Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Росица край Севлиево и началото на Стамболийски
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата
р.Росица край Севлиево и началото на Стамболийски
Здравейте колеги,
От доста време не съм се прибирал в Севлиево, не че е много далеч но тук риболова по Янтра зимата е по резултатен. Но тази седмица ще се прибирам от петък , та реших да драсна една темичка и да се позапася с инфо за риболова по реката краи града и извън него , т.е. началото на яз.Ал.Стамболийски . Някои ходил ли е скоро ? Червеноперка и уклей излязоха ли и по-нагоре от железния мост ( крапец) , а кефал и скобар някъде нагоре от града към смесите с видима дава ли ?
Благодарен съм за всякакво инфо , за да мога да планирам и направя един добър и пълноценен риболов на 3 и 4 март
От доста време не съм се прибирал в Севлиево, не че е много далеч но тук риболова по Янтра зимата е по резултатен. Но тази седмица ще се прибирам от петък , та реших да драсна една темичка и да се позапася с инфо за риболова по реката краи града и извън него , т.е. началото на яз.Ал.Стамболийски . Някои ходил ли е скоро ? Червеноперка и уклей излязоха ли и по-нагоре от железния мост ( крапец) , а кефал и скобар някъде нагоре от града към смесите с видима дава ли ?
Благодарен съм за всякакво инфо , за да мога да планирам и направя един добър и пълноценен риболов на 3 и 4 март

- daniel_g
- разбира нещата
Та ето и резултата от съботния и краткия неделен ( заради вятъра които безмалко и мен да отвее) излети :
Събота : 8ч. на Вировете на р.Росица нагоре от града , посока смесите с р.Видима , един единствен кефал - 200-300гр. Много бистра вода, слънце, много скобар играе навсякъде но не иска да яде нито бял, нито торен!
Неделя : 10,30ч. Вира надоло от града, преди да почне широката част към язовира : 1-2 прашки с бял , за начална захранка и ето

пак червенопер

И снимка на каракудата

Като краен резулата ( в 12.30 вече бях в нас , заради отвратително силния вятър !!) десетина червеноперки, 1 добра каракуда и няколко костурчета . На торен дава дребни каракуди ( индивидите от мацинствата ги предпочитат )
Наслука на всички колеги избрали тази дестинация за риболов и може да се засечем следващата седмица пак там
Събота : 8ч. на Вировете на р.Росица нагоре от града , посока смесите с р.Видима , един единствен кефал - 200-300гр. Много бистра вода, слънце, много скобар играе навсякъде но не иска да яде нито бял, нито торен!
Неделя : 10,30ч. Вира надоло от града, преди да почне широката част към язовира : 1-2 прашки с бял , за начална захранка и ето

пак червенопер

И снимка на каракудата

Като краен резулата ( в 12.30 вече бях в нас , заради отвратително силния вятър !!) десетина червеноперки, 1 добра каракуда и няколко костурчета . На торен дава дребни каракуди ( индивидите от мацинствата ги предпочитат )
Наслука на всички колеги избрали тази дестинация за риболов и може да се засечем следващата седмица пак там

- daniel_g
- разбира нещата
Тази седмица пак ще съм там , но мсиля да слеза по към язовира този път . Та ако някой го е посещавал последните дни??? Каракуди излизат ли вече ? За червеноперката знам
Благодаря предварително на тези които ще се отзоват , защото знам , че няма много хора посещаващи тези места , регистрирани у форума . 10х

- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
някои знае ли
Някои знаели дали е тръгнала бялата риба на силикон или още излизат само кустури . нищо не се чува за мирните риби по язовира ма май се оказа за последните две седмици 1000 гледат и 10 ловят много народ много лудница то стана така че събота и неделя да не смееш да идеш за риба . 

- ceno cenov
- разбира нещата