Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010
На Царево наистина неще чернокопа на чепаре. Само на мрежи вадят хората. 

- cheatereye
- новобранец
Привет на всички !
Днес съм разочарован... обиколих от к-г Оазис до с. Варвара всичко е заградено с мрежи.
Всеки залив, всеки нос около тях
на по 20 до 100 метра от тях.
Днес съм разочарован... обиколих от к-г Оазис до с. Варвара всичко е заградено с мрежи.

B lo w мy мind & F o ll o w мe
Оплачи се за мрежите на ИАРА или на Арменския Поп. И мен ме е яд обаче те си пият заедно с ИАРА ичкията и не очаквам нещо да се промени.
Re: САФРИД - 2010
На пристанището май взимат чернокоп. Инфо?
днеска минах през славанка само по някоия друга сулка вадят и мн редки карагиозчета за илия бояджиев и японското незнам нищо но за славянка наи добре си носете сталба ако ходите по оградено е и от затвор вече 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: САФРИД - 2010
да,отвреме на време гладам,че взимат по някой чернокоп на блесна пък и тези които клатят с чепаре за карагьоз също закачали по някои.става въпрос за западно пристанище и славянка.a.c.MILAN написа:На пристанището май ... Инфо?
Качествени чепарета Borkata

Срещу малката Агалина 6-7 тройни мрежи - разбили казват чернокопа
...... не бях виждал такива

"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
[img][img][/img][/img]След дълги обяснения и лутания май успях да кача няколко снимки ако съм успял де,обаче съм обещал на капитана.Съжалявам за качеството ама снимките са правени с телефона на синчето което се мотаеше пред входа.То нямаше да се сетя да на правя снимки ако не чаках да се приберат двама комшии на които исках да затворя устите и докато ги чаках да минат взех и ги щракнах да мога един ден да се похваля и тука.КИРО написа:Е ади де - поне тук да видим каква беше тая риба.
Такаааа снимките не са излязли обаче нямам време да се помотавам още отивам на пангозите за лихнуси друг път пак ще пробвам.Стори ми се някак си лесно да ги кача току така набързо.друг път.От мен поздрави и успешен уикенд.

-
- научил се да хвърля
Днес ходих на разходка в Отманли. Около остров Болшевик имаше цяло село /най-малко 100 лодки/. Казаха , че чернокопа е тръгнал от обяд.
слаба работа - на мрежи имало бая, ама... Онзи ден е бил сеира
На въпросното място (пред нефтобазата) вчера за цял ден имам пет кила и половина.... 

Браво колеги, ето че май наистина е рано за зазимяване на лодките 

-
- учете се от него
Днеска на о. Болшевик греда - 16 риби, 4 човека до обяд.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.