Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Росица край Севлиево и началото на Стамболийски
Модератор: sapuna
Данчо, ти тренирай по-добре за Дунава, че на Овчарица можеш и да го биеш, ама тук е много труденdaniel_g написа:Тренирам за Овчарица , че нали с Ceno Cenov сме си организирали малък турнир м/у нас двамата, покрай Великден, та да видим кой е по, по, най-

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- daniel_g
- разбира нещата
Еи да ти се похваля, таман се връщам от риболовния магазин тук, да накупя някои материали за риболова на Овчарица, и собственика вика : еее от кога чакам да се появиш, видя ли новия брой НА ПЛУВКА И ДЪНО? А аз много не купувам списания - вади го тои отваря на една от последните страници и :
тази моя снимка окрасява една от статиите за риболов на хищник
Та има да ме стиииига Цено , по отношение на медийни изяви

тази моя снимка окрасява една от статиите за риболов на хищник

Та има да ме стиииига Цено , по отношение на медийни изяви

- ceno cenov
- разбира нещата
Днес 03.04.2007 бяхме на стамболийски но работата не бе много добре.колегите които бяха от сутринта имаха по 5-6 таранки аз отидох на обед и 3 часа нямам пипане.след това се преместих на река росица зад фабриката идеал стандарт на вира и там хванах няколко червеноперки да отарва капото а месните там лояха и прилични таранки ето малко снимки
това е улова от реката

ето мястото

а ето една снимка от стамболииски на една добра таранка

и ето аз как отървах капото на стамболииски с един бибан

това е улова от реката
ето мястото
а ето една снимка от стамболииски на една добра таранка
и ето аз как отървах капото на стамболииски с един бибан
- daniel_g
- разбира нещата
Е там дет си бил ти само, че 200-300 метра по-надоло на поляната бях и аз! И там събота направих добри каракуди , но ми се струва, че рибата се изтегля нагоре , да си хвърля хайвера. А там събота , лових таранките на дъно ама като заметна със шаранджийските пръти на 3-4 метра от другия отвесен брях и само там даваше, а други които ловиха нагоре само сутринта по 1-2-3 извадили . Така 4е късмет съм имал
и само на стиропор