Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Искър - всичко за и по реката
Здравеите колеги,някои ходил ли е към Кунино и в раиона,(Роман,Реселец,Червен Бряг),ЗА КЕФАЛ И ЩУКА,също и бяла мряна,как е положението в момента,места,методи?Знам раиона,но ходя само за сом и не знам местата с други риби,благодяря предварително за онформацията,може и на лични.
Здравеите , мен ме интересува същото като колегата мирославмладенов , само че в района на койнаре и глава 

Днес на вододайната зона между въжения мост и ВЕЦ-а на ПАСАРЕЛ , на едно прекрасно място ,нямахме пипане от 8-10;30! предполагам времето е прекаленоо студено и рибата е летаргична рано сутрин и се раздвижва към обяд - следобяд... Много хубаво място , паднало дърво посредата на реката,подмоли.. стреляхме червей грозд на шарени червейчета и това е , предполагам да ида на същото място напролет , дано имам някакъв успех
Вчера бяхме в Койнаре и извадихме една щука 2.100кг на таранка, и много уклей. Прескачаха много морунажи но бяхме трагнали специано за щука и не си бяхме взели захранка да ги привлечем към нас...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Утре или в четвъртак ако минавам ще званна 

Колеги утре мисля да ходя по реката нагоре от щъркелово гнездо (или на самото него) . Не съм от София и този район не ми е ясен, имам две въдици на плувка и една за спининг. Ще има ли някое местенце на която ще мога да оставя плувките и да си мятам в съседство спининга? Може да ви се сторят малко прости въпросите ми, но моля да ме извините тепърва ще навлизам в този вид риболов (речния). Ако ще е по-удачно да пробвам в другата посока на София
моля за мнения, ако може и точни места.
Вмомента има забрана само за пъстърви нали?

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Някой да знае скайп на ribolovchoribolovcho написа:и не си се обадил
Риболова е хоби.Наслука 

-
- фен клуб-скобар
При нас пълно затишие от към риболов, иначе реката е бистра и малка
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, на Щъркелово гнездо е язовир Искър, реката я няма, така да се кажеКолеги утре мисля да ходя по реката нагоре от щъркелово гнездо (или на самото него) . Не съм от София и този район не ми е ясен, имам две въдици на плувка и една за спининг. Ще има ли някое местенце на която ще мога да оставя плувките и да си мятам в съседство спининга? Може да ви се сторят малко прости въпросите ми, но моля да ме извините тепърва ще навлизам в този вид риболов (речния). Ако ще е по-удачно да пробвам в другата посока на Софиямоля за мнения, ако може и точни места.

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
след Панчарево (след Кокаляне по-точно) Района 'бъбрека' -изоставен строителен обект. Неделя бях там .. не успях да намеря добро място точно там ,но малко преди него (тоест посока Панчарево) където реката прави 'десен завой' ,ако слизаш посока панчарево .. се забелязаха риби и успяхме да хванем 1 клен- малък (върнахме го разбирасе) ! Реката е малка и мноого бистра!
Аз искам да попитам в този район , в друг сезон къде по точно има някво по сгодно място за риболов и каквоо освен клен може да се улови? Някой ако е запознат ще бъда благодарен да сподели!
Аз искам да попитам в този район , в друг сезон къде по точно има някво по сгодно място за риболов и каквоо освен клен може да се улови? Някой ако е запознат ще бъда благодарен да сподели!

Имам информация от вчера, че реката е с доста високо ниво в средното и долното течение. Дано се нормализира по-скоро.
Аз разбрах, че започнала да спада
В Неделя ще получа информация за нивото и през идната седмица ще отскоча, че ме сърбят ръцете вече.

В Неделя ще получа информация за нивото и през идната седмица ще отскоча, че ме сърбят ръцете вече.