ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
borko84
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от borko84 »

За цял ден на вълнолома в Аспарухово - 6 бр. + бонус :D
Изображение
Изображение
goshohr
новобранец
новобранец

Мнение от goshohr »

днес от 6.30 до 4 20 заргана пална мака това от веселие след това се отбихме на германката и там мака едвам по кило граза имаха общо зето тва е ако има някои с повече да се похвали каде е била тая риба че се не е намирам аз :)
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Привет на всички.Днес на Бяла от 08.30 до 17.00 успях да хвана 35 заргана.Рибите са различни има за скара има и за мариноване(по дребни) :) :lol: .Рибата се активизира около 10.30 до обяд, но около 13.00 духна доста умерен южняк и я пръсна.Около 16.00 вятърът стихна и един час на свечеряване не даваше на бомбардата да падне :roll: , та така до тъмно.Рибата беше активна на дистанция около 50, 70 метра.Надявам се да съм бил полезен. Успех на всички по севера. :D :wink:
georgi_bs_81
новобранец
новобранец

Мнение от georgi_bs_81 »

Привет колеги. Това е днеска на Бургаски мост, от плочата. Малко късно тръгна рибата(към 14.00-15.00ч.), с големи паузи между ударите. Колегите около мен и те с по 6-7-8 бр. Беше чудесен ден за риболов, много приятно време. Наслука

Изображение
Последно промяна от georgi_bs_81 на Нед Ное 14, 2010 9:00 am, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

За цял ден, по цялото южно черноморие, от Силистар до Маслен нос - 3 заргана и една платерина

Явно по-добре да бях отишал на моста :lol:
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Raven написа:За цял ден, по цялото южно черноморие, от Силистар до Маслен нос - 3 заргана и една платерина

Явно по-добре да бях отишал на моста :lol:
Аз така си прекарах миналата неделя- от Синеморец до Германката - 3-ма човека 7 заргана :lol:
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

goshohr написа:днес от 6.30 до 4 20 заргана пална мака това от веселие след това се отбихме на германката и там мака едвам по кило граза имаха общо зето тва е ако има някои с повече да се похвали каде е била тая риба че се не е намирам аз :)
Днес от 7 до 17 часа 37 заргана /зарганченца/ на Агалина - голяма мъка...голямо надлъгване...
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Мнение от Joro59 »

Изображение
това на Агалина южния край за 8часа
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

hgtod написа:Днес от 7 до 17 часа 37 заргана /зарганченца/ на Агалина - голяма мъка...голямо надлъгване...
Май се бъркаш колега. Да не е било вчера?
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

като гледам часа в който го е писал не се е объркал много колегата... :wink:
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Колегата обърка броя на чашките :drinkers: и не е забелязал, че вече е неделя когато е писал поста :rolleyes:
Става въпрос за събота, а днес /неделя/ бях на Поморие със сина за попче, ама това не е за тази тема май... :wink:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Днес на Кранево от 14.00 до 16.00ч - сопи.Чак като тръгвах видях една извадена риба.

п.п.Този седмица, която мина събрах дървета за цяла зима май...
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Днес на Агалина-та от 6:30 до 15:30 11 заргана...МЪката беше голяма.Сутринта до 10:30 от можеби 15 човека имаше изкарани 2-3 заргана...после към 10:30-11 духна един югоизточен вятър и рибата се активизира.По едно време беше доста добре,докато хвърлиш и хващаш,но един п***рас с катер реши да ни развали кефа.Дойде на 30-40 метра от брега и започна да клати чепаре за сафрид :evil: Даже някои хора неможеха да хвърлят от него.И естествено заргана изчезна,а беше тръгнал добре.Това към 13-13:30.После аз хванах още два и това беше...Иначе рибата пипаше много леко,направо си беше магия да я засечеш...имах сумати празни засечки без риба,но пък за сметка на това нямам една откачена риба.Всичко което закачих го извадих.Имаше хора с повече бройки,но едвали са били повече от 20-25 заргана
Ето го улова Изображение
А морето сутринта беше просто перфектно... Изображение Изображение
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Между другото на някой от Бургас да му трябва блатен червей :roll: Имам 2-3 дози едната от които е просто перфектна,а другите 2 не са толкова хубави,но стават за риболов,все пак са на 2 дена.Не ми се изхвърлят,ако някой иска казвам му къде живея и да идва да ги взима...
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Днес след трета буна на камъните 12 хубави заргана и две писалки върнати обратно, :) за времето от 14.00 до 17.оо.Рибата пипаше много плахо.Хайде лека вечер на всички и да ви е сладко :drinkers: :drinkers: :rolleyes: .А бре забравих да предупредя, че на тия камъни дебне един черен котарак и квото може отмъква :lol: .На мен една от рибите ми се откачи и той ме изпревари преди да я взема я отмъкна, а на един колега му взе рибата от кофата :lol: .
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”