Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Пръчка и макара за шаран
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Пръчка и макара за шаран
Моя съвет е :вземи си двуколенна пръчка.В най-лошия случай от 3 части.Телескопа е удобен за транспорт ,но не и за риболов.Все пак прътите ги копуваме за риболов не за трнспорт. 

разбирам те. Ама аз самия съм много объркан и нз точно какво да взема (мач, фидер ,Спесимен и тн.) а и съм ограничен от към парите 

По-добре не взимай нищо чакаш зимните промоции и си купуваш нещо читаво ,аз съм правил много такива пребързани покупки и сега мазето ми е като риболовен магазин
. Телескоп никога не бих си взел за нищо супер кофти въдици а тази макара ,която си дал не става за нищо ,този измислен "Baitrunner" се съмнявам да издържи много .

ок, аз и без това не бързам 

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
здравей колега !И аз съм новак в шаранския риболов.Взехси 2 прички-Formakx-sensor carp-3,60m-3,25lb и Mitchell premium carp-3,90-3lb макарите не са нещо кой знае какво на филстар но ми вършат работа за сега.От пръчките съм много доволен.макарите щеги сменям с корморан харесват ми и мой приятел работи стях мисля че са с добри показатели.формакса е около 60лв ако ти хареса това е от мен.наслука. 

- stoilkatastz
- ще става разбирач
Колега гледаи в форума понякога излизат добри сопи и макари.По добре втора употреба но качественни отколкото нови и да съжеляваш все пак ти си решаваш.УСПЕХ.
- mitko ribara
- ще става разбирач
Модерирано! Пиши на кирилица!barutchiata
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Това е най- доброто решение, защото казваш че искаш пръчка и макара за по 60 лева. Просто няма какво ново да вземеш за тия пари или ако вземеш нещо след това ще видиш че няма да ти върши работа за риболов на шаран. Търси втора употреба но да е качествено не само да си купиш нещо и после да съжаляваш.stoilkatastz написа:Колега гледаи в форума понякога излизат добри сопи и макари.По добре втора употреба но качественни отколкото нови и да съжеляваш все пак ти си решаваш.УСПЕХ.
- mitko ribara
- ще става разбирач
Аз продавам една CORMORAN BIG BOSS и е много добра ако има не6то пи6и!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- ще става разбирач
Колета аз съмс такива пръчки много съм доволен -Focus - Blue Carp
Пръчка от три части за риболов на тежко. Изработена от 24 Т карбон, водачи SIC, хиперлонова дръжка. Атрактивна цена и добро качество.
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6898
и ей такива макари Cormoran Match Master Feeder
76.00BGN не съм ги ползвал още но за парите са супер
Виш тази тема:"Избор намакари за шаранджииски риболов" - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=40346
BIG BEN Модел: 3Ai 5000 на Корморан също не е за пренебрегване, пък и отговаря на критериите ти за сума.
Успех и да се похвалиш после
Пръчка от три части за риболов на тежко. Изработена от 24 Т карбон, водачи SIC, хиперлонова дръжка. Атрактивна цена и добро качество.
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6898
и ей такива макари Cormoran Match Master Feeder

Виш тази тема:"Избор намакари за шаранджииски риболов" - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=40346
BIG BEN Модел: 3Ai 5000 на Корморан също не е за пренебрегване, пък и отговаря на критериите ти за сума.
Успех и да се похвалиш после

Последно промяна от teodor_xristov_80 на Сря Ное 24, 2010 11:16 am, променено общо 1 път.
Колеги, някой виждал ли е това - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2481, какво ви е мнението?
Става въпрос за дънен риболов отвреме навреме.
Става въпрос за дънен риболов отвреме навреме.
- Vlado_852
- разбира нещата
За дънен риболов от време на време става...
Първата ти задача е да смениш влакното.
Първата ти задача е да смениш влакното.
Точно това ще направя колега. Мисля, че си заслужава комплектчето, па макар и сделано в Китай вероятно!
- Vlado_852
- разбира нещата
И за по 1000лв. има дето пак са от там...
Този за тези пари ми се вижда добър. Моите комплекти за Дунава са даже по-евтини...

Този за тези пари ми се вижда добър. Моите комплекти за Дунава са даже по-евтини...
-
- вече хвърля и на тежко
От няколко дена се сдобих с 3 пръчки ZEBCO TROFHY CARP - 3.90 3LB и 3 макари ZEBCO TROPHY TFD540. Не съм ги взел с цел риболов на шаран, а на таранки, платика и се чудя дали не са малко твърдички за тая цел. Ако някой има наблюдение за тези пръчки да драсне 2-3 реда, че май нещо почнах да съжалявам.