Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Middy Power Carp 5.5m Outfit
Модератор: sapuna
Re: Middy Power Carp 5.5m Outfit
Имаш ли някаква идея колко ще тежи...
-
- ще става разбирач
Ггледах я тука в един магазин, ама не бих дал повече от 10лв. за нея
провисва, тежи, дебели колена - също като китайските телескопчета. А тоя мини удължител идея си нямам за какво може да ми служи в случая ... 

Хм, интересна въдица, ще следя темата за някой който я е ползвал п.п ако наистина е направена от миди би трябвало да е добра ..? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
От щеки,випове и директни телета,не разбирам много,но според мен по-името се разбира,че е за шарани,но явно е за огромни шарани (по-вашите приказки защото казвате,че е тежка) .

аха ясноооооооо,щом е тежка е за големи риби.,а леките са за малки риби,ясноооооооооfn1p написа:От щеки,випове и директни телета,не разбирам много,но според мен по-името се разбира,че е за шарани,но явно е за огромни шарани (по-вашите приказки защото казвате,че е тежка) .
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
Нямах това предвид,но както и да е ,който разбрал разбрал,а който иска да се заяжда,намира начин.

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Колега аз имам такова на Мiddy .По принцип като фирма не ми харесват а и тук в Англия не са много тачени .Беше ми подарък от жената та затова още стой .Тежък може би около 380 гр .Иначе е здрав и малко груб .Надката може да се добавя без да върши особенна работа .На моя аз съм си слагал ластик .Тук струваше 35 paunda .Мое мнение ( не струва ;Избора си е твой .