Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Пада ли водата рибата не кълве . А на студеното вдигнала ли се е ?
- S.Koychev
- разбира нещата
Някакво инфо ако може за стената дали излизат толупите ,че към 23ч. тая вечер смятам да ходя, а до колкото знам водата е паднала и може би рибите ги няма вече 

Ribarche
охраната казаха ,че кълве
Ако искаш може да си пробваш късмета . Водата вече незалива моста 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги няколко пъти бия 200 км и искам да попитам/ако някой желае да ми каже/, как мога да вляза в дясно от стената където върви канала? Виждал съм постоянно хора да ловят там и влизат с колите си. Там за ПРОСТОСМЪРТНИ ли е?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- mitiogt
- ще става разбирач
Бяхме на стената, най-накрая до каналите , 1 амурче към 4 кг , 2 шарана по 2 кила, каракуда и канални сомчета. Изтървахме и няколко удара.
Хранихме със суха царевица , а на въдиците - варена , дипната със шоколад. Имаше мн хора на стената , всички за толупи , бяха изкарали 5-6 толупа

пс: Водата беше паднала 1 педя под стената , цял ден се покачваше нивото и накрая стената пак почна да прелива !!!!
Хранихме със суха царевица , а на въдиците - варена , дипната със шоколад. Имаше мн хора на стената , всички за толупи , бяха изкарали 5-6 толупа

пс: Водата беше паднала 1 педя под стената , цял ден се покачваше нивото и накрая стената пак почна да прелива !!!!
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Евала колега , добър улов , и всичко на косама който си показал ли го направи ??? Виждам царевицата , а другото повдигачи ли са ??? нещо на перо , или ваглер несе ли обади ??? а каква дистанция гониш 

- mitiogt
- ще става разбирач
амурът и шаранчетата на косъм ,какъвто съм показал на снимката - две зърна и посредата повдигач, другото - колегите ги хващаха на спирали, а плувки не сме мятали - нз
Любими Риболовни сайтове:
Те всички искат там да ловят , НО -трябва някой да гарантира за теб или направо да те вкара -по-принцип местата са ограничени и дори с връзки може и да няма мястоAndrey_76 написа:Колеги няколко пъти бия 200 км и искам да попитам/ако някой желае да ми каже/, как мога да вляза в дясно от стената където върви канала? Виждал съм постоянно хора да ловят там и влизат с колите си. Там за ПРОСТОСМЪРТНИ ли е?

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
инфо от 16.11.-18ч водата пак започна да прелива през моста риби 7-8 на целия мост за цял ден 

Не си мисли ,че като си м/у каналите е нещо по различно от моста
същата работа като дава дава като няма няма
Утре ще ида на стената и ще пробвам амури,шарани и сомчета . Тия толупи не ме кефат нещо и те .

-
- вече хвърля и на тежко
Здр колеги тия толупи за риба ли ги броите 

че какво му е на толупа ???? да не е бозаиник ??? риба като риба вие да не хващате китове и акули ???
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е нали и амурите не те кефят,пробвай сомовете.qkomie написа:Не си мисли ,че като си м/у каналите е нещо по различно от мостасъщата работа като дава дава като няма няма
Утре ще ида на стената и ще пробвам амури,шарани и сомчета . Тия толупи не ме кефат нещо и те .
Големите сомове на студеното ... На топлото излизат бебета и канални ....За тея каналните ще пробвам на протеиново топче риба да видим какво ще стане
казаха ми че излизат над кило . Една въдица за амур или шаран една за сомчета и една на рибка .... ще видим утре какво ще стане