Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Виваком риболов
Re: Виваком риболов
Оригинален репортаж! 

Много свежо. Много ми хареса 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тя, идейката се заформи още в четвътрък на Софийската среща но в Петък вече беше сигурно, че ще бъде реализирана.
За самият излет, не знам какво да кажа тъй като Нинчето го е описала толкова добре, че няма какво да се добави. Опитът ми на този водоем се ограничава до един единствен риболов това лято, когато излязоха няколко шарана и не помня вече 1 или 2 сомчета на пружинка. Имах инфо от Павката че миналата седмица са ловили с Ели еднакво успешно на сладка царевица и бял. Цялата ни артилерия на мен и Нина се състоеше от две тояги, реших, че след като е зарибяван редовно водоема няма смисъл от повече. Основна и единствена цел ни беше шаран за Никулден. Та заложихме на следното едната тояга с пружинка и бял, другата с долна кука и пак бял. Но никакво пипане, към 12.00 добавих и горна кука с царевичка. Пак никакво пипане. Нямахме възможност и средства в нас да си направим петно и решихме, че след като не можем да докараме рибата при стръвта, ще направим обратното и започнахме да прехвърляме през 20 мин. сменяики дестинацията. Настроението беше добро Нинчето със слушалка на ухо предаваше на живо от ЦК (беше като аген на ФБР), но все пак в мен започна да се прокрадва едно на всички познато чуство за капо. Около нас народа трепаше пъстърви и щуки, а ние нъц, шаран та шаран. То човека на входа си ни каза да не се занимаваме с глупости но ние
, за което започнах лекичко да съжалявам. Да бъда капо и то на платен и зарибен водоем УЖАС!!! Но започнах да се успокоявам, че винги има първи път
. Стефчо с жена си се настаниха по настрани от нас ( по близко до кръчмето
) та не знам с каква стратегия се бореше той. Някъде около 15.00 от към ЦК дойде новината, че се вади риба в същия този момент сниманото по горе утежнено звънче подскочи и започна да отпуска
, засечка усетих, че съм го ковнал но ужас
при толкова презамятия и смяна на дестинации и посоки бях пропуснал една важна подробност точно по средата между мен и рибата плътно в дясно до линията ми имаше остров от тръсика ( същият който Нинчето успешно прехвърли през средата ) а в ляво от мен беше заметната другата пръчка, асистенката ми я нави супер бързо, а шарко естествено се насочи директно към тръстиката, малко борба и търчане по кея и шаркото се оказа умело кепчосан в малкото кепче от Стефчо.
Камък ми падна от сърцето, капото беше спасено
, седнах и с удоволствие си изпих първата и последна за деня биричка
.
В ляво от нас се беше настанила една двойка, но мъжът често отскачаше за биричка и Нинчето асистираше с кепа на осиротялото девоиче, установих, че се е научила вече да използва кепа по предназначение преди тя явно го имаше за някакво страшно оръжие и се опитваше всячески да пребие горките рибки с него
.
Където и да си с приятели винаги е хубаво, дори и с Виваком връзка.

В ляво от нас се беше настанила една двойка, но мъжът често отскачаше за биричка и Нинчето асистираше с кепа на осиротялото девоиче, установих, че се е научила вече да използва кепа по предназначение преди тя явно го имаше за някакво страшно оръжие и се опитваше всячески да пребие горките рибки с него

Където и да си с приятели винаги е хубаво, дори и с Виваком връзка.

-
- ще става разбирач
Браво!!
..Просто невероятен излет

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Браво на колегите добре сте си изкарали 

-
- сериозен играч
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- bigfish133
- ще става разбирач
Оригинално , красиво ... 

-
- сериозен играч
супер
- borislav58
- сериозен играч
И азslivnalia написа:Нинче ей такива репортажи ме просълзяват,радвам се че ви познавам![]()
![]()

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- nikidilov
- ще става разбирач
Супер представяне и на двата отбора !!!
- kodek
- ще става разбирач
Много хубав репортаж.
Следва: Вече се формират 3 отбора + този на затвора, за "Глобул" или "М-тел" , зависи кой-как е прочел.
На 3 различни водоема-кой пръв ще постне тема?

Следва: Вече се формират 3 отбора + този на затвора, за "Глобул" или "М-тел" , зависи кой-как е прочел.
На 3 различни водоема-кой пръв ще постне тема?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Е как кой - НАШИЯ!!!kodek написа:....Вече се формират 3 отбора.......-.....кой пръв ще постне тема?

-
- кандидат преподавател
Абе , ако ние , Пазарджиклии направим отбор , не знам къде ще е вашия !?!? / кодек ми е градски /sapuna написа:Е как кой - НАШИЯ!!!kodek написа:....Вече се формират 3 отбора.......-.....кой пръв ще постне тема?

Върл Shimano фен!
-
- вече хвърля и на тежко
Страхотен репортаж! Браво! А за Митака какво да кажа, аристократични риби, аристократична кола и двете много му подхождат.