Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
- disconnect__
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Сезон 2010
Май не съм бил аз.
Освен ако не си бил с NAVA Azores ? (и една бежава кола.. мисля че беше БМВ някакво )
Иначе браво за рибите

Иначе браво за рибите

Човек е: Относително самостоятелна автономно-действаща биоенергична информационна единица.
Вчера при това хубаво време нямаше как да не вляза в морето. В 12 часа вече бях вътре. На второ гмуркане се появи една платерина и след малко беше на кукана. Половин час след това още една. След един добър обход на градинките които захранвах цяло лято, те ми се отблагодариха с още три добри платерини. Една се скъса щото я стрелях отгоре и стрелата мина през нея и се заби в пясъка. Няколко завъртания и замина. Имах и три празни изстрела. В 16.00 бях вече вън и чистех риба. Завърших излета с 5 платерини. Един добър ден за нашата демокрация. Другио пат па. Снимките в галерията. Тъи и не се научих да ги качвам. 

Пашата обича смелите.
Поздравления Златко!
Ти ще ни отсрамваш тези дни, че такъв коварен вирус ме гепи след последното влизане, че вече десет дена не мога се оправя.
Ма и на теб ти е явно дебела кожицата щом 4 часа си издържал с петицата?!?
Ти ще ни отсрамваш тези дни, че такъв коварен вирус ме гепи след последното влизане, че вече десет дена не мога се оправя.

Ма и на теб ти е явно дебела кожицата щом 4 часа си издържал с петицата?!?

Никоя риба не е по - важна от живота !
Времето беше супер вчера и беше грехота да не вляза. Сега още влизам с 5мм неопрен, 5 мм чорапи и 3мм ръкавици. Имам и тлъстини за горене, все пак съм 91 кг. Още няма да зазимявам неопрена.
Пашата обича смелите.
Ох блазе ти, аз с 8мм неопрен ако чакам риба за 1.5 часа и съм замръзнал, а още не е студено 

и къде точно я чакаш тази риба с този 8 милиметровия????? 

Ами Юли къде ли не
Но от доста време нищо не съм дочакал.
Златко, верно съм кожа и кости и затова. Сега съм си поръчал един 9мм костюм, да видим ще има ли разлика.

Златко, верно съм кожа и кости и затова. Сега съм си поръчал един 9мм костюм, да видим ще има ли разлика.
...има , има ...