Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

РЕГИСТРАЦИЯ НА КОЛЕСАР ЗА ЛОДКА
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- кандидат преподавател
РЕГИСТРАЦИЯ НА КОЛЕСАР ЗА ЛОДКА
Миналата година си затрих регистрационния номер на колесара за лодката,номерът се водеше на туристическо ремарке,сега трябва да мина на техно- тест и след това да го регистрирам в КАТ.Интересува ме каква е процедурата за минаване на техно-тест и какви документи ще ми трябват за там.Колесара сам съм си го правил от старо ремарке и редовно си имах проблеми с ката джиите.Благодаря на всички които ми помогнат с информация.
Краси нещата стоят така трябват ти документите на ремаркето от което си направил колесара като модел, производител и един чертеж на изменението на конструкцията. Качваш лодката на колесара и с тези документи право в технотест. Побързай, че се очаква да влезе скоро наредба за конструктивните изменения и после не се знае. Това цялото удоволствие ще ти струва около 100 лв. Не забравяй колесара да има изправни светлини.
Това е саита на технотест.
http://technotest.911.bg/a2/firm.asp?id ... ers=1&m=11
Това е саита на технотест.
http://technotest.911.bg/a2/firm.asp?id ... ers=1&m=11
-
- кандидат преподавател
Тея документи от ремаркето ги забрави,мен ме интересува първоначална регисрация в технотест въз основа на което да ми издадат талон в КАТ.
Последно промяна от Краси_поборника на Пон Апр 02, 2007 11:20 am, променено общо 1 път.
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
Задължително ли е да има калници и калобрани като се постави лодката в/у него тя покрива гумите, широка е колкото междуосовото разтояние,защо в КАТ да е ужасTroli написа:Аз,минах моя стар колесар на Технотест преди месец!За 30мин.без никакви проблеми на цена 86.00лв.!Боядисай го,сложи нови калобрани със триъгълни стоп светлини.Пусни снимка на колесара,да видя за какво биха се заяли.Технотеста са пичове и няма нищо страшно.Ужасът е в КАТ!

-
- кандидат преподавател
Добре де,за да ми направят гражданска отговорност нали трябва да има номера или за колесарите процедурата е друга 
Значи става въпрос за първоначална регистрация.

Значи става въпрос за първоначална регистрация.
Последно промяна от Краси_поборника на Пон Апр 02, 2007 4:10 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател