Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- YordanDanev
- сериозен играч
Re: ЗАРГАН - 2010
Днес на Бургаския плаж беше слабо, още към два-три часа плажа се опразни. Нямаше ги дребните иларийки заради които заргана се върти, но се навъртаха някакви десет сантиметрови чернокопчета.

Неми остана време да пиша вчера, в неделя на Болата от 16.00 до тъмно трима човека около 40бр не даваше бомбардата да падне ,предимно средно големи и малки по размер рибата просто беше полудяла.
Но това става само след 16 часа а иначе за цял ден 4-5 бр на човек интересна аномалия досега толкова риба на това място тази година не е излизала ,бях готов да зазимявам а то .............луда работа имам чувството че рибата сега идва

Но това става само след 16 часа а иначе за цял ден 4-5 бр на човек интересна аномалия досега толкова риба на това място тази година не е излизала ,бях готов да зазимявам а то .............луда работа имам чувството че рибата сега идва

-
- вече хвърля и на тежко
А дано сега да идва че и варненци да хванем някой друга рибаstambog написа:Неми остана време да пиша вчера, в неделя на Болата от 16.00 до тъмно трима човека около 40бр не даваше бомбардата да падне ,предимно средно големи и малки по размер рибата просто беше полудяла.![]()

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
риба ще имаIvan_nikolov написа:А дано сега да идва че и варненци да хванем някой друга рибаstambog написа:Неми остана време да пиша вчера, в неделя на Болата от 16.00 до тъмно трима човека около 40бр не даваше бомбардата да падне ,предимно средно големи и малки по размер рибата просто беше полудяла.![]()
Но това става само след 16 часа а иначе за цял ден 4-5 бр на човек интересна аномалия досега толкова риба на това място тази година не е излизала ,бях готов да зазимявам а то .............луда работа имам чувството че рибата сега идва![]()
![]()

има и които не са се наловили за тази година

риба къща няма-риба време няма
- borkok
- научил се да хвърля
Днес на буничката на Почивка от 16.00-17.00 3 бр. зарган.От колегата до мен разбрах че преди 2-3 дни на Рубин са взели доста риби.Е никой ли се намери да пише .....или да се похфали.

-
- вече хвърля и на тежко
Утре смятам да посетя Фичоза
вечерта ще драсна някой друг ред за инфо от излета

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Вчера ходих до там но голяма вална имашеIvan_nikolov написа:Утре смятам да посетя Фичозавечерта ще драсна някой друг ред за инфо от излета
![]()
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
как е положението на бургаския плаж?някои от 8952198465240-те човека,които се пробват там няма ли да пише 2 реда?! 

Качествени чепарета Borkata

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Положението на бург. плаж е зле. Днес по обед избягах от работа за кратко разузнаване - имаше доста рибари - повечето за платерина на дъно. Докато бях там един колега изкара две иларии. Към 15.00 отидох вече с въдиците и още преди да съм ги разпънал колегата до мен изкара зарган. Казах си - ей сега я убихме. Да, ама не. Нямах даже и удар. Същият колега улови още 1-2 заргана и това беше...Вече съм пред компа и чакам жената да надялка една салатка, че ми подариха една бутилка мускатова...

Потвръждавам. И аз бях там от 15 до 16,30 ч нямах удар. За това време видях само един изваден зарган. Май силния западняк във вторник го издуха нанякъде заргана.hgtod написа:Положението на бург. плаж е зле.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес на бург. плаж от 11.00 до 12.30 - 2 заргана и 3 платерини. Щях да постоя още малко ама заваля, а и без това имах друга работа.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В събота(20.11) пред х-л Рубин от 7:00 до 10:00 1 заргана, другите до мен се капотираха.borkok написа:Днес на буничката на Почивка от 16.00-17.00 3 бр. зарган.От колегата до мен разбрах че преди 2-3 дни на Рубин са взели доста риби.Е никой ли се намери да пише .....или да се похфали.![]()
![]()
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- borkok
- научил се да хвърля
Много-рано е търсиш колега.От 07.00-10.00 я търся през лятото.Рибата сега става активна по- обяд до свечеряване.
и вчера и днес от 15 до към 16.30 на бург. плаж на бомбарди, първо-по светло на непотъваща, после-по тъмно на потъваща, нито един удар, нито платеринка, нито зарганче, въобще никакво почукване, даже пробвах и изкуственият блатен червей на Бъркли, дето ги "аутфишвал" другите примамкиborkok написа:Много-рано е търсиш колега.От 07.00-10.00 я търся през лятото.Рибата сега става активна по- обяд до свечеряване.

Това в магазина ли ти го казаха,колега жули с морския,понякога пробвай и на филе..ако липсват удари.Gogo69 написа:даже пробвах и изкуственият блатен червей на Бъркли, дето ги "аутфишвал" другите примамки
Зарганолог