Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
днес с един приятел и сина му бяхме на оризаре.той хвърли две пръчки на рибка,а аз наблегнах на воблери мое творение.скоро ще ги видете.доста замятания направих,реших да хвърлям на едно и също място,таман да си видя плода от труда който хвърлих.малкият въртеше клатушка,едно време ги правех,без побарване.сложих туистер,бял,с червена глава.на второто замятане усетих удар,на следващото ,след като изчаках да падне до дъното и направих един оборот се хвана.щуката беше около 40см,върнах я обратно след като я снимах с мобилния,че не носих фотото.след 10 мин.нова,същата като предишната.малкия също изкара една на клатушката.на тапите нищо.последната беше с 10 см по-дълга,пуснахме я да расте за на есен.някой ако иска подробности на лс
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Здравеите колеги.От давна ви следя ама от чиста проба марзел и шпионска суета само ви следя а не пиша.За сега имам няколко малки екземпляра на Оризаре и 2 удара на Марица.
Но това не е наи важното.Ония ден бях покраи Марица в посока Изграв и кво да вида 3 цигани метнали по 3 тапи и 15 метра след това търмъчат яко.Толкова яд ме хвана 6тях да ги бия ма бях сам,затова предприех тактиката на добрия приятел.Черпих ги по една цигара и всичко си казаха.По 1-2 щуки на ден 1.2-1.5 на тапа и по 2-3 килограма алай на тармък.
Питахи ги някви проверки това онова ,викат ми спокойно тука не са стапвали от 3 години.
Ок на наз ни правят проверки няма проблем ма братята Римляни никои не иска да ги бара.
Е хвана ме яд и се чуда дали да си подновявам билета изобщо тази година.
Аре със здраве и да хващате големите парчета на маса.
Но това не е наи важното.Ония ден бях покраи Марица в посока Изграв и кво да вида 3 цигани метнали по 3 тапи и 15 метра след това търмъчат яко.Толкова яд ме хвана 6тях да ги бия ма бях сам,затова предприех тактиката на добрия приятел.Черпих ги по една цигара и всичко си казаха.По 1-2 щуки на ден 1.2-1.5 на тапа и по 2-3 килограма алай на тармък.
Питахи ги някви проверки това онова ,викат ми спокойно тука не са стапвали от 3 години.
Ок на наз ни правят проверки няма проблем ма братята Римляни никои не иска да ги бара.
Е хвана ме яд и се чуда дали да си подновявам билета изобщо тази година.
Аре със здраве и да хващате големите парчета на маса.
-
- ще става разбирач
Re: Каде има щуки ,около Пловдив?
Дай пове4е инфо.Къде как и колко?Стоян написа:Колега ела в село труд и иди на рибарника-3
-
- ще става разбирач
Re: Каде има щуки ,около Пловдив?
Стоян написа:Колега ела в село труд и иди на рибарника-3
Ари бе Стоянчо даи ни малко повече информация за този рибарник на Труд
Който го може го може,останалите гледат!
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Еййй момчета кфо ви стана бе ???
как може една от най-популярните теми ( да не кажа най-популярната ) да стой така незавършена само с 14-си страници
Моля ви пишете да я продължим ... все пак има толкова много информация тук че ...

SPINING FOREVER