Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Жребчево

Мнение от Andrey_76 »

В събота бях на жребеца. Една щука и два по-едри кустута. Като цяло тегав риболов. На рибе само дребосък.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Колеги,съгласен съм с критиката...за това че купих риба от мангалите.Но само преди седмица си купих от същата риба,извадена от същото място и от същите манги но от рибен магазин на центъра във В.Търново само разликата ,че на доста по-висока цена.Просто ми е съсед момчето дето продава и каза от къде я доставят.Та така,не ме съдете.Системата е сбъркана.
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

jean11 написа:Но само преди седмица си купих от същата риба и от същите манги, но от рибен магазин на центъра във В.Търново
Я кажи името на Магазина в Търново.Да не е на Пишмана?
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Не е на Пишмана.Не искам да пакостя на момчето.Нали се сещаш ,че не той а собственика я купува.
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Колеги утре мислим да посетим водоема и по точно към боклуците или около тях кажете нещо излиза ли защото е ясно че на моста няма да си намерим място.Главно ще търсим мирна риба каракуда платика черноперка и така.Благодаря предварително.И да не е на боклуците кажете каде можем малко да пофащаме на плувка и фидер такива рибоци.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги и аз мисля в неделя да посетя Жребчево .На римския мост какво излиза в момента :?:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
skrijo
новобранец
новобранец

Мнение от skrijo »

borislav58 написа:Колеги и аз мисля в неделя да посетя Жребчево .На римския мост какво излиза в момента :?:

Каракуда.Най-големите които се хващат са по шамар .
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Супер значи ще има с кво да начеша крастата поне там.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Имай предвид,че за да намериш място в района на Римския мост,трябва да си в 4 часа там.Аз бях във вторник ,в 6ч беше вече пълно с народ.Излизат и по-едри каракуди,рядко по някой морунаж като единия беше доста едър,не го теглих,но към 700гр най-малко.Стръв -бели.
Дърпай и не му отпускай!
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Хващането на каракуда става само на обикновена дънна,ПЛУВКА почти не ви треба. :!:.....БЯХ....ВИДЯХ....ХВАНАХ.100% ПОВЕЧЕ УСПЕХ.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

В неделя бях до Римския мост,отидох към 9:00 и до 12:00 хванах около 3кг каракуда и бабушка.Направо не ми се тръгваше ,но имах неотложна работа.Няма смисъл от повече от 1 въдица,аз бях с 2(плувка и дънна) -тия каракуди ме направиха луд и на 20та минута заебах дънната ;-) Стръв-торен червей.
През седмицата се изкараха и доста елитни шарани(най големия 12кг),предимно от местни рибари(Гурково и Николаево),които знаят местата.Като цяло беше голяма лудница,едвам си намерих място,но през седмицата е по спокойно.Общо взето всички търсят шаран ,но на 100 човека рибари ,изкарани 3-4 шарана са нищо,затова много хора се оплакват че са капо.Ако търсите каракуда ,и бабушка спокойно за може да напълните живарниците и да начешете крастата.Надолу по язовира не пипа нищо ,не си губете времето.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
nasko_ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_ribarq »

В събота мислим с 1 приятел да идем до гурково сутринта с влак и оттам до римския мост пеша таа... да попитам в Гурково има ли таксита и ако мойе да ми дадете телефон да го жземем напражо от гарата :?: щот всяка секунда е ценна нали така :D
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

nasko_ribarq написа:В събота мислим с 1 приятел да идем до гурково сутринта с влак и оттам до римския мост пеша таа... да попитам в Гурково има ли таксита и ако мойе да ми дадете телефон да го жземем напражо от гарата :?: щот всяка секунда е ценна нали така :D
За жалост в Гурково няма таксита,а от жп гарата до римския мост са 20мин пеша.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
nasko_ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_ribarq »

мерси за информацията еее ще се поразходим малко туризъм не пречи :D ама лошото е ,че ще сме на моста към 9 сутринта как мислите дали ще има място за двама :D аз както знам то там още по тъмно е пълно
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Някоя каручка може да те фърли до там за 3кинта,но да си пусне фаровете и да спазва ограничението от 50км/ч,че мноо вардят. :drinkers:
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”