ПОПЧЕТА - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ПОПЧЕТА - 2010

Мнение от vanboxer »

Днес пак отскочих до яхтеното пристанище на Златни Пясъци.От 6:30 сутринта до 11:00 на стръв пилешко филе,малко на брой но класни,това е резултатът :D
http://prikachi.com/images/683/2666683c.jpg
http://prikachi.com/images/684/2666684N.jpg
http://prikachi.com/images/685/2666685P.jpg
http://prikachi.com/images/686/2666686o.jpg
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Днес един приятел ме вика да ходим на Кранево за зарган.Отидохме мятахме 2 часа но фанахме едни ... :finga: Но попчето ни отсрами и се представи отново доста подобаващо :) И резултата е 3 кила и 100 грама като най-добре си взимаше на мида.Наслука на всички! :drinkers:
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Вчера , след цял ден обикаляне за заргани и почти капотирани , къде 17.00 часа си тръгнахме с увиснали носове. Учудиха ме двама колеги, които точно пристигаха , оборудвани като за нощен риболов. На въпроса ми ''за какво са тръгнали '' - отговориха ''за кая'' :rolleyes:
Дали нещо не ме вързаха или още нещо не знам за каята :smt021 :smt021
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Ами може и да са те вързали може и да не са,по принцип кая се взема нощем.
Зарганолог
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Точно в този период,попа дава основно между 10 - 13 часа.
Това с лодка де.На брега не знам как е.
Но си иска търсенето на градинката.
И последния път,пак се разделих с котвата.
Нептун си взе своето де. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ваньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ваньо »

[quote="Pe6o_Tikvata"]:D :D :D ударих и едно калканче към 300гр.

това е добър знак Пешо утре вечер ще ги пробвам тези плоски риби
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: Наслука колега дано вземеш някоя риба :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

КИРО написа:Точно в този период,попа дава основно между 10 - 13 часа.
Това с лодка де.На брега не знам как е.
Но си иска търсенето на градинката.
И последния път,пак се разделих с котвата.
Нептун си взе своето де. :lol:
Ааа Кире нещо си в грешка .. Вчера влезнахме с лодката на Траката към 14:00 и в 17:00 излезнахме.
Попа като почна от към 15:00 да яде , не дава да падне оловото на дъното..
Спря да яде чак към 17:00. И накрая статистиката показа :
1 място tiho_roev - 3.40kg
2 място АЗ - 2.20kg
3 място аверчето със 1 кило нямаше късмет :lol:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ти Траката морето ли го водиш бре ?
Оня ден така беше номера.
На другия ден Краьо влезе на обяд до черноморец,на мойта градинка,
но до 16 часа 5 попа.
Сряда ще видя как е пак де.
В залива скоро не съм пробвал за поп - може друго разписание да има. :wink:
Изображение

koxsiko1
новобранец
новобранец

Мнение от koxsiko1 »

Още една успешна неделя. Отново пред галата четири човека от 7 до 13 часа 21кг кая.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Здарвейте колеги и от мен.И аз бих казал още една прекрасна Неделя откопчихме .Влязохме около 7.45 пред Свети Стефан времето несравнимо ,морето като езеро и синьо...синьоооо сигурно на 10-12 метра дълбочина се виждаха скалите в заливчето (знам дълбочината защото съм се гмуркал там) та повъртяхме се за малко отпред защото както повечето пъти се случва скаридата остана в хладилника ,да потърсим някакъв ем но уви нищо не се закачи,и леко леко към пангозите,извадихме кой кво носи по торбите и на единият от пичовите с които влязахме имаше печени крилца пилешки .Че закачихме по малко кожичка и метнахме пробите пообиколихме докато намерим градинката като същевременно имаше по някой и друг стрингил но бяхме тръгнали за лихнуси .След няколко смени на местата долу горе се нагодихме на точното място обаче рехава работа а мястото и времето точно за лихнус тук таме по някоя бройка и то на кожички от крилца :shock: тук таме и по някой едър миджит излизаше знам че попа го харчи обаче много рехаво месцето му и никой даже не пробва,докато ми писна и резнах парче филе елена за подложка на месце от меджид за ем ....и се почна по два по два да ги дърпаме поизкарахме обаче към 11 -11 и нещо духне лек юг -югоизток обаче котвата явно не ни е държала а само е тежала .И няколко метра да ни е снесла на страни лихнусите изчезнаха малко назад малко напред ебати номера не можахме да намерим точното място само стрингилчета хващахме ...че викам я да се залепим до едни стари Созополлий бяха се завъртели там около мястото к :D :D ъдето се лутахме .Половихме си доволно до към 14 след което рибата секна,старите рибари запалиха към Созопол след което и на нас ни стана ясно че трябва да нареждаме масата ,ударихме една ши;арка домашно узо (на единия приятел сина му се върна от остров Линос до Гиотчето беше сърф учител ) много готино питие меко и пивко .Хапнахме изпихме по някоя и друга бира и пак пробвахме за рибка ама нъцки слабо.И леко леко дадохме към Колкита бяха ми се обадили че сафрид излязъл.Ама още по пътя забелязахме много делфини голяма красота как ловят тия риби имам чувството че хем се забавляват хем заграждат и се хранят . Така ,че подминахме Колокита и отидохме до даляна там,щото предположих че рибата е набита в скалите по плиткача ,което се оказа и вярно ,извадихме набързо по кило и половина две среден сафрид ама това вече за друга тема ,пък и май много се отплеснах в приказки ,че така колеги изкарахме отново един незабравим излет с приятели съпътстван с невероятно време и море и доста глупости наговорени в една лодка от няколко човека за няколко часа :lol: .Вечерта лихнусите бяха приготвени със сос скордаля с малко повече чесън отколкото трябва и се сетих пак за превъзходният им вкус който бях позабравил покрай истерията с чернокопа.Лек ден колеги и успешна и ползотворна седмица.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

P.S.Тия щуротии дето ги писах по-горе май са за лодка в морето ама понеже хванахме доволно лихнуси ги типосах тука(на оня пич дето сина му ни донесе домашно узо от гръцко ,същия тоя младеж заминава за Кабо Верде пак като сърф учител така му завиждам на сополанкото)Д а е жив и здрав Сашката .
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе Роко - писал съм и преди,чуй сега чуй.
На лихнуса му изкарай червото и на куката.
После докладвай. :wink:
Изображение

Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Георги Вутов написа:
Ааа Кире нещо си в грешка .. Вчера влезнахме с лодката на Траката към 14:00 и в 17:00 излезнахме.
Попа като почна от към 15:00 да яде , не дава да падне оловото на дъното..
Спря да яде чак към 17:00. :lol:
Потвърждавам за часа на кълването. :D В неделя влязох ранния следобед(около13.30) с мойта гуминетка в района м-у Траката и Почивка.Каята си вземаше стръвно и доволно докъм 16.00.До 16.00,защото след това излязох.Резултата бе около 3 килца.Стръвта беше скарида и солена рибка,както и собствен ем.Най-много вземаше на скаридка. :wink: Точно сега е времето да се ходи и на вечерен кайолов. :wink: :D За даима мезе за :drinkers:
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Днес на Поморие около 2 килограма средни по размер попове. Стръв - скарида. От 14:00 до към 17:15. Успех
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”