Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
- maljak
- вече хвърля и на тежко
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
успех-и да пишеш как е минал излетаqkomie написа:Големите сомове на студеното ... На топлото излизат бебета и канални ....За тея каналните ще пробвам на протеиново топче риба да видим какво ще станеказаха ми че излизат над кило . Една въдица за амур или шаран една за сомчета и една на рибка .... ще видим утре какво ще стане

- S.Koychev
- разбира нещата
Привет и от мен, снощи си дойдох от моста , резултат КАПО, на целия мост нямаше и 1 толуп изкаран това от 23:30 на 16.11 до 16 часа на 17.11 , народ много моста прелива целия и се качва още водата. На мача изкарах някой дребна риба ама като цяло много ама много слаб риболов се получи , дали заради качването на водата или нещо заради времето ама ...
Ribarche
Сега се върнах от стената ... Аз си хвърлях за сомчета и амури . Сомчета хванах около 30 -40 броя но размера им е 25-30 см доста малки само на бял червеи излизаха .Амур не . Толупи видях поне 7 да изкарват 3-4 бяха по малки 10 кг но имаше 2 по кам 30 кг гонеха Колегата до мен хвана едно шаранче на прожините за толуп и ми го подари
Но толупа явно излиза вечер защото през деня невидях никои да извади . И явно дава само в края на моста ... Отначалото на моста никой нищо не беше хванал .

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Здравей те колеги!Говорих преди около час с приятел пребираше се нищо не извадили в момента май нищо не дава докато не се стабилизира водата.
-
- кандидат преподавател
Пичове финансовата равностоиност на един риболов на Овчарица не е предназначението на тази хубава тема ,нали 

-
- научил се да хвърля
Според мен,финансовата страна на един излет на теца е много по важна информация от мнения от сорта на"колега успех"или "да пишеш как е минал излета" и мнения състоящи се в браво,супер излет и тем подобни.
п.с Нищо лично и ако модератора смята,че мнението е офф,да го изтрие.И още нещо само да вметна-според мен лично точно такива намеси спират много хора да пишат и споделят впечатления и когато една тема си върви и е целенасочена не трябва да се секва.Имформация от всякакво естество е полезна
п.с Нищо лично и ако модератора смята,че мнението е офф,да го изтрие.И още нещо само да вметна-според мен лично точно такива намеси спират много хора да пишат и споделят впечатления и когато една тема си върви и е целенасочена не трябва да се секва.Имформация от всякакво естество е полезна

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
kaloyan-stz написа:Според мен,финансовата страна на един излет на теца е много по важна информация от мнения от сорта на"колега успех"или "да пишеш как е минал излета" и мнения състоящи се в браво,супер излет и тем подобни.

И според мен,все пак е по темата.Също нямам нищо лично.
Що ми се струва , че не си разбрал идеята на този подфорумkaloyan-stz написа:Според мен,финансовата страна на един излет на теца е много по важна информация от мнения от сорта на"колега успех"или "да пишеш как е минал излета" и мнения състоящи се в браво,супер излет и тем подобни.

и да се създават предпоставки за излишни пререкания

barutchiata © написа:
Идеята за информация за водоемите е да се създаде една точна картина за даден водоем.Намира се еди къде си, големина, надморска, какви риби има, подстъпи към водоема, удобни места за риболов, за биваци, има ли хотели или места за спане.
п.п. за таксите на ТЕЦ-а има доста изписано по-темата
- S.Koychev
- разбира нещата
Някой ходил ли е тия дни на стената? Излиат ли някакви прилични риби, моста прелива ли? Всякакво инфо ще е от полза 
Поздрави.

Поздрави.
Ribarche
Моста е ограден с мрежи . Можеш да стоиш на моста и да гледаш мрежарите как вадят толупи а ти да се ядосваш.Мрежите са разпънати от хангара до сатките.Ако все пак отидеш пиши за резултата
- S.Koychev
- разбира нещата
Ебахти и пичовете не се наядоха, така исках да закрия на Овчарица , то с тия мрежи нямам думи.
Ribarche
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги как е нивото на водата. Моста прелива ли? В четвъртък мисля да щутмувам.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- mitiogt
- ще става разбирач
Утре сме се навили да ходим, пък като чета за тия мрежи, събота и неделя някой да е ходил , има ли риба , можели да се влезне с колата към плиткажа и има ли смисъл да бием път и да мръзнем.
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- mitiogt
- ще става разбирач
айде де , никой ли не е ходил почивните дни , дайте някакво инфо как е хавата
, еми, утре ще пробвам пък какво въдица покаже 

Любими Риболовни сайтове:
бехме петък вечер напървото место веднага като се качиш на моста-от 16.00 до 4.30 никаква едра риба ни шаро,ни толуп,ни амур.Излизаха каракуди,като се завърти пасажа че нещо не им влияеше храната и взимаха много нежно.Излязоха и 2-3платички,а теа каналета,като се навъртят няма отърване-малки 20-30см правят повода на нищо.Това е от мен дано съм помогнал,според мен в момента не си заслужава