Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Инфо. от ,щъркела,....
-
- новобранец
Инфо. от ,щъркела,....
Сигурно се досещате, че става въпрос за Искъра.Днес сутринта по никое време,отпрааме за ,щъркела.Но днеска е петак ,затова бяхме там към 7.30 ч,и имаше 5-6 колеги.Спираме на паркинга,-2 лв парк място, и път свободен.Понтона разбира се е зает и се наместваме до него, по-точно от ляво.Времето както винаги си подухва,и то точно срещу тебе.Риболова го подговяме за фидер.Захранката забъркваме на бързо и мятаме.Колегите до нас на понтона ,телескоп.плувка,на подвижо с рибе.Ловеха уклей,но доста дребен и слабо.Не бяхме закусвали , и извадихне по един сандвич,разбира се тръгваш да захапеш сандвича,и фидера дръпна....изпуснах го.Чашка винце да си стоплим крачолите-разбира се пак удар ,пак нищо.На третият път го ковнах на време-костур нормална големина 16-17 см на дрозд шарен.Колегите продължиха да вадят дребен уклей,а на подвижното с рибето костур,но дори по-дребен от моя.Пиинаме апнааме и към 15.00 задуха по-силно така че фидера стана неизползваем.Та за целият ден бутилка домашно розе,половинка дюлова с кайсии,домашна естественно и 10 костура минус един който избяга,защото вятарът и вълните ми бутнаха живарника....Та значи-почивка -6 риболов 10-1=9.Имах и рибета но ефекта с белия и тях нямаше голяма разлика.Съжалавам че нямам снимки, но кат се науча че видите за кво става на въпрос.Все пак съм ви помогнал малко с тази пълна и изчерпателна информация.НАСЛУКА!!!
Re: Инфо. от ,щъркела,....

Риболовци.
-
- сериозен играч
И при нас е така !Като замлъкнат въдиците вадим да хапнем по един сандвич и въдиците започват да се обаждат! 

-
- ще става разбирач
Последния такъв път ми беше на драганово.... ям кроасан и не гледам тапите.... като се обръщам пръта се клати целия и а да падне от чатала 

-
- новобранец
П.С .....А на който му се лови горе-доле добър уклей, в монента на Лобош е шестицата.На понтоните.
- 6tukara
- ще става разбирач
Днес на понтона, Човека с брадата и дирекна 7-ца 97уклея до към 14часа. Част от уклейте по-големи от костурите
, но вятъра прецака риболова.

АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Браво на колегата-97 уклея ако са по 20 см,си е яката работа с въдица,според мен трябва да застудее и корморана ще вкара всичката риба в залива-но тогава се събират150 човека общо с лодките и не е кеф-там мястото е за 30-40 и 5-6 лодки 

Риболовци.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво колега,апнали,пийнали и риба хванали

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много добре описан излет, точен и достоверен. Дори и минусът е отбелязан.Засмях се от сърцеvasilevsan написа:Та за целият ден бутилка домашно розе,половинка дюлова с кайсии,домашна естественно и 10 костура минус един който избяга,защото вятарът и вълните ми бутнаха живарника....!!!

Дано чувството за хумор никога не ни изоставя!Наслука!
- borislav58
- сериозен играч