Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Питане за 7м,боло
Модератор: sapuna
Re: Питане за 7м,боло
Мисълта ми беше ,че въдица може да се счупи при засичане САМО ако се борави неграмотно с неяvlado-fidera написа:Филми има много, дори и аз си счупих една спинингарка при подобни обстоятелства, но моя грешка беше, сега не знам при тва боло как е било, но нема се лъжеме сега.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- новобранец
jultopepi купи си по- добре едни високи ботуши, за да нагазваш по няколко метра и не се занимавай с глупости. Честно казано, не се сещам за къде ще ти е непременно необходима такава въдица.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ето приемлив вариант -> http://baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=1260jultopepi написа:за риболов на река Искър скобар, мряна,морунаж,кефал
Целта ми е добър контрол на линията
-
- фен клуб-скобар
Високи ботуши отдавна имам но си нямам 7метрова болонеза но ще си купя а места по реката за нея колкото си щеш
-
- научил се да хвърля
Вземи си пак TICA , толкова леки и на такава цена други няма.Ако се спреш на Shimano трябва да е от Technium нагоре.
Последно промяна от speysi на Пон Ное 29, 2010 10:32 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И според мен това е добрия избор.Качество на що годе добра цена и най-вече наличност на резервни части.speysi написа:Вземи си пак TICA ...
И аз съм мераклия,но...
За сега нямам възможност,но си разменяме срамежливи погледи с една Tica TECHNIUM 6м.

-
- ще става разбирач
Пепи,намери си един по-дълъг мач и мирясай с тия болонези...имах две 7-мици и двете ги продадох.Знаеш къде и какво ловя 

-
- фен клуб-скобар
колко да е дълък,а сигурно трябва да е марков а пък и не съм срещал мач по-дълъг от 4,50 а с тази дължина на реката Искър мисля че е несериозноД-р Дулитъл написа:Пепи,намери си един по-дълъг мач и мирясай с тия болонези...имах две 7-мици и двете ги продадох.Знаеш къде и какво ловя