Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Виваком риболов
- ninastefanina
- сериозен играч
Виваком риболов
Петък след обяд!
Говоря по телефона,пиша в общия чат,чета долния цитат:
Събота сутрин,часът е 9:40!Телефонът ми звъни за пръв път днес и думите отсреща са "Поуспахме се!"Ми да,така си е!Скоростно ставане,бързо кафе,пет минутно преглеждане на форумите и ....
ninastefanina
Готова съм и очаквам Насето да мине да ме вземе/не да вземе да ме мине/.Чакам само няколко минутки и потегляме!Въоръжих се с мача и новата SPRO 3,60 2,5lb шаранджийка.Пътьом зареждаме червеи,цигарки,бирка и стрижем за платеното на Панчерево!
sapuna
6:45 !Още само пет минутки,а довечера съм го ``ал у покера,лягам си с кокошките!
9:35 !Е са си ба мамата!Звънкам,звънкам,звънкам ... отказаха ми!Обличам се набързо,в магазина за цигарки и КафеКола и потеглям за Церова кория!Не бързам,далеко съм от Софийските задръствания,стойката ми е в готовност на гьола и знам,че ще вкарам в аванс няколко броя преди още аверите да са се натоварили по колите!
водоемите
Панчарево

Церова кория

ninastefanina
Пристигаме и се мъчим да се ориентираме в обстановката - хора,кофи,кепове,пъстърви,дървени кейове ... позната обстановка!С късмета си идваме - утре е последен ден за риболов и се затваря за ... почистване и укрепване на кейовете!
Следва суетене около тъкъмите ми.То с 0,25 не се ловели шарани,монтажите не са ми много ясни,с мача не ставало да се лови,а Пав ми препоръча изобщо да не разнасям директния!Бе,от един влакно от друг пружинка,от трети захранка и съм готова да скоча в боя!Първото мятане ми го направи Насо за да го усвоя нагледно,второто пак той,третото ... "Насе,прехвърлих папура!" Ми ... много мятам аз!Подредихме се и е време да се представим:

sapuna
Обстановката позната - сам съм на гьола,като изключа собственника и охраната!Карък съм - от два дена нищо не е пипвало!
Набързо монтирах нови топчета/старите все още висяха по космите/ и бомбандирах трета шамандура ... не можах да метна,едва направих 115 метра!
Омръзна ми да се щракам до Пежото,та да се покажа пред новата придобивка:

екипировка:

следват едновременни удари в двата лагера:
Панчарево

Церова кория

и пак по Софийско

и пак по Горнооряховско

Раменяме информация по телефона и пак

и пак

... и малко преди да ни свършат батериите:

Бе ... мисля,че се получи!
Бе ... мисля,че ще ставам шаранджийка!
Говоря по телефона,пиша в общия чат,чета долния цитат:
и в главата ми се заражда идея!И то каква - за един малко по различен излет,а именно съвместен национален VIVACOM пред Никулденски риболов/по подразбиране за шарани/!При последвалата уговорка се очертават четирима учасници - ninastefanina,nasco2,stefan ginev и sapuna.Речено сторено.sapuna написа:...Бях се позанемарил малко от към репортажи/аз си знам защо/ ,но обещавам още утре да рапортувам!
Събота сутрин,часът е 9:40!Телефонът ми звъни за пръв път днес и думите отсреща са "Поуспахме се!"Ми да,така си е!Скоростно ставане,бързо кафе,пет минутно преглеждане на форумите и ....
ninastefanina
Готова съм и очаквам Насето да мине да ме вземе/не да вземе да ме мине/.Чакам само няколко минутки и потегляме!Въоръжих се с мача и новата SPRO 3,60 2,5lb шаранджийка.Пътьом зареждаме червеи,цигарки,бирка и стрижем за платеното на Панчерево!
sapuna
6:45 !Още само пет минутки,а довечера съм го ``ал у покера,лягам си с кокошките!
9:35 !Е са си ба мамата!Звънкам,звънкам,звънкам ... отказаха ми!Обличам се набързо,в магазина за цигарки и КафеКола и потеглям за Церова кория!Не бързам,далеко съм от Софийските задръствания,стойката ми е в готовност на гьола и знам,че ще вкарам в аванс няколко броя преди още аверите да са се натоварили по колите!
водоемите
Панчарево

Церова кория

ninastefanina
Пристигаме и се мъчим да се ориентираме в обстановката - хора,кофи,кепове,пъстърви,дървени кейове ... позната обстановка!С късмета си идваме - утре е последен ден за риболов и се затваря за ... почистване и укрепване на кейовете!

Следва суетене около тъкъмите ми.То с 0,25 не се ловели шарани,монтажите не са ми много ясни,с мача не ставало да се лови,а Пав ми препоръча изобщо да не разнасям директния!Бе,от един влакно от друг пружинка,от трети захранка и съм готова да скоча в боя!Първото мятане ми го направи Насо за да го усвоя нагледно,второто пак той,третото ... "Насе,прехвърлих папура!" Ми ... много мятам аз!Подредихме се и е време да се представим:

sapuna
Обстановката позната - сам съм на гьола,като изключа собственника и охраната!Карък съм - от два дена нищо не е пипвало!
Набързо монтирах нови топчета/старите все още висяха по космите/ и бомбандирах трета шамандура ... не можах да метна,едва направих 115 метра!
Омръзна ми да се щракам до Пежото,та да се покажа пред новата придобивка:

екипировка:

следват едновременни удари в двата лагера:
Панчарево

Церова кория

и пак по Софийско

и пак по Горнооряховско

Раменяме информация по телефона и пак

и пак

... и малко преди да ни свършат батериите:

Бе ... мисля,че се получи!
Бе ... мисля,че ще ставам шаранджийка!
Последно промяна от ninastefanina на Нед Ное 28, 2010 11:29 am, променено общо 1 път.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Виваком риболов
Сякаш се появява нов под-форум. С много хумор и малко ексцентричен, но пък забавен
!!!

-
- ще става разбирач
Браво сестра ми добре ,че не беше с директния 

-
- ще става разбирач
Браво сестра ми добре ,че не беше с директния 

Бре, такова нещо не бях виждал, телефонен риболов(така да се каже де), браво за слуката и на двете места !!!
(по инфо разбрах, че шараните на Пънча са легнали, но явно не е вярно, а пъстърви ловяха ли се ? )

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
От това по хубав и успешен излет здраве му кажи.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- ninastefanina
- сериозен играч
На истина шарана почти го нямаше,за целит ден само пет са се извадили,но пъстърви вадеха постоянно и щуки също.Ribko написа: (по инфо разбрах, че шараните на Пънча са легнали, но явно не е вярно, а пъстърви ловяха ли се ? )
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за цялата компания

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лудаци !
Ама страхотен репортаж се е получил !
Митака пак счупил кантара май .
Ама страхотен репортаж се е получил !
Митака пак счупил кантара май .

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Страхотен репортаж и страхотен излет 

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- и господ не е толокова добър
Убавци

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Уникални сте ! Изкефих се максимално ! Супер репортаж !
А некой други хора , / и аз включително / - пълно капо вчера
!
А некой други хора , / и аз включително / - пълно капо вчера

Върл Shimano фен!
G.Petkov написа:........С много хумор и малко ексцентричен, но пък забавен!!!

Като изключим позьорството при sapuna !!!/ Лично мое мнение !/