Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
maljak
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от maljak »

qkomie написа:Големите сомове на студеното ... На топлото излизат бебета и канални ....За тея каналните ще пробвам на протеиново топче риба да видим какво ще стане :) казаха ми че излизат над кило . Една въдица за амур или шаран една за сомчета и една на рибка .... ще видим утре какво ще стане :)
успех-и да пишеш как е минал излета :D
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Привет и от мен, снощи си дойдох от моста , резултат КАПО, на целия мост нямаше и 1 толуп изкаран това от 23:30 на 16.11 до 16 часа на 17.11 , народ много моста прелива целия и се качва още водата. На мача изкарах някой дребна риба ама като цяло много ама много слаб риболов се получи , дали заради качването на водата или нещо заради времето ама ...
Ribarche
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Сега се върнах от стената ... Аз си хвърлях за сомчета и амури . Сомчета хванах около 30 -40 броя но размера им е 25-30 см доста малки само на бял червеи излизаха .Амур не . Толупи видях поне 7 да изкарват 3-4 бяха по малки 10 кг но имаше 2 по кам 30 кг гонеха Колегата до мен хвана едно шаранче на прожините за толуп и ми го подари :) Но толупа явно излиза вечер защото през деня невидях никои да извади . И явно дава само в края на моста ... Отначалото на моста никой нищо не беше хванал .
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

Здравей те колеги!Говорих преди около час с приятел пребираше се нищо не извадили в момента май нищо не дава докато не се стабилизира водата.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Пичове финансовата равностоиност на един риболов на Овчарица не е предназначението на тази хубава тема ,нали :wink:
Изображение
kaloyan-stz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaloyan-stz »

Според мен,финансовата страна на един излет на теца е много по важна информация от мнения от сорта на"колега успех"или "да пишеш как е минал излета" и мнения състоящи се в браво,супер излет и тем подобни.
п.с Нищо лично и ако модератора смята,че мнението е офф,да го изтрие.И още нещо само да вметна-според мен лично точно такива намеси спират много хора да пишат и споделят впечатления и когато една тема си върви и е целенасочена не трябва да се секва.Имформация от всякакво естество е полезна :wink:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

kaloyan-stz написа:Според мен,финансовата страна на един излет на теца е много по важна информация от мнения от сорта на"колега успех"или "да пишеш как е минал излета" и мнения състоящи се в браво,супер излет и тем подобни.
п.с Нищо лично и ако модератора смята,че мнението е офф,да го изтрие.И още нещо само да вметна-според мен лично точно такива намеси спират много хора да пишат и споделят впечатления и когато една тема си върви и е целенасочена не трябва да се секва.Имформация от всякакво естество е полезна :wink:
:smt023 :smt023 :smt023
И според мен,все пак е по темата.Също нямам нищо лично.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

kaloyan-stz написа:Според мен,финансовата страна на един излет на теца е много по важна информация от мнения от сорта на"колега успех"или "да пишеш как е минал излета" и мнения състоящи се в браво,супер излет и тем подобни.
Що ми се струва , че не си разбрал идеята на този подфорум :roll: тук е да се дава информация за водоемите , не за финансовата възможност на колегите
и да се създават предпоставки за излишни пререкания :idea:
barutchiata © написа:
Идеята за информация за водоемите е да се създаде една точна картина за даден водоем.Намира се еди къде си, големина, надморска, какви риби има, подстъпи към водоема, удобни места за риболов, за биваци, има ли хотели или места за спане.

п.п. за таксите на ТЕЦ-а има доста изписано по-темата
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Някой ходил ли е тия дни на стената? Излиат ли някакви прилични риби, моста прелива ли? Всякакво инфо ще е от полза :)
Поздрави.
Ribarche
pesho123
новобранец
новобранец

Мнение от pesho123 »

Моста е ограден с мрежи . Можеш да стоиш на моста и да гледаш мрежарите как вадят толупи а ти да се ядосваш.Мрежите са разпънати от хангара до сатките.Ако все пак отидеш пиши за резултата
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Ебахти и пичовете не се наядоха, така исках да закрия на Овчарица , то с тия мрежи нямам думи.
Ribarche
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Колеги как е нивото на водата. Моста прелива ли? В четвъртък мисля да щутмувам.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Утре сме се навили да ходим, пък като чета за тия мрежи, събота и неделя някой да е ходил , има ли риба , можели да се влезне с колата към плиткажа и има ли смисъл да бием път и да мръзнем.
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

айде де , никой ли не е ходил почивните дни , дайте някакво инфо как е хавата :x , еми, утре ще пробвам пък какво въдица покаже :D
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to6o_03 »

бехме петък вечер напървото место веднага като се качиш на моста-от 16.00 до 4.30 никаква едра риба ни шаро,ни толуп,ни амур.Излизаха каракуди,като се завърти пасажа че нещо не им влияеше храната и взимаха много нежно.Излязоха и 2-3платички,а теа каналета,като се навъртят няма отърване-малки 20-30см правят повода на нищо.Това е от мен дано съм помогнал,според мен в момента не си заслужава
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”