Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Спининг , Тапа На Река Марица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Спининг , Тапа На Река Марица
Днес отново бяхме аз и 1 приятелче на риба но отново от много време нямахме късмет ловях на клатушки смених 4-5 места и нямаше и нямаше тази щука братото на тапа сменя и тои фърля и нямаше и тои късмет колеги рибари по реката и те нямаха никакъв късмет та това е от мен засега ! Наслука и дано скоро и аз да сложа някоя друга снимка на голям рибок :d

- 
				xt33m33
- ще става разбирач 
Re: Спининг , Тапа На Река Марица
И на какви клатушки я мъчи... аз тая година на Meps Syclops капо не съм  се прибирал може да са щуклета до кило ама все риба 

При мене тази година риболова на щука е много добре. На спининг не съм я пробвал но на тапа от 3 излета , изкарах 3 щуки малко над кило

тбК

- 
				xt33m33
- ще става разбирач 
И аз така ...лятото на спининг колкото пъти ходих на Жребеца все по 10 тина бройки за деня  ама до 1кило 1.2 кило май-много... и имах един удар на една доста по добра,сигурно към 3 те кила... ама като не знам терена отпуснах повече аванса и явно влезе във върбалака... и така с рибата се разминахме... на тапа имам  по-лоши резултати от на спининг...

- cvetan_zashev
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Нека първо да се научим да слагане препинателни знаци кадето е нужно,а и граматиката да си пооправимminki написа:Днес отново бяхме аз и 1 приятелче на риба но отново от много време нямахме късмет ловях на клатушки смених 4-5 места и нямаше и нямаше тази щука братото на тапа сменя и тои фърля и нямаше и тои късмет колеги рибари по реката и те нямаха никакъв късмет та това е от мен засега ! Наслука и дано скоро и аз да сложа някоя друга снимка на голям рибок :d
 малко.
 малко.Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!

- danev69
- сериозен играч 
Добре дошъл,колега. Ходиш ли редовно големия рибок,рано или късно ще дойде.minki написа: Наслука и дано скоро и аз да сложа някоя друга снимка на голям рибок
 На слука и на теб и ако искаш да пишеш за излети по р.Марица пиши тукhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=19602
 На слука и на теб и ако искаш да пишеш за излети по р.Марица пиши тукhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=19602Не е ли по-добре,на новодошлите колеги да им кажеш поне едно ;Добре дошъл;cvetan_zashev написа: Нека първо да се научим да слагане препинателни знаци кадето е нужно,а и граматиката да си пооправиммалко.
 . Според мен е много по-важно,да се дава инфо,вместо на всеки новодошъл във форума да му се търсят грешките
 . Според мен е много по-важно,да се дава инфо,вместо на всеки новодошъл във форума да му се търсят грешките  Поздрави и много слука,колега cvetan_zashev.
 Поздрави и много слука,колега cvetan_zashev.човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му

Благодаря за добрите одзиви ... ползвахме въртящи блесни на MEPS клатушки на blue fox мъчихме и на воблери но не ! Поредния валат  

- Don4o_62
- учете се от него 
Не се отчайвай,тепърва да знаеш какво те чакаminki написа: ползвахме въртящи блесни на MEPS клатушки на blue fox мъчихме и на воблери но не ! Поредния валат

Главната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

- Vid
- кандидат преподавател 
Колеги, пробвал съм всякакви примамки на Марица (имам в предвид спининг), но за мен най уловистата примамка е Salmo Hornet DB, а именно този който е потъващ - 4 см. белия със син гръб. С него през 2010г. конкретно на Марица съм извадил Щука 4.2 кг., Распер 4.5 кг., доста добри кефали, а последно преди два дни бяла риба 2.5 кг., което за мен беше изненада...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека

Сенека