Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Болонезе TICA или MAVER
Модератор: sapuna
Болонезе TICA или MAVER
Здравейте,
Искам да си купувам 6м. болонезе и се чудя коя от двете марки да избера TICA или Maver. Ако можете да ми препоръчате и магазини в София от които мога съответно да закупя.
Искам да си купувам 6м. болонезе и се чудя коя от двете марки да избера TICA или Maver. Ако можете да ми препоръчате и магазини в София от които мога съответно да закупя.
Re: Болонезе TICA или MAVER
Здравей - и двете марки си имат официални вносители - при тях болонезите, ще са на най-ниската ценаnikidenik написа:Здравейте,

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
TICA WONDER и не му мисли повечеnikidenik написа:Здравейте,

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
мавер си земи.аз имам две и до сега никакъв проблем.
-
- кандидат преподавател
Кой квото си има -него хвали.И аз имам досега доста време пък две Тики плюс едно Шимано ,ми,нема проблеми,даже и при два ремонта на Тиките за строшени върхове поради заплесия човешка,не поради проблем с матриала на пръчките.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Мне бре и Аз имам един Спиидмастер и един Уондър на по 6м. -ама от друга страна гледах при Ивайло боло на Мавер 7м. с тегло 195гр.INCUBUS написа:Кой квото си има -него хвали.И аз имам досега доста време пък две Тики плюс едно Шимано ,ми,нема проблеми,даже и при два ремонта на Тиките за строшени върхове поради заплесия човешка,не поради проблем с матриала на пръчките.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- ще става разбирач
А цените при Ивайло в майсторски риболов с намалението което има в момента са високи.Тика е по добре и като цена.
-
- разбира нещата
и аз много се зачудих за цената на една болонеза на мавер Джурасик 5м..В един магазин в бургас я видях на цена 220 лв. ,в фирмения им магазин е 250лв. а в сайта с доставката и намалението идва на 190лв.?!?И едно надписче-произведена в Китай..Вярно че вече всичко се произвежда там ,така че каквото и да си вземеш дано да излезе сполучливо..А за уодъра се носят легенди...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Дали ще има някъкви сериозни намаления на Тиките, сега по Коледа ? Искам да си взема Тика, но ми се ще цената да не е =275 лв 
Нека ако има колега със сериозно намаление или инфо за намаление, драсне. Ще черпа

Нека ако има колега със сериозно намаление или инфо за намаление, драсне. Ще черпа

-
- фен клуб-скобар
Просто темата е стара но не се сдържах-ВЪОБЩЕ ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА -МАВЕР Е МНОГО ПО ВИСОК КЛАС ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО-Вид на карбона,завод,изработка и прочие! Каква Тика кви 200 лева?????? Естествено,че цените са по високи! Кои са Тика и кои са Мавер;) лек ден
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
ГРЕШКА-Не и като цена-Само като цена е по добре Тика;)valeri_1914@abv.bg написа:А цените при Ивайло в майсторски риболов с намалението което има в момента са високи.Тика е по добре и като цена.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- SammY
- фен клуб-скобар
Абе съгласен съм , че двете марки изобщо не са за сръвнение , но и темата си е на едни 5г. вече