Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Ново влакно ама какво да е???
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ново влакно ама какво да е???
Питането е кое от тия три да навия, че 3-4 от шпуличките ми просто си плачат за ново влакно.
Дебелината която ме интересува е 0.28-0.31.
Хайде помагайте...мнения , коментари, съвети и отзиви са добре дошли.

Дебелината която ме интересува е 0.28-0.31.
Хайде помагайте...мнения , коментари, съвети и отзиви са добре дошли.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз пък никога не съм ползвал влакно на Daiwalorda написа:Аз съм доволен от всички влакна на Дайва но специално това не съм го ползвал.
Иначе моя призив е да не е Бъркли щот напоследък само китайски боклуци вкарват.
Наслука с новото влакно каквото и да е то.

Във Варна не съм го виждал, ама в Плодив или Сф го има май и все някой ще помогнеscorpion написа:тоя суфикс дали го има във варна?

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Snegk, човече ти хубаво ми го препоръчваш тоя Сарфикс ама еий тая тема http://forum.nariba.com/viewtopic7207.html малко ме разколебава
За този конкретно Суфикс ли казваш , че е твърд или...?
Я и останалите колеги ползващи Суфикс да се помогнат...СЕГА!

За този конкретно Суфикс ли казваш , че е твърд или...?
Я и останалите колеги ползващи Суфикс да се помогнат...СЕГА!

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- yanev
- научил се да хвърля
от дайвата нямам впечатления,обаче Светльо спомена че на възел не държи,бърклито 2 поредни години купувам и смея да твърдя че не става;суфикса-имах кафява ролка 500м-мисля че беше специалист карп-перфектно,но тази година пак вземах-9 лв,но не е същото
-много по-твърдо и на възел е доста по-слабо
и аз не знам какво да взема

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Просто в БГ има само няколко стотин ролки (хич не са многоrikosheth написа:И що така ги нареди?Коментари не ми трябват...аргументи дайCarp Master написа:Няма да пиша коментар...ПО-ДОБРО Е ОТ ДАЙВА,а беркли-то го слагам на 3 място

Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мерси за мнениетоscorpion написа:от дайвата нямам впечатления,обаче Светльо спомена че на възел не държи,бърклито 2 поредни години купувам и смея да твърдя че не става;суфикса-имах кафява ролка 500м-мисля че беше специалист карп-перфектно,но тази година пак вземах-9 лв,но не е същото-много по-твърдо и на възел е доста по-слабо
![]()

Вerkley Big Game(предполагам,че за него говориш) съм го отписал поради същата причина - просто не е същото влакно вече

Ама ти си голям образ ейCarp Master написа:ВИДЯХ го днес отблизко ОЩЕ НЯМА ЦЕНА (едва ли ще е под дайвата - 35 лв) Ако си забелязал е специялно "слепено" (1 част е зелена а 2 - черна) което го прави уникално за камуфлаж!Абе не знам,в градския шоп просто продавача ми го препоръчва ПРЕД ДАЙВАТА (има ги и 2 ролки - Дайва и Суфикс

Да забелязал съм за Sufix-a, ама то си го и пише DUO CORE. Цвета много не ме тревожи, защото преди 2-3 години ползвах един Balzer електриково зелен и рибите си вземаха добре

БЛАГОДАРЯ на всички колеги изказали мнение по темата, но чуденето продължава

Ако тези трите влакна са ви непознати давайте мнение за други с които работите и сте доволни от тях

Клега Rikosheth,работя с твърди въдици/3,5lb/ от една малко старичка серия на DAM. New Dimension на3,9м.От Нови пазар съм и ловя на яз.Съединение и Бели лом.Там определено гоня дистанции с тежки олова.От влакното INFINITI DUO на DAIWA съм изключително доволен!Просто го тестваи сам в някои магазин!УСПЕХ!