Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Формула1
Модератор: dantho.mihov
Re: Формула 1
Говорило се е за Ф1, ама хората предпочитат да са до водата, а не до телевизорите. Ще повдигна темата със снимки от последната неделя:lusienn написа:Тука за кво си говорите-

колеги някои може ли да даде линк да си изтегля състезанието в корея че бях на теца и не можах да го гледам
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
http://zamunda.net/details.php?id=239908&hit=1dian написа:колеги някои може ли да даде линк да си изтегля състезанието в корея че бях на теца и не можах да го гледам

още веднъж благодарско на митев
стахотно състезание
стахотно състезание
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Браво на момчето , заслужена титла

- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Е те представиха новите болиди, даже и тестовете почнаха 

It's all about the game and how you play it !!!
Новия сезон пак ще е боза с тея правила. Ползвай сега тва копче, ползва после онова копче....Дрън-дрън-дрън. Докато мислят нови, смотани, писти, чрез които хер Тилке да става милиардер наред с дедо Бърни, такова ше е дереджето. Карат по улични трасета с ширина на писта за бобслей, а старите и доказани, истински писти пустеят.
Спорта се измести от Европа, към нефтена или бързоразвиваща се Азия, където на хората им се пръскат пари за глупости.
Ха да видим, ко ше стане тая година, но аз съм песимист.
Кофти, че един от добрите пилоти отпадна още преди старта, но това е положението.
Аз стискам за "моя" отбор да дръпне напред. Макларън!
Спорта се измести от Европа, към нефтена или бързоразвиваща се Азия, където на хората им се пръскат пари за глупости.

Ха да видим, ко ше стане тая година, но аз съм песимист.
Кофти, че един от добрите пилоти отпадна още преди старта, но това е положението.
Аз стискам за "моя" отбор да дръпне напред. Макларън!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Прав си! Правилата са зле. Бърни още по-зле. Да не говорим за ФИА... Дано тези болиди, които са с управление за стелт да овеличат изпреварванията. На 10ти започва втория тест на Херес 

Без да се имам за някакъв спец, просто по снимките:
Мисля, че Ферари няма да се кой знае какво с новата кола...някак не ми вдъхва доверие
Мисля, че Макларън ще имат добър напредък, но дали ще стигне за да доминират...рано е да се каже.
Мисля, че Ред Бул пак ще са в челото.
Мисля, че Лотус(Рено), ще отбележат много голям напредък и ще се класират до Заубер и Форс Индия.
Мерцедес...пак съм песимист.
Испания Рейсинг...представиха красива кола, но без керс, пари и пилоти...май ще си остане красива и нищо повече.
Това са само вътрешни усещания, без никакво покритие. Просто така ми се струва, че ще стане.
Мисля, че Ферари няма да се кой знае какво с новата кола...някак не ми вдъхва доверие
Мисля, че Макларън ще имат добър напредък, но дали ще стигне за да доминират...рано е да се каже.
Мисля, че Ред Бул пак ще са в челото.
Мисля, че Лотус(Рено), ще отбележат много голям напредък и ще се класират до Заубер и Форс Индия.
Мерцедес...пак съм песимист.
Испания Рейсинг...представиха красива кола, но без керс, пари и пилоти...май ще си остане красива и нищо повече.
Това са само вътрешни усещания, без никакво покритие. Просто така ми се струва, че ще стане.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Ще видим Макларън... с тия кутии за радиаторите 

-
- новобранец
Като цяло от тестовете които минаха се вижда, че Редбул пак ще доминират.Аз съм фен на Макларън,но този дизайн с тия отвори за радоаторите дано не се окаже кьор фишек.На времето имаше едно допитване до зрителите на Ф1 от главния сайт на Ф1.Там нямаше въпроз отностно къде да се провеждат състезанията.Според мен най-интересните състезания са в Европа-Монца,Силвърстоун,Германия(но с старата конфигурация),Испания дори и Унгария.Няма да забравя как Дейман Хил разпиля всички с един Форд.