Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: САФРИД - 2010
Здравейте колеги,вчера на Маслен нос граца и дребен сафрид в изобилие.По над 10кл. на човек.Става въпрос за от лодка,но и от брега колегите взеха доволно.Много делфин и рибата беше на брега.Успех на всички.
тази тема май трябва да я прекръстим на ГРАЦА - 2010. тази година не можа да порасне тази грацичка а зимата дойде.
днес от 07 до 12 около маслен нос (от крокодилите сутринта до корикя на обяд) даваше пак основно граца, тук таме някой заблуден сафрид. имаше поне 50 лодки, къде ли не го търсихме, но даваше единични бройки, нямаше така хубаво пасаж да нацели човек. много припалвания на моторите, търсене и по 2-3 кила на човек.
днес от 07 до 12 около маслен нос (от крокодилите сутринта до корикя на обяд) даваше пак основно граца, тук таме някой заблуден сафрид. имаше поне 50 лодки, къде ли не го търсихме, но даваше единични бройки, нямаше така хубаво пасаж да нацели човек. много припалвания на моторите, търсене и по 2-3 кила на човек.
М/у Атия и Черноморец - граца до дребен сафрид. По няколко кила на човек. Рибата беше на огромни пасажи и хванеш ли го, половин час вадиш преди да се наложи да се местиш. Хванахме и един заблуден чернокоп-дебеланко. Общо взето, риба имаше, но скука. Вадя някакви рибета като запалки и обратно в морето. Следобед понаедряха малко, та имаше и за кофата.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Днес на Маслен нос доволно среден сафрид , рибата изби добре след 13.30 даваше до тъмно по над 10кг на лодка
Пу, голям съм късметлия. Добре, че поне си тръгнах на обяд заедно с каръка, че да могат поне колегите да напълнят торбичките!
- big chopar
- новобранец
А от брега на маслен нос-скука 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес приводних лодката от Мириус около 12,00 часа по обед . И основно в този район до Маслен нос за около 4 часа и половина около 2,5 кила граца на човек. Учудващо малко дракон само 2 броя и един заблуден чернокоп . На излизане затънах с колата в пясъка. Огромни благодарности на колегите които ми помогнаха . Ако не бяха те може би щях да пренощувам там .
Тая година струва ми се есенния сафрид мина към края на август. Тогава имахме няколко дни с много добра слука, едър есенен сафрид и никаква граца.
Надеждата умира последна...
Вчера на Болата даде доволно сафрид и едра граца 5-7литра на човек.
Риба имаше навсякъде но ядеше пред носа.
Риба имаше навсякъде но ядеше пред носа.

- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Първо да дам инфо-прогноза: не ходете тези два дни за каквато и да било риба на вълнолома и морска гара, защото аз съм тръгнал натам, а статистиката показва, че в такива случаи риба няма!
Просто няма по-голям кърък от мене!
И все пак желая наслука на всички, а по-късно ще кажа дали се е сбъднала прогнозата ми! 

Първо да дам инфо-прогноза: не ходете тези два дни за каквато и да било риба на вълнолома и морска гара, защото аз съм тръгнал натам, а статистиката показва, че в такива случаи риба няма!

Трябваше да пишеш в темата за попчетата ,защото там друго не излиза в момента 

Зарганолог
илияне в голяма грешка си,има 3 вида риба/иларията не я броя/
Защо ли не ги изброяваш 3-те видаianimar написа:има 3 вида риба/иларията не я броя/

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!