Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НАМЕРЕНА ВЪДИЦА
Модератор: dantho.mihov
Re: НАМЕРЕНА ВЪДИЦА
Преди няколко дни прочетох в една тема, че един колега от форума докато ловил от лодка, му паднала въдицата в язовира. Дори се чудеше дали няма ако някой я намери да му я върне, но немога да намеря темата. Мисля, че беше някъде в раздел Хищници
-
- вече хвърля и на тежко
Да не се бъркаш колега с Копринка, имаше колега, който си изтървал въдицата от лодката на Копринка.
Може, наистина немога да се сетя къде беше и каква точно въдица беше 

-
- сериозен играч
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- sashito
- ще става разбирач
незнам дали е съвпадение ама преди около 2месеца бях на жребчево и говорих с един колега и той ми сподели че като са влизали с лодката и са се обърнали и му е заминала една въдица с макара даже и марката е шимано,не му знам името на колегата само знам че те бяха опънали каравана точно до върбите преди църквата,веднага след забраната и булсат си бяха пуснали,стояха около 2 месеца там,колеги които са ходили по тези места са ги виждали,ако някой от форума се познава с някой от тях може да ги пита
- Skorpi
- сериозен играч
Батка каквото сиси намерил си е твой касмет касмет не се подарява 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- borislav58
- сериозен играч
Мисля че това е правилния начин .Може пък колегата да не е от нашия форум .Skorpi написа:Батка каквото сиси намерил си е твой касмет касмет не се подарява

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Тука можеш да прочетеш мн. интересни мнения! Марката не е Шимано и не е за спининг.Късмет ми е, но все пак ако някои си я познае нямам нищо против да му я върна.Имам 27 въдици така,че ...
- borislav58
- сериозен играч
vells написа:Тука можеш да прочетеш мн. интересни мнения! Марката не е Шимано и не е за спининг.Късмет ми е, но все пак ако някои си я познае нямам нищо против да му я върна.Имам 27 въдици така,че ...
Прав си с една повече или по малко

Всичко заебавам и за риба заминавам!