Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Рибата в Елешница от миналата година е нападната мощно от паразити, особено костура. Може това да е причината за пасивността му.svilen_sa6kov написа:На Тръстиково миналата седмица никакъв признак за живот. Доста рибари и всички без никакъв удар на риба.zorod написа: .....Иначе за костурите , и на мен ми се иска да пробвам Тръстиково или Елешница ......
На Елешница , преди няколко седмици - мъка -водата е паднала много, язовира доста празен и рибата не е изобщо активна и най вече раирания бандит никакъв го няма. Местни рибари - бракониери с въдици, чух отдалеча се оплакват,че от седмици и костура даже не ще, мого зле работата.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- ribarshe
- ще става разбирач
В неделя там правихме състезание ,организирано от собственика -Саймън май се казваше , излезе доста риба - основно таранка -50 -100гр и амурчета 500-600гр ,победителя хвана 2 бонуса - шаран 2кг и толстолоб 4 и нещоtech-house написа:Някой да има информация за манастир как е положението там,)
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
На какво излиза шарана и амура колега,интересува ме защото събота и неделя съм там а нензам как да се подготвя.Ще съм много благодарен ако споделиш повечно информация.ribarshe написа:В неделя там правихме състезание ,организирано от собственика -Саймън май се казваше , излезе доста риба - основно таранка -50 -100гр и амурчета 500-600гр ,победителя хвана 2 бонуса - шаран 2кг и толстолоб 4 и нещоtech-house написа:Някой да има информация за манастир как е положението там,)
- maljak
- вече хвърля и на тежко
tech-house написа:На какво излиза шарана и амура колега,интересува ме защото събота и неделя съм там а нензам как да се подготвя.Ще съм много благодарен ако споделиш повечно информация.ribarshe написа:В неделя там правихме състезание ,организирано от собственика -Саймън май се казваше , излезе доста риба - основно таранка -50 -100гр и амурчета 500-600гр ,победителя хвана 2 бонуса - шаран 2кг и толстолоб 4 и нещоtech-house написа:Някой да има информация за манастир как е положението там,)
наистина няма да е лошо за малко инфо,че може да намина и аз

- ribarshe
- ще става разбирач
Отговарям : Колегата който извади шарана и толстолоба хранеше през цялото време обилно с топки подхранка и със зърна - може да са били жито ,царевица , коноп аз не можах да разбера и с мляната подхранка правеше облак . Мисля ,че целта му бяха толупите , а шарана беше късмет .Той ловеше на щека на здраво лежане на дъното . С изключение на него на стената излязоха само таранки ,и то малко на брой.Амурчетата се хванаха в папурите - там беше рибата като цяло. Тази неделя отново ще има състезание - последното за сезона и незнам дали ще дават свободно ловене . Успех на всички 

- maljak
- вече хвърля и на тежко
благодаря колегаribarshe написа:Отговарям : Колегата който извади шарана и толстолоба хранеше през цялото време обилно с топки подхранка и със зърна - може да са били жито ,царевица , коноп аз не можах да разбера и с мляната подхранка правеше облак . Мисля ,че целта му бяха толупите , а шарана беше късмет .Той ловеше на щека на здраво лежане на дъното . С изключение на него на стената излязоха само таранки ,и то малко на брой.Амурчетата се хванаха в папурите - там беше рибата като цяло. Тази неделя отново ще има състезание - последното за сезона и незнам дали ще дават свободно ловене . Успех на всички
-
- научил се да хвърля
Някой може ли да каже какво е положението на Г. Колево.Разбрах, че пускали мрежи.Скоро някой хващал ли е риба там.
Някой да е ходил скоро на Левски? Дали излиза още шарана там?
-
- новобранец
за левски-спря тотално,сам проверих сьвсем скоро
Благодаря за информацията. Дочух че са сменили арендатора, но колко е вярно незнам.ivan ivanov ivanov написа:за левски-спря тотално,сам проверих сьвсем скоро
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нещо за Николаевка големия?
Вили,някъде по-назад в темата прочетох,че е забранен.felippemassa написа:Нещо за Николаевка големия?
те тряа никулден да забранят чи истармачиха сичко по наще локви 

В чакането му е майката!!!
за 1 месец 4 излета напраих на венелин, една риба нямам
неска ми беше последното ходене там народ много една риба не се искара, обезрибен е тотално не ходете там

В чакането му е майката!!!
- pepi71
- научил се да хвърля
tomata82 написа:за 1 месец 4 излета напраих на венелин, една риба нямамнеска ми беше последното ходене там народ много една риба не се искара, обезрибен е тотално не ходете там