Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Враждебна платеното
- Naiden71
- научил се да хвърля
Re: Враждебна платеното
Колега,НЕ РЕКЛАМИРАМ НИЩО.И на Мен първия път ми беше доста трудно докато не "намера цаката" на шаранетата.zazon написа:Колеги,струва ми се,е горното е реклама!На платеното НЕ КЪЛВЕ!Или поне не така,както описваш!Днес бях там с приятели,имаше много рибари,ама освен единични каракудки,дребен морунаш и по някоя и друга заблудена пъстърва друго нямаше!![]()
После Мургавият Събрат ме открехна на сомчетата....

Замисли се малко бре.Луесно нема.Мислиш ли че на толкоз рекламни агенти ще им плащат...

Колегата"gloupan"е прав!Пък и това не е морунаж а малки амурчета.....Дано си ги пуснал обратно.

Cohiba Fishing
- Naiden71
- научил се да хвърля
Eййййй,не се стърпя бе!Marco Polo© написа:Найдене, Найдене! Как можа да не разделиш с ближния тия 10 каси бира, дето ти ги дадоха да правиш реклама на гьола, а? Не те е срам!

Cohiba Fishing
- mitko ribara
- ще става разбирач
Модерирано! Пиши на кирилица!barutchiata
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
там хванах един шаран 7 кила нещо много добро беше голям кеф....
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Е това вече е Голяма лъжа, тоя гьол е зарибен от пролетта на тази (2010г) мислишли че ще пуснат такава риба ,за да отидеш ти и да я хванеш???mitko ribara написа:там хванах един шаран 7 кила нещо много добро беше голям кеф....

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- TRAP
- ще става разбирач
Въобще не е лъжа зарибен е и с шарани и амури 10кг+ лично аз съм вадил 5кг шарко.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- Naiden71
- научил се да хвърля
Я не ми кендзай у темата бре!chepintci написа:Е това вече е Голяма лъжа, тоя гьол е зарибен от пролетта на тази (2010г) мислишли че ще пуснат такава риба ,за да отидеш ти и да я хванеш???mitko ribara написа:там хванах един шаран 7 кила нещо много добро беше голям кеф....

Чети и гледай снимки!Ако мислиш че са пуснали рибоци по 100-200 гр. и трябва да ги чакаме да набъбнат след 10 години ,много си се сбъркал

Cohiba Fishing
Чепинци, защо се изказваш неподготвен? За 7 кила не знам, но аз лично видях шаран някъде около 4-5 кг на око как минава покрай брега. Освен това доста шаранджии, за които целта е улов над 5 кг, ходят там. Като е зарибен, да не мислиш, че са пускали само бройлери?chepintci написа:Е това вече е Голяма лъжа, тоя гьол е зарибен от пролетта на тази (2010г) мислишли че ще пуснат такава риба ,за да отидеш ти и да я хванеш???mitko ribara написа:там хванах един шаран 7 кила нещо много добро беше голям кеф....
Днеска ходихме с бащата отидохме към 7:30-8:00ч. Настанихме се от към страната където минава реката..за цял ден 2 Пастърви на бомбарда с стръв рибка и 1 Чига(1.5кг) на дъно стръв бял червей .(Незнаех , че има Чига в язовира.)
Чига ли, ако постнеш снимка ще повярвам !MuTaKa написа:Днеска ходихме с бащата отидохме към 7:30-8:00ч. Настанихме се от към страната където минава реката..за цял ден 2 Пастърви на бомбарда с стръв рибка и 1 Чига(1.5кг) на дъно стръв бял червей .(Незнаех , че има Чига в язовира.)

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
извинявам се за снимкатаRibko написа:Чига ли, ако постнеш снимка ще повярвам !MuTaKa написа:Днеска ходихме с бащата отидохме към 7:30-8:00ч. Настанихме се от към страната където минава реката..за цял ден 2 Пастърви на бомбарда с стръв рибка и 1 Чига(1.5кг) на дъно стръв бял червей .(Незнаех , че има Чига в язовира.)

Ебаси, верно е чига, кога пък там са пускали чиги..
.. евала за късмета и да кажеш дали е вкусна !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''