БЛАГОДАРСТВЕН ПРИЗИВ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
tihomi1111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

БЛАГОДАРСТВЕН ПРИЗИВ

Мнение от tihomi1111 »

Вчера може би ще бъде един от малкото дни който ще помня през целия си съзнателен живот,благодарение на колегите и най-вече на един колега от Казанлък на когото ще съм благодарен цял живот.Специално този човек спаси живота на трима човека които ако не бе неговата незабавна и много прецизна реакция двама от тях сигурно щяха да са на дъното на язовир Копринка.Също така не подценявам и помощта оказана и от другите колеги-СТОЯН и колегата който бе в неговата лодка,НАСКО от АВТОХИТ ,КАЛИН собственик на риболовен магазин Свети Никола в Ст.Загора,МИТАКА и неговия син ДОБРИН :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: .Силно се надявам ,че колегата от Казанлък е член на форума и ще прочете това ,защото след всичко което се случи не ни останаха сили да изкажем вечната си БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: .МОЛЯ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК да дадат някакви координати.Моят тел.0888780101-Тихомир.БЛАГОРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМОГНАТ ДА ГО ОТКРИЯ. :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Последно промяна от tihomi1111 на Вто Ное 30, 2010 6:22 am, променено общо 1 път.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: БЛАГОДАРСТВЕН ПРИЗИВ

Мнение от GODzillata »

И к'во е станало? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Kво стана наистина, Тишо?
Ние бяхме до 15 ч. в язовира, явно след това нещо се е случило :rolleyes:
Каквото и да е то, добре, че е с хепи енд :smt023
Аватар
tihomi1111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tihomi1111 »

Случи се към 12 и нещо.Бяхме тръгнали към вас и точно м/у Копринския и Дунавския ръкав котвата падна от лодката и стана страшно.Но както споменах добре че беше този колега Мустафа който успях да открия иначе щяхме да си заминем на дъното.Тук може би е мястото да кажа на всички колеги които като мен имат спасителни жилетки,но си ги оставят в къщи да стоят за нови-КОЛЕГИ СЛОЖЕТЕ ГИ В ЛОДКИТЕ СИ И ВИНАГИ ГИ ОБЛИЧАЙТЕ КОГАТО ВЛИЗАТЕ ВЪВ ВОДАТА.Още един път хиляди благодарности на всички :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Днес разбрах какво се е случило. И всичко е било на има-няма километър от нас. После се върнахме, минали сме на 500 м. от вас като сте тръгвали, и пак не разбрахме, че се е случила случка :( Аз лично днес разбрах кво е станало. Работата направо е за курбан.
Вече и аз мисля за напред да не ползваме жилетките за мека подложка под задниците.
nasko1971
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nasko1971 »

Здравейте на всички. Пред компютъра всичко изглежда като случка с хепи енд. Но повярвайте ми на живо нещата изглеждат съвсем различно.
И аз искам да благодаря на Мустафа, който с малката си лодка, ако не бе действал толкова бързо и точно.... абе не искам пак да си спомням
Само ще се опитам да опиша какво видяхме като стигнахме с Калин с нашата лодка какво видяхме : една малка лодка / лодката на Мустафа / , трима човека във водата, хванати за лодката и една лодка / лодката на Тихомир и компания, празна / която се въртеше в кръг около малката лодка.....

За бога СЛАГАЙТЕ СИ СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ !!!!ОСОБЕНО ЗИМАТА !!!!
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Евала на Мустафа и всички отзовали се колеги :prayer:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”