Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
В събота бях на жребеца. Една щука и два по-едри кустута. Като цяло тегав риболов. На рибе само дребосък.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Колеги,съгласен съм с критиката...за това че купих риба от мангалите.Но само преди седмица си купих от същата риба,извадена от същото място и от същите манги но от рибен магазин на центъра във В.Търново само разликата ,че на доста по-висока цена.Просто ми е съсед момчето дето продава и каза от къде я доставят.Та така,не ме съдете.Системата е сбъркана.
Дърпай и не му отпускай!
- maranzika
- сериозен играч
Я кажи името на Магазина в Търново.Да не е на Пишмана?jean11 написа:Но само преди седмица си купих от същата риба и от същите манги, но от рибен магазин на центъра във В.Търново
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Не е на Пишмана.Не искам да пакостя на момчето.Нали се сещаш ,че не той а собственика я купува.
Дърпай и не му отпускай!
- svincyyy
- ще става разбирач
Колеги утре мислим да посетим водоема и по точно към боклуците или около тях кажете нещо излиза ли защото е ясно че на моста няма да си намерим място.Главно ще търсим мирна риба каракуда платика черноперка и така.Благодаря предварително.И да не е на боклуците кажете каде можем малко да пофащаме на плувка и фидер такива рибоци.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

- borislav58
- сериозен играч
Колеги и аз мисля в неделя да посетя Жребчево .На римския мост какво излиза в момента 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
borislav58 написа:Колеги и аз мисля в неделя да посетя Жребчево .На римския мост какво излиза в момента
Каракуда.Най-големите които се хващат са по шамар .
- borislav58
- сериозен играч
Супер значи ще има с кво да начеша крастата поне там.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Имай предвид,че за да намериш място в района на Римския мост,трябва да си в 4 часа там.Аз бях във вторник ,в 6ч беше вече пълно с народ.Излизат и по-едри каракуди,рядко по някой морунаж като единия беше доста едър,не го теглих,но към 700гр най-малко.Стръв -бели.
Дърпай и не му отпускай!
-
- научил се да хвърля
Хващането на каракуда става само на обикновена дънна,ПЛУВКА почти не ви треба.
.....БЯХ....ВИДЯХ....ХВАНАХ.100% ПОВЕЧЕ УСПЕХ.

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
В неделя бях до Римския мост,отидох към 9:00 и до 12:00 хванах около 3кг каракуда и бабушка.Направо не ми се тръгваше ,но имах неотложна работа.Няма смисъл от повече от 1 въдица,аз бях с 2(плувка и дънна) -тия каракуди ме направиха луд и на 20та минута заебах дънната
Стръв-торен червей.
През седмицата се изкараха и доста елитни шарани(най големия 12кг),предимно от местни рибари(Гурково и Николаево),които знаят местата.Като цяло беше голяма лудница,едвам си намерих място,но през седмицата е по спокойно.Общо взето всички търсят шаран ,но на 100 човека рибари ,изкарани 3-4 шарана са нищо,затова много хора се оплакват че са капо.Ако търсите каракуда ,и бабушка спокойно за може да напълните живарниците и да начешете крастата.Надолу по язовира не пипа нищо ,не си губете времето.

През седмицата се изкараха и доста елитни шарани(най големия 12кг),предимно от местни рибари(Гурково и Николаево),които знаят местата.Като цяло беше голяма лудница,едвам си намерих място,но през седмицата е по спокойно.Общо взето всички търсят шаран ,но на 100 човека рибари ,изкарани 3-4 шарана са нищо,затова много хора се оплакват че са капо.Ако търсите каракуда ,и бабушка спокойно за може да напълните живарниците и да начешете крастата.Надолу по язовира не пипа нищо ,не си губете времето.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
-
- новобранец
В събота мислим с 1 приятел да идем до гурково сутринта с влак и оттам до римския мост пеша таа... да попитам в Гурково има ли таксита и ако мойе да ми дадете телефон да го жземем напражо от гарата
щот всяка секунда е ценна нали така 

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
За жалост в Гурково няма таксита,а от жп гарата до римския мост са 20мин пеша.nasko_ribarq написа:В събота мислим с 1 приятел да идем до гурково сутринта с влак и оттам до римския мост пеша таа... да попитам в Гурково има ли таксита и ако мойе да ми дадете телефон да го жземем напражо от гаратащот всяка секунда е ценна нали така
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
-
- новобранец
мерси за информацията еее ще се поразходим малко туризъм не пречи
ама лошото е ,че ще сме на моста към 9 сутринта как мислите дали ще има място за двама
аз както знам то там още по тъмно е пълно

-
- научил се да хвърля
Някоя каручка може да те фърли до там за 3кинта,но да си пусне фаровете и да спазва ограничението от 50км/ч,че мноо вардят. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8