Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Богров....
Модератор: Кърцата
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Богров....
Добро Утро!
Колеги купих си нов фидер и мисля да го тествам на Богров утре.Фидера е на Гравел двуколенен и много мек, оборудван е с 3 върха стъкопластови 1-2-3 oZ пълен параболик.
http://media.snimka.bg/6811/019877658.jpg
Та някой ако иска федерист, може да направиме едно приятелско дерби, времето ще е като за бира
малко лаф, бъзици които не липсват от колеги (аматьори)....
Снимки и клипове след тестовете утре.
Поздрави и успех на всички,
Мариан Лозев.
Колеги купих си нов фидер и мисля да го тествам на Богров утре.Фидера е на Гравел двуколенен и много мек, оборудван е с 3 върха стъкопластови 1-2-3 oZ пълен параболик.
http://media.snimka.bg/6811/019877658.jpg
Та някой ако иска федерист, може да направиме едно приятелско дерби, времето ще е като за бира

малко лаф, бъзици които не липсват от колеги (аматьори)....
Снимки и клипове след тестовете утре.
Поздрави и успех на всички,
Мариан Лозев.
-
- фен клуб-скобар
Re: Богров....
Ауу ше е кеф с тоя прът, а честито да ти е 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

А да ти е честито бре....Много готина пръчка,поне по това което е изписано за нея и от снимките по форумите!!!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Благодаря, хора.
Дано чукне някоя 10-ка ако може толуп или амур.....
Дано чукне някоя 10-ка ако може толуп или амур.....
Ако искаш на"Пънча" съм навит.....
На Богоров, ти желая успех
На Богоров, ти желая успех

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
.....Коки с удоволствие, но вече поканих доста хора и ако не съм на Богров ще се изложа.
Мерси, живи и здрави за другата седмица може да се разберем за някаде и да сформираме тайфата.
Мерси, живи и здрави за другата седмица може да се разберем за някаде и да сформираме тайфата.
-
- научил се да хвърля
Колега, мятай точно пред водораслите, 5-6 м.Ако очакваш зъбата , по добре забрави!От 30 тапи на ......................., който видях да проверяват - нищо!Рибата се е набила във водоралите!От цял ден разходка с лодка и телевизор нямах нищо прилично над 50 грама.Костуретата обещаха другата година да се обадят, ако са станали над 150гр.!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...днес тествах новия фидер и предполагам дефетк или невярвам да е с такъв строй , но не ми хареса. Строя беше направо смешен, едвали не хората ми се смяха
(като счупен ху..), но утре ще кажа дъке е истината като през магазина
....
За риболова приятен с 10на шарана една бяла дето вече хапнахме(много добра, много вкусна) къфенце лаф и .......в къщи.

За риболова приятен с 10на шарана една бяла дето вече хапнахме(много добра, много вкусна) къфенце лаф и .......в къщи.

Добър риболов си направил, приятелю
))) Какво не ти допадна в пръчката ?
От няколко дни съм горд собственик на Tica Winner Match - 4,20 m. ; акция - 8-25
Много съм щастлив и се надявам да се пооправи малко времето и да мога да го сефтосам преди снега
)))

От няколко дни съм горд собственик на Tica Winner Match - 4,20 m. ; акция - 8-25

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...привет приятелю.
Въпросния фидер няма никакъв строй.
Аз такива фидери не ползвам, този който взех е с върхов строй, а аз ползвам с параболичен строй, въдица дето се огъва от дръжката до върха ,но симетрично
.тоест ШИМАНО.
В целия филм има две грешки, едната е и която се отнася за всички които си купуват фидери, като хванете фидера не го друсайте а сложете едно влакнно и тежест за да видите какво купувате, това аз него направих. Понеже на клатене фидера си беше от пръв поглед мекица, и консултантите в магазина гарантираха , че по мек фидер няма и им се вързах, и сега се удрям в главата. Защо, аз където твърдя , че Шимано си е Шимано си купувам други марки
незнам. За сега чакам отговор от шефа на Дием-фишинг дали може да се смени с нещо друго, ще видиме колко е търговец.
ПП: честито да ти е за Тиката, попринцип търся фидер със същите стойности като на този мач който си купил, незнам кога ще доживея да видя в магазин фидер с акция 5-35г на 3,60 дължина.
Въпросния фидер няма никакъв строй.
Аз такива фидери не ползвам, този който взех е с върхов строй, а аз ползвам с параболичен строй, въдица дето се огъва от дръжката до върха ,но симетрично

В целия филм има две грешки, едната е и която се отнася за всички които си купуват фидери, като хванете фидера не го друсайте а сложете едно влакнно и тежест за да видите какво купувате, това аз него направих. Понеже на клатене фидера си беше от пръв поглед мекица, и консултантите в магазина гарантираха , че по мек фидер няма и им се вързах, и сега се удрям в главата. Защо, аз където твърдя , че Шимано си е Шимано си купувам други марки

ПП: честито да ти е за Тиката, попринцип търся фидер със същите стойности като на този мач който си купил, незнам кога ще доживея да видя в магазин фидер с акция 5-35г на 3,60 дължина.
Ще стискам палци да можеш да подмениш фидера и да си вземеш това, което ти е на сърце 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мерси,
иначе фидера си има свойте големи плюсове и е добър,но за съжаление търся дуго в него.
иначе фидера си има свойте големи плюсове и е добър,но за съжаление търся дуго в него.