя
Мерси предварително и наслука !![]()

Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- научил се да хвърля
Живнете малко де колеги много замря тази тема напоследък... Какво става около Добрич? Мен ме нямаше 3 седмици, е че малко инфо не е излишно
поздрави и наслука 

-
- научил се да хвърля
По-точно ходещите за риба около Добрич не дават инфо, но четат форума. Добруджанци сме си "затворени" хора и това е.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
-
- научил се да хвърля
Затворени, затворени колко да са затворени (не слагам себе си в това число, защото не съм от тези)... все някой ще се намери, който да сподели нещо... е че добре питам конкретно може някой да се излъже
Преди 2-3-4 години имаше помен от малки костурчета и бели рибки на малкия Плачи дол, сега намират ли се или ??? Разбрах че раци вече има многоооооо малко.
Преди 3-4 седмици ходих на Засмяново големия (не частните)... един колега до мен спомена, че доста проверявали ИАРА-джии аз лично не ги видях, нооо....дано да проверяват. Резултата ми за целия ден беше 1 бело рибе 1.700кг което го пуснах да расте. Снимки нямам поради простата причина, че телефона ми е малко смотан с 1.3МГ камера. Никой не видях да изкара бяла риба, но за сметка на т'фа каракудата стабилно кълвеше на бъркано и царевица/червей(т'фа беше метода на колегата до мен). Това е от мен дано съм бил полезен на някой
Поздрави и наслука !

Преди 3-4 седмици ходих на Засмяново големия (не частните)... един колега до мен спомена, че доста проверявали ИАРА-джии аз лично не ги видях, нооо....дано да проверяват. Резултата ми за целия ден беше 1 бело рибе 1.700кг което го пуснах да расте. Снимки нямам поради простата причина, че телефона ми е малко смотан с 1.3МГ камера. Никой не видях да изкара бяла риба, но за сметка на т'фа каракудата стабилно кълвеше на бъркано и царевица/червей(т'фа беше метода на колегата до мен). Това е от мен дано съм бил полезен на някой

Поздрави и наслука !

- maljak
- вече хвърля и на тежко
на 5,6 и 7 бях с колега на яз.страхил-времето хубаво,вкарване на въдиците с лодка за захранка,рибата играеше рано сутрин и надвечер ама резултата бе първото ми капо за тази година ако не броя дребните бели рибки де-те бяха за занимавка и още си плуват в язовира
други колеги бяха на одринци и при тях е било скука
малко инфо -яз одринци е взет от арендаторите на страхил,ще бъде зарибен и пуснат на пролет с такса 10 лв
надявам се да съм бил полезен
поздрави
малко инфо -яз одринци е взет от арендаторите на страхил,ще бъде зарибен и пуснат на пролет с такса 10 лв
поздрави
-
- научил се да хвърля
Доста полезен бих казал, маляк, благодаря за което!
Междудругото аз съм Стефан Лалов

- maljak
- вече хвърля и на тежко
радвам се че съм бил полезен-кога ще ме заведеш на рибаdriu написа:Доста полезен бих казал, маляк, благодаря за което!Междудругото аз съм Стефан Лалов
![]()

- maljak
- вече хвърля и на тежко
та да питам и аз - ще ходя на риба ама се чудя куде
моля помагаите
аз белокопитово в момента го източват

моля помагаите
аз белокопитово в момента го източват

-
- вече хвърля и на тежко
Ей това вече е приказка дано се случат хубави неща на Одринци ,че е доста по удобен от Страхил .Тази Неделя и аз бях на Страхил захраних с ракета и пробвах на стандартното монтаж на косъм с царевица и повдигач едната дипната с шокобан другата без миризми ,резултата класическо капоmaljak написа:на 5,6 и 7 бях с колега на яз.страхил-времето хубаво,вкарване на въдиците с лодка за захранка,рибата играеше рано сутрин и надвечер ама резултата бе първото ми капо за тази година ако не броя дребните бели рибки де-те бяха за занимавка и още си плуват в язовира
поздрави

-
- научил се да хвърля
Колеги как е положението на Одринци ? Последно ходих преди 3 седмици и бях доволен сега незнам как е 

-
- научил се да хвърля
Е като беше доволен защо не даде инфоthisiswar написа:Колеги как е положението на Одринци ? Последно ходих преди 3 седмици и бях доволен сега незнам как е

Днес на Одринци срещу малинарника от 7:30 до 12:00 нямах регистрирано кълване на плувката, на дъно извадих 2 попчета студени и много лениви.Водата е много бистра, сутринта повърхноста беше тава но вътре никакви признаци на живот. На отсещния бряг двама колеги също не хванаха нищо.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!