Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Днес на Галата дава доволно сафридец
И малко закъсняло инфо от Поморие от 18,19,20-ти - риба НЯМА ! Поп и лихнус - колкото щете 

-
- научил се да хвърля
И попа е риба айде сяМънцата написа:Днес на Галата дава доволно сафридецИ малко закъсняло инфо от Поморие от 18,19,20-ти - риба НЯМА ! Поп и лихнус - колкото щете

Тъй деГеорги Вутов написа:И попа е риба айде сяМънцата написа:Днес на Галата дава доволно сафридецИ малко закъсняло инфо от Поморие от 18,19,20-ти - риба НЯМА ! Поп и лихнус - колкото щете
![]()
Колко ни е отсрамвал

След положителната данна от събота за много добър улов на чернокоп пред нефтобазата , ентусиастите в неделя се бяхме удвоили , а дори и утроили (по думите на моя капитан) , а рибата обратно пропорционално ... значително понамаляла... Ето и няколко снимки от началото на риболова , по-късно се опитах да снимам и самия улов , но от влагата ли , от що ли апаратчето не можа дааа ... го "извади"
и така само с пейзажи :

... след десет , флотилията значително нарасна , а това е капитана на лодката с която аз влязох:

... , а това е вече у дома:

...крайният резултат , колкото и слаб да беше в сравнение с предните два дни , си заслужаваше усилията - 5,5кг. чернокоп и около две кила грацосафрид (думата е от речника на Стефан Дебелия)

... след десет , флотилията значително нарасна , а това е капитана на лодката с която аз влязох:

... , а това е вече у дома:

...крайният резултат , колкото и слаб да беше в сравнение с предните два дни , си заслужаваше усилията - 5,5кг. чернокоп и около две кила грацосафрид (думата е от речника на Стефан Дебелия)
-
- учете се от него
Много добре
Кат гледам легена, стига да не е на малкия мъж, те почти лефери бре

Кат гледам легена, стига да не е на малкия мъж, те почти лефери бре

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- ivalpetkov
- разбира нещата
чудесни са...браво
истински,наши,родни черноморски чернокополефери.....

истински,наши,родни черноморски чернокополефери.....

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Браво колега чудесен улов 

-
- вече хвърля и на тежко
Салмо, страхотен улов !
Снощи Бургас (неделя) към 2 часа през нощта тръгвам с колата за София по работа и на околовръстното до бензиностанция ЕКО изпреварвам един джип с колесар и лодка надуваема тип РИБ двигател Ямаха регистрация варненска . Явно се връщаха от риболов . Да си признае кой беше .
И да разказва .... . Малко ми заприлича на лодката на Тошето до колкото съм я виждал по снимките във форума. 

Снощи Бургас (неделя) към 2 часа през нощта тръгвам с колата за София по работа и на околовръстното до бензиностанция ЕКО изпреварвам един джип с колесар и лодка надуваема тип РИБ двигател Ямаха регистрация варненска . Явно се връщаха от риболов . Да си признае кой беше .

А, офанзива имаше по комшийски, но сме им дали само поповете.
Белите рибоци сме ги пратили към Св. Анастасия.
Не си се объркал де.
Аз от Св. Анастасия нищо не усетих деба....кофата си остана чиста. То бива бива да съм некадърник, ма чак пък толкоз...

Не си се объркал де.

Аз от Св. Анастасия нищо не усетих деба....кофата си остана чиста. То бива бива да съм некадърник, ма чак пък толкоз...

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Описанието отговаря на мойта, ама не е възможно да си ма изпреварил, значи не е тяVenkicha написа:Снощи Бургас (неделя) към 2 часа през нощта тръгвам с колата за София по работа и на околовръстното до бензиностанция ЕКО изпреварвам един джип с колесар и лодка надуваема тип РИБ двигател Ямаха регистрация варненска . Явно се връщаха от риболов . Да си признае кой беше .![]()
![]()
И да разказва .... . Малко ми заприлича на лодката на Тошето до колкото съм я виждал по снимките във форума.

Иначе те тва е на Тошето

Те тва е мойта

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=12794
Тоя Евинруд що ми прилича да е четиритактов бре? Много са ви хубави и двете лодки. Пусто....мерак ми е да се повозя на РИБ, да знам искам ли, не искам ли такова нещо....
Мънца, колко лапа тази Ямаха? Имам приятел с такова, но 50 коня, затова питам.
Ако искаш, в другата тема, дето я пуснах горе да си приказваме.
Тоя Евинруд що ми прилича да е четиритактов бре? Много са ви хубави и двете лодки. Пусто....мерак ми е да се повозя на РИБ, да знам искам ли, не искам ли такова нещо....

Въх, то имало тема бреШморхи написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=12794
Тоя Евинруд що ми прилича да е четиритактов бре? Много са ви хубави и двете лодки. Пусто....мерак ми е да се повозя на РИБ, да знам искам ли, не искам ли такова нещо....![]()

Едва ли ще мога, но благодаря за предложението. Ямахата ти би трябвало да не може да падне под 10 литра на час и да не може да изхарчи над 20 литра на час. Абсолютно същия модел го има един приятел с който ходим за риба, но на пластмасова лодка. Ямаха 50 TLR. Хубав Вартбург и добре бута коритото. Към 60 км/ч развива когато е сам.
-
- научил се да хвърля
идеята е много добра нека всеки да си пусне снимки с лодката си ...само така ще се познаем ...повечето сме се виждали ....разминаваме се слодките в морето и се гледаме като мушмороци ...дали някой не е хванал поче от нас ..пък нека се знаем ...всичко става в морето ....може някой ден сме си от полза ----понякога всеки има нужда от помощ.....дано на никого да не се налага де ....но не се знае -божа работа.