Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Добрият улов 2
Модератор: sapuna
- mircone
- научил се да хвърля
Добрият улов 2
Здравейте отново колеги,тая седмица отново бяхме на Левски имога да кажа,че не сме валат.За разлика от предния път сега бе по-студено и на всичко отгоре ни валя и дъжд.Бяхме в добра компания с колеги от Шумен и Варна.Добрите емоций започнаха почти веднага след пристигането ни,като последваха 2 бързи удара,но разултатът бе две шаранчета около 700-800g.За да не ви отекчавм повече,пускам снимките.

Ето така премина този уйкенд за мен иаверите.Мисля,че още около седмица,две и рибата ще почне да приема по интензикно.Пожелавам на всички късмет при следващите излети и НАСЛУКА

Ето така премина този уйкенд за мен иаверите.Мисля,че още около седмица,две и рибата ще почне да приема по интензикно.Пожелавам на всички късмет при следващите излети и НАСЛУКА

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Неискам да споря с тебе но твърдение като това са доста смешни.mircone написа:Колега миналата година и ние пробвахме на косъм,но нече бате.Там приема само когато зърното е директно на куката.Мисля,че не сте уцелили начина.
Щом кълве на царевица и се хваща сложена на куката значи и на косам ще се хваща то е повече от ясно.Просто монтажа на косам не е толкова просто нещо...има милион тънкости дори ако половината знаех щеше да е добре.
Общо взето кофти ден беше.

За бракониерите само слънчаци
!

Калканчо,kalkan4o написа:Бях днеска там до обяд.Само ние бяхме с 5 въдици идо обяд и нито една риба.Захранихме с ракета с царевица.Ловихме на царевица на косам.Бяхме на мястото където предния път бяхте застанали и май направихме грешка с мястото.
какво стана със заканите ти за казиченските шарани? Хайде, чичовото, че специално съм ти захранил едно местенце там!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"