Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

garmin 250
Модератори: emo vasilev, Кърцата
garmin 250
Здравейте ако си поръчам сонар от тук http://www.usa2bg.com/hobi/garmin-fish-finder-250.html ще има ли проблем с настройките ( да си показва в метри, градусите и другите неща да се гласят ) четох някъде че има проблем с настройките с внос от америка. също така има ли съществена разлика между моделите 140 и 250?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: garmin 250
Ще трябва да попиташ от където го купуваш дали има метри и целзий! Зависи от производството. А разлика че има ,има. Ако трябва да избираш не се чуди, 250 е твоя сонар само че вече не се произвеждат и незнам ще можеш ли да си го намериш. М-ду другото ако го намериш пиши защото и аз си търся. веднага ще махна 140-ката.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- petro_op
- ще става разбирач
Колега има форма за запитване в сайта, аз преди време питах и ми отговориха веднага !
По-лесно е да питаш директно просто ...
По-лесно е да питаш директно просто ...
Здравейте,
За да не пускам нова тема ще пиша тук.Извинявам се на колегата c82, но мисля, че и на него ще му е интересно.
Та въпросът ми е как точно се настройва Сонара Гармин 250.На колко процента трябва да му е чуствителноста и на колко процента шумът.Общо взето някой, ако може да ми каже как да го настроя.
За да не пускам нова тема ще пиша тук.Извинявам се на колегата c82, но мисля, че и на него ще му е интересно.
Та въпросът ми е как точно се настройва Сонара Гармин 250.На колко процента трябва да му е чуствителноста и на колко процента шумът.Общо взето някой, ако може да ми каже как да го настроя.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Имаш ли ръководство на БГ,ако нямаш дай един имейл да ти го пратя 

здравеите колеги, и аз се интересувам от начина на настроиване на сонар гармин 250. Нещто немога да се оправя с тези настроики.
Здравей, колегаyankosan написа:Имаш ли ръководство на БГ,ако нямаш дай един имейл да ти го пратя
ако можеш изпратими това ръководство на БГ.