Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Синеморец
- cecodevil
- сериозен играч
Синеморец
Бяхме планували няколко дни в това райско кътче в които да починем ,половим риба и да пообиколим невероятни места.Петък следобед късно пристигане и слязахме на най-близкото място в селото .Вреше от платерина и хванахме за час доста плюс няколко заргана.Събота ставане търсене на подходящо място(доста от тях бяха заети) явно го намерихме за час и половина по 15-20 броя на човек.След обяд се успахме и успяхме да идем за час на силистар 6 заргана и много делфини
.Неделя сутринта на същото място като предния ден 40 броя до девет часа и спря ,чудихме се дали да не събираме багажа и да потегляме към Бургас ,но решихме за последно да идем да похвърляме в селото.Отидахме до една скала която бяхме набелязали предния ден .Имаше само един човек който каза че дало само за полвин час риба и спряла.Похвърляхме но нямаше зарган.Решихме преди да тръгнем да помятаме чепаре за чернокоп(без никакви надежди) след няколко хърляния колегата вика УДАРИ -ние да бе и тогава извади първия чернокоп,помислихме че е инцидентно но решихме да поупорстваме още и резултата не закъсня.

Морето ни направи невероятен подарък последния ден от почивката.Общо взето не отделихме достатъчно време за риболова (повече банкети
)но доволно Снимал съм рибата само от последния риболов (тя си заслужаваше).Ето още няколко снимки .

П.С.пак ще се върнем.

Морето ни направи невероятен подарък последния ден от почивката.Общо взето не отделихме достатъчно време за риболова (повече банкети

П.С.пак ще се върнем.

-
- ще става разбирач
Re: Синеморец
Е какви артистични нaклонности.... чернокоп в рамка от заргани
пп страхотен излет 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- каридата
- учете се от него
Цецо страшно ме накефи,тея зъбатите са голяма мания.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

[/quote]
Красота

Красота

-
- сериозен играч
Добре си си прекарал уикенда Цецо.
Много голяма. Поздрави и от менкаридата написа:Цецо страшно ме накефи,тея зъбатите са голяма мания.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Браво колега,
накара ме пак да мечтая, тази хубава природа, този спорт .... какво му трябва на човек..
накара ме пак да мечтая, тази хубава природа, този спорт .... какво му трябва на човек..
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Браво колега реализирал си ми мерака от преди 20 дена.И аз ходих ама...................... 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- cecodevil
- сериозен играч
Заргана на морски(блатен червей) а чернокопа на чепаре.ribolovcho написа:много ми е интересен морския риболов,супер пеизажи и супер рибоци,на какво ги ловиш

-
- учете се от него
Браво Цецо, явно ние не можахме да го набараме в събота, ма както казваш пак ще се върнем 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Страхотен излет!
Невероятна природа
Поздравления 
Невероятна природа