ПУСКАТ РИБАРИТЕ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

ПУСКАТ РИБАРИТЕ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ

Мнение от ivann »

http://plovdiv.dir.bg/2010/11/29/news7525464.html Ако тази информация не е за тук моля да я преместите!
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ПУСКАТ РИБАРИТЕ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ

Мнение от kaminero65 »

После пък ще почнат да им пречат водораслите на гребците.Ся кво става - два амура им дърпат лодките назад ли?
Team Milo - feel the difference
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

то хубаво,ама надали ще стене 8)
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

И на мен ми е интересно, как пречат големите риби. :?: Не мога да си го представя :D
Риболовът не е слука,а наука!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Е това просто не е истина....по-голяма глупост не бях чувал скоро!!! Не че е лошо да пуснат малко да поспортуваме на канала, ама чак пък да пречат на гребците :D . Бийте ги с греблата по главите бе момчета, щом ви се мотат около лодките. :D Майтапа на страна, но ако стане това с рибарите не знам как ще бъде опазена рибата от мангалите, за 3 дена едно живо същество няма да остане в базата....то ни така, ни така :?
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

момчета стига сте мечтали,рибата я продават по 2 лв на кило,трофейни екземрляри.
Ако питате мен вече са я продали на някой,които на нас ще я продава поне по 6лв. на някой язовир.
Да не говорим че и никулден идва,а там вече всеки човек иска шаран да сложи на масата.Не случайно се барза с организацията на търга. :wink:
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

ПО-ГОЛЯМА измислица от тази простотия да я нарека не мога да прочета нийде другаде,колеги риболовци.Някой хора се ЧУДЯТ как да се открадне и ПОСЛЕДНИЯ оцелял(риба,водоем,лев и т.н.) в тази държава.Като НЯМА работа човек почва да си мисли за глупости.То и догодина ще го има тоз конкурс,ЗАЩОТО и 0,500-1кг риба ще стане двойно и пак ще трябва да се махне.Целта на занятието е ако мине номера да се поска всяка година :lol: :ANAL:
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

А не е ли най-разумно,ИАРА да се заеме и да излови едрата риба и да я пусне в плачещите за риба язовири в БГ.Защо трябва да се закупува зарибителен материал,при положение,че рибата ще е с хайвер/може би ще има и трофейни екз./.Да не говорим,че и условията в много от язовирите, ще са в пъти по добри от тези сега.Така няма да си пречат гребци и риба.Догодина,като наедрее рибата в гребния-отново същата процедура на друг язовир.Не всичко е пари. :roll:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Аз пък невиждам кой ще им купи рибата :roll: Арендаторите им са пълни язовирите с тонове риба и се чудят на кой да е продадът на едро .Поне мойте наблюдения са такива ,че около Пясъчник се источиха всички водоеми и рибата се държи в клетки и чака Никулден .Некой по предприемчиви си е вече продадоха в Стрелча.JНекой иска да е истъргува по начина хем ягнето да е цяло и вълкът да е сит
Всичко заебавам и за риба заминавам!
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Тия риби сигурно обръщат лодките. :D :D На мен ми се е случвало шаран да се отрие в лодката(гумена руска),странно е да ти се по-повдигне лодката,ама това около забраната.А кануто при такава процедура най-вероятно се обръща. :shock:
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Е те това вече е пълна простотия .Егати и управщината и спортистите.Пречела им вълната . :roll: :ANAL: В Англия плакаха ,че шарана от едно езеро ловен 100 пъти със разкъсани жуки и прираст 300 гр от последния улов ( със снимка ( умрял.Ние показваме с гордост уловеният 25 кг . в Кърджали вече расфасован на котлети .А тоя смешник управник вместо да организира световно по риболов догодина на базата ,че наистина отговаря на това той прави търг за улавяне на рибата . :?: Сигурно ще има и за него .Пълна наглост .Кметството ли я захранва .Като искат след състезания да продават уловената едра риба . И то за спонсорство на нещо .Може би на тия гребци дето се блъскат във каяците им сега :?: Защо трябва да е фирма и да има нечии интереси - :!: Все на някого нещо му пречи .А после на нас наслука (к...ц; :butthead:
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Колеги до колкото чух от непотвърден източник от днес базата е разрешена срещу 5 лв. и 2 лв. за кило риба :shock: Знае ли някой вярно ли е това? :?:
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Здравейте колеги,
Аз също живо се интересувам от условията за риболов. Ако някой има достоверно инфо моля да го предостави. Решил съм да посетя гребния канал, ако наистина го разрешат за риболов за това ме интересува такса за риболов, цени на килограм и най - важното дали може да се връща рибата обратно. Благодаря предварително.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Малко ме съмнява да го разрешат но да видим :)
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

След като прочетох цялата тази статия
http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=246
не ме съмнява, ами съм сигурен, че няма да стане тая с редовия риболовец да си лови на канала :idea:
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”