С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Мънцата

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от Мънцата »

Днес на Галата дава доволно сафридец :!: И малко закъсняло инфо от Поморие от 18,19,20-ти - риба НЯМА ! Поп и лихнус - колкото щете :D
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Мънцата написа:Днес на Галата дава доволно сафридец :!: И малко закъсняло инфо от Поморие от 18,19,20-ти - риба НЯМА ! Поп и лихнус - колкото щете :D
И попа е риба айде ся :lol: :lol: Колко ни е отсрамвал :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Георги Вутов написа:
Мънцата написа:Днес на Галата дава доволно сафридец :!: И малко закъсняло инфо от Поморие от 18,19,20-ти - риба НЯМА ! Поп и лихнус - колкото щете :D
И попа е риба айде ся :lol: :lol: Колко ни е отсрамвал :D
Тъй де :lol:
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

След положителната данна от събота за много добър улов на чернокоп пред нефтобазата , ентусиастите в неделя се бяхме удвоили , а дори и утроили (по думите на моя капитан) , а рибата обратно пропорционално ... значително понамаляла... Ето и няколко снимки от началото на риболова , по-късно се опитах да снимам и самия улов , но от влагата ли , от що ли апаратчето не можа дааа ... го "извади" :lol: и така само с пейзажи :
Изображение

Изображение

Изображение

... след десет , флотилията значително нарасна , а това е капитана на лодката с която аз влязох:
Изображение
... , а това е вече у дома:
Изображение

Изображение
...крайният резултат , колкото и слаб да беше в сравнение с предните два дни , си заслужаваше усилията - 5,5кг. чернокоп и около две кила грацосафрид (думата е от речника на Стефан Дебелия)
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Много добре :smt038 :smt038 :smt038
Кат гледам легена, стига да не е на малкия мъж, те почти лефери бре :shock:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

чудесни са...браво :)
истински,наши,родни черноморски чернокополефери..... :lol:
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Браво колега чудесен улов :smt038
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Бравоооо :smt041 :smt038
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Салмо, страхотен улов ! :prayer: :prayer: :prayer:
Снощи Бургас (неделя) към 2 часа през нощта тръгвам с колата за София по работа и на околовръстното до бензиностанция ЕКО изпреварвам един джип с колесар и лодка надуваема тип РИБ двигател Ямаха регистрация варненска . Явно се връщаха от риболов . Да си признае кой беше . :wink: :D :lol: И да разказва .... . Малко ми заприлича на лодката на Тошето до колкото съм я виждал по снимките във форума. :wink:
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

А, офанзива имаше по комшийски, но сме им дали само поповете. :) Белите рибоци сме ги пратили към Св. Анастасия. :lol:
Не си се объркал де. 8)
Аз от Св. Анастасия нищо не усетих деба....кофата си остана чиста. То бива бива да съм некадърник, ма чак пък толкоз... :?
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Venkicha написа:Снощи Бургас (неделя) към 2 часа през нощта тръгвам с колата за София по работа и на околовръстното до бензиностанция ЕКО изпреварвам един джип с колесар и лодка надуваема тип РИБ двигател Ямаха регистрация варненска . Явно се връщаха от риболов . Да си признае кой беше . :wink: :D :lol: И да разказва .... . Малко ми заприлича на лодката на Тошето до колкото съм я виждал по снимките във форума. :wink:
Описанието отговаря на мойта, ама не е възможно да си ма изпреварил, значи не е тя :lol: Майтапа настрана, с Тошето си тръгнахме от Поморие към 13-14ч. следобед :wink: Но между другото даваш много добра идея, поне според мен - какво мислите, ако пуснем една тема /или да ползваме друга - примерно тази http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=38578/, където да пуснем по някоя снимка на лодките си, че май ще е по-лесно по тях да се познаем в морето, а ?

Иначе те тва е на Тошето

Изображение

Изображение

Те тва е мойта

Изображение

Изображение
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=12794
Тоя Евинруд що ми прилича да е четиритактов бре? Много са ви хубави и двете лодки. Пусто....мерак ми е да се повозя на РИБ, да знам искам ли, не искам ли такова нещо.... :?
Мънца, колко лапа тази Ямаха? Имам приятел с такова, но 50 коня, затова питам.
Ако искаш, в другата тема, дето я пуснах горе да си приказваме.
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Шморхи написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=12794
Тоя Евинруд що ми прилича да е четиритактов бре? Много са ви хубави и двете лодки. Пусто....мерак ми е да се повозя на РИБ, да знам искам ли, не искам ли такова нещо.... :?
Мънца, колко лапа тази Ямаха? Имам приятел с такова, но 50 коня, затова питам.
Ако искаш, в другата тема, дето я пуснах горе да си приказваме.
Въх, то имало тема бре :oops: Както и да е, Евинруда на Тошето е наистина четиритактов. Мойта Ямаха е 50 коня и тя, ама в Италия ги пишели по-малко, нещо за данъците им май ... А за горенето - не съм засичал честно казано, но сега на Поморие за цял ден ми изгори към 20л. Това са може би към 2.5 - 3 часа, с газ като хората :D Ако искаш, идвай в петък или събота да направим един риболов и ще добиеш представа. Говоря сериозно :wink: Моето мнение за лодките е както приказката за мерцедеса - РИБ и всички останали :D
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Едва ли ще мога, но благодаря за предложението. Ямахата ти би трябвало да не може да падне под 10 литра на час и да не може да изхарчи над 20 литра на час. Абсолютно същия модел го има един приятел с който ходим за риба, но на пластмасова лодка. Ямаха 50 TLR. Хубав Вартбург и добре бута коритото. Към 60 км/ч развива когато е сам.
sarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sarov »

идеята е много добра нека всеки да си пусне снимки с лодката си ...само така ще се познаем ...повечето сме се виждали ....разминаваме се слодките в морето и се гледаме като мушмороци ...дали някой не е хванал поче от нас ..пък нека се знаем ...всичко става в морето ....може някой ден сме си от полза ----понякога всеки има нужда от помощ.....дано на никого да не се налага де ....но не се знае -божа работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”