Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Пак за Гърция
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Пак за Гърция
това са рибите от събота 06 11 в четвртак па имаше толкоз дава доволно на кавала благодариа на колегата които е качил снимкити сега мисла за този четвртак да ги трепиа пак ако е казал господ 

Супер колега! Къде конкретно на Кавала? Че ме засърбяха ръцете, а пък и Кавала ей го де е
зад гратскатаWC посока фара наслука
Благодаря! Ама и аз що ли питам като си знам какво ще ми отговорят .....
- milanov84
- научил се да хвърля
Привет колеги... Някой има ли представа с колко пръчки имаш право да ловиш /мисля, че в България имаме право на две, от които едната може да е с чепере, а другата с до две куки.../ Има ли ограничение в броя на куките и часовия пояс?
Това беше много мило ...deko_75 написа:зад гратскатаWC посока фара наслука

ХА ХА ХА наиситна звучи грубо ,но като имате впредвид ,че белият куб на снимката по-доло е гратската WC човека си ви опътва съвсем точноМънцата написа:Това беше много мило ...deko_75 написа:зад гратскатаWC посока фара наслука
http://maps.google.com/maps?ll=40.93548 ... o-27863109

Момчета,пускам ви линк за едно филмче,където е отразено едно посещение на КЕРАМОТИ.Рибите,които успяхме да хванем бяха лефери,мормури,змиорки,скорпиди,дракони и от онези раирани досадници.Сполучихме и с хтаподите,ама изтървахме един като джанта на каруца....
http://www.youtube.com/watch?v=Ul0nWiadRqw
http://www.youtube.com/watch?v=Ul0nWiadRqw
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чудесно клипче - браво.
Скорпид гледам също сте хванали,не е безопасен.
Дракона не го коментирам - много сме писали за него.
Вчера шурито докато дереше едно доста по-едро парче (скорпид),леко се убоде на единия шип.
Вечерта вече доста го болеше.
Скорпид гледам също сте хванали,не е безопасен.
Дракона не го коментирам - много сме писали за него.
Вчера шурито докато дереше едно доста по-едро парче (скорпид),леко се убоде на единия шип.
Вечерта вече доста го болеше.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Аз ходих на Кавала няколко пъти през пролетта и рибата беше на големия кей отсреща в дълбокото. Видя ли някой да лови там и какво хващаха?deko_75 написа:зад гратскатаWC посока фара наслука

BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Би ли дал малко подробности за метода,такъма и стръвта на които си ги хванал - ако не е таина , разбира се.deko_75 написа:това са рибите от събота 06 11 в четвртак па имаше толкоз дава доволно на кавала благодариа на колегата които е качил снимкити сега мисла за този четвртак да ги трепиа пак ако е казал господ
Вчера 19.11, през нощта,резултат 3 лаврака,единия над кило,другте по около 400гр ,2 мормури по около 300гр,две късанета,някакви дребни рибки, които също се хранеха по дъното, през деня ,някъде срещу мястото на твоите снимки кефал,платерина но даваше слабо.
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Дай повече инфо за метода и стръвта де, ти ептен аскетично го даваш.zazturbo написа:Вчера 19.11, през нощта,резултат 3 лаврака,единия над кило,другте по около 400гр ,2 мормури по около 300гр,две късанета,някакви дребни рибки, които също се хранеха по дъното, през деня ,някъде срещу мястото на твоите снимки кефал,платерина но даваше слабо.
Лаврака го ловихме на плувка,2,5м.дълбочина ,стръв бял червей,жива скарида,мормурата на дъно, 25гр.олово с вирбел,монтирано на тръбичка эа фидер хранилка,стръв червей Американо.