Къде се намирам:
Къмпингуване
Екосистемата около Бивака
naRiba.com

Форум

"ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА "!!!
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
"ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА "!!!
СКЪПИ АГЕНТИ, ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПОЧНЕМ АКЦИЯ - със заглавие: "ЧИСТИ ВОДОЕМИ" - понеже Ми омръзна да почиствам 20 метра около мястото на което работя....
Идеята е следната:
Винаги ,когато видим някой да си тръгва, да го попитаме, защо оставя боклук след себе си, нищо че НЕ Е БИЛ ОТ НЕГО !!!
Сигурен Съм ,че ще има ефект!
Ако не предлагаш нещо по добро - Си трай!?!?!
Идеята е следната:
Винаги ,когато видим някой да си тръгва, да го попитаме, защо оставя боклук след себе си, нищо че НЕ Е БИЛ ОТ НЕГО !!!
Сигурен Съм ,че ще има ефект!
Ако не предлагаш нещо по добро - Си трай!?!?!
Ако се пази тишина, рибата идва близо до брега !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- emo vasilev
- сериозен играч
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Емо идеятати я подкрепям с две ръцеemo vasilev написа:Абе какво да кажа -- ако всеки си събира своя боклук ще е най-добре.Да ама не - за съжаление има и такива, които хич не ги интересува за това , което оставят след себе си.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- dimitar_
- сериозен играч
Тази тема сигурно ще е актуална и след "100 години"( дано да бъркам ).
Не знам защо , като отидат някои хора на язовир си мислят че трябва да оставят боклука след себе си , за да могат тези след тях да видят колко бира , ракия и вино са "излокали", и що нещо са "изплюскали".Чудя се какво ли ще им стане , ако си съберат боклуците и да ги изгорят накрая , сега почти всичко е от пластмаса и хартиена опаковка ? Не знам , сигурно ги е страх , че няма да разберем колко "велики рибари" са били на това място , а сигурно и в тях във холовете си подритват бутилки и торбички , ако е така - простено им е...!
Има и друга приказка - "... то добичето не е виновно , от зобта ше да е ...!"
Не ни остава нищо друго освен да се молим за по- малко "добичета" по язовирите , и поне ние да си чистим около нас , че да не се пореже някое дете , или който и да е...
Не ми се пише повече , защото май няма полза , просто не четат тия за които пишем...
Не знам защо , като отидат някои хора на язовир си мислят че трябва да оставят боклука след себе си , за да могат тези след тях да видят колко бира , ракия и вино са "излокали", и що нещо са "изплюскали".Чудя се какво ли ще им стане , ако си съберат боклуците и да ги изгорят накрая , сега почти всичко е от пластмаса и хартиена опаковка ? Не знам , сигурно ги е страх , че няма да разберем колко "велики рибари" са били на това място , а сигурно и в тях във холовете си подритват бутилки и торбички , ако е така - простено им е...!
Има и друга приказка - "... то добичето не е виновно , от зобта ше да е ...!"
Не ни остава нищо друго освен да се молим за по- малко "добичета" по язовирите , и поне ние да си чистим около нас , че да не се пореже някое дете , или който и да е...
Не ми се пише повече , защото май няма полза , просто не четат тия за които пишем...
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От последната "разходка"/защото неможеше да се нарече риболов/ по Камчия останах доволен,районът е доста добре запазен,няма торбички,чашки и подобни глупости.Аз лично винаги като ходя сред природата,независимо за риба ли ще е,или по друг повод,винаги ако направя боклук го събирам и го изхвърлям където трябва.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА
Скъпи агенти, благодаря ви за вниманието!
Явно не е за тук тази идея, а за някой вестник!
Исках само да допълня, че един от най бързите начини да се изчисти мястото, е да се ИЗГОРЯТ - полиетилена, полистирола, полиамида, полипропилена, поливинилхлорида, полиестера и т.н., които материали са вложени въобще в повечето опаковки ! .....за съжаление, малко са онези, които отделят време за това.
Силно вярвам, че колкото повече говорим за това - ще има ефект !!![/b]
Явно не е за тук тази идея, а за някой вестник!
Исках само да допълня, че един от най бързите начини да се изчисти мястото, е да се ИЗГОРЯТ - полиетилена, полистирола, полиамида, полипропилена, поливинилхлорида, полиестера и т.н., които материали са вложени въобще в повечето опаковки ! .....за съжаление, малко са онези, които отделят време за това.
Силно вярвам, че колкото повече говорим за това - ще има ефект !!![/b]
Ако се пази тишина, рибата идва близо до брега !!!