Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

POWER BALANCE гривна
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
POWER BALANCE гривна
Здравейте! Реших да пусна темата в този раздел на форума, защото съм останал с впечатленията, че тук пишат доста запознати с балансираният начин на живот хора.
Случайно попаднах на тези джаджи в интернет. В официалният им сайт пише много работи, ще цитирам :
" Power Balance е технология за по-добри постижения, предназначена да взаимодейства с естественото енергийно поле на вашето тялото. Гривните допринасят за здравето и енергийното равновесие в човешкия организъм, карат ни да се чувстваме в отлично здравословно и физическо състояние, power balance гривните пречат на негативните енергии да ни достигнат. Power Balance помага при всякакъв вид натоварвания - психически и физически, и не е предназначена само за спортисти. Практически, можете да поставите гривните по цялото си тяло.
Пауър Баланс гривните са резулат на дългогодишни експерименти и изследвания в сферата на холограмните технологии. Фолиото от майлер/Mailer в гривната е изключително издържливо. Диаметъра му е 1,5 см и е водоиздържливо, което значи, че гривната е подходяща за плувци и можете да я носите дори и в банята! Според експертите положителният ефект от енергийните гривни се запазва в продължение на една година. "
Чудя се дали това е истина и струва ли си цената от 40 лева за една такава гумена гривничка? Какво мислите... ?

Случайно попаднах на тези джаджи в интернет. В официалният им сайт пише много работи, ще цитирам :
" Power Balance е технология за по-добри постижения, предназначена да взаимодейства с естественото енергийно поле на вашето тялото. Гривните допринасят за здравето и енергийното равновесие в човешкия организъм, карат ни да се чувстваме в отлично здравословно и физическо състояние, power balance гривните пречат на негативните енергии да ни достигнат. Power Balance помага при всякакъв вид натоварвания - психически и физически, и не е предназначена само за спортисти. Практически, можете да поставите гривните по цялото си тяло.
Пауър Баланс гривните са резулат на дългогодишни експерименти и изследвания в сферата на холограмните технологии. Фолиото от майлер/Mailer в гривната е изключително издържливо. Диаметъра му е 1,5 см и е водоиздържливо, което значи, че гривната е подходяща за плувци и можете да я носите дори и в банята! Според експертите положителният ефект от енергийните гривни се запазва в продължение на една година. "
Чудя се дали това е истина и струва ли си цената от 40 лева за една такава гумена гривничка? Какво мислите... ?

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: POWER BALANCE гривна
Колега гривните са много добри поне знам от дългогодишен опит аз съм спортист и гривната найстина си заслужава аз имам 2 бели и 1 черна гривна.Заслужава си парите.Повярвай ми ще останеш доволен също като мен.
Риболова е хоби.Наслука 

- Vlado_852
- разбира нещата
Колега, няколко мои приятели си купиха такива и в интерес на истината доста ги хвалят. Моето мнение е по скоро негативно но съм решил и аз да си взема една такава "за спорта". Внимавай от къде ги купуваш, има доста ментета.
-
- научил се да хвърля
Колега, точно такива, същите съм купил 4 за по 5лв бройката. Има ги в ебай (точно тези малко са им увеличили цената). Единия приятел е правил сравнение с оригинална такава и тази евтината изглежда по добре. Пиша го това не за друго ами защото не се сещам в България кой ще ти гарантира, че купуваш истинската...
:)

- Vlado_852
- разбира нещата
Всяка гривна си има номер, който можеш да провериш н сайта на фирмата, освен това има и официални представители.
-
- научил се да хвърля
Мерси за бъзите отговори, колеги. А на модераторите мога да кажа само **** ** *******...
Не случайно съм я постнал в подводен риболов, защо трябваше да бъде преместена незнам... Жалко за хубавия сайт.

Теодоре, ако отвориш Подводен риболов ще забележиш, че и там се вижда и влиза в темата ти 

-
- научил се да хвърля
има познат, който ги взема на 3 лв и ги продава на 10 лв...бели,черни и др..продава по 30-40 на ден по и-нет.....
хайде сега сами си приценете щом ги взема на 3 лв дали това наистина са " Пауър Баланс гривните са резулат на дългогодишни експерименти и изследвания в сферата на холограмните технологии"
Успех
хайде сега сами си приценете щом ги взема на 3 лв дали това наистина са " Пауър Баланс гривните са резулат на дългогодишни експерименти и изследвания в сферата на холограмните технологии"
Успех

- Vlado_852
- разбира нещата
Явно за теб е голямо затруднение да прочетеш няколко поста.ProfiLER написа:има познат, който ги взема на 3 лв и ги продава на 10 лв...бели,черни и др..продава по 30-40 на ден по и-нет.....
Успех
-
- научил се да хвърля
ти пък си бил голям остроумник бе.. ми както преди твоя пост човека е написал,че е доволен и след него и ти пишиш същото..така и аз давам 2-ро негативно мнение за тези боклуци

- Vlado_852
- разбира нещата
Това имах предвид. И по-добре не ме обиждай повече!!!Vlado_852 написа:Всяка гривна си има номер, който можеш да провериш н сайта на фирмата, освен това има и официални представители.
-
- научил се да хвърля
въобще не си запознат с нещата, ама въобще..няма да задълбавам с теб..носи си гривничката и нега получаваш супер сила от нея

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здрасти и от мен!
Ако започна работа в АЕЦ "Белене", бих си я купил.
Какви енергии балансирате ми е интересно.
Мнението ми е - тръба, драги зрители.
Със здраве!

А! И още нещо:
- би ти дала повечко сила, при условие че се комбинира с наколенките на д-р (? ... в кои науки???) Ливайн, нашийника на медицинската сестра Курминале, меча на Ръсел Кроу от "Гладиатор" и медните обувки от изображенията на един от фараоните в Египет (предполага се, че Фараонът е изобразен с медни сандали, понеже е пришълец от друга планета, с по-голяма маса и логично - по-силно притегляне). Целта е да се съберат около 25 кг. метал и да не се сваля поне една година. Гарантирам ти ще заякнеш!

Ако започна работа в АЕЦ "Белене", бих си я купил.
Какви енергии балансирате ми е интересно.
Мнението ми е - тръба, драги зрители.
Със здраве!

А! И още нещо:
- би ти дала повечко сила, при условие че се комбинира с наколенките на д-р (? ... в кои науки???) Ливайн, нашийника на медицинската сестра Курминале, меча на Ръсел Кроу от "Гладиатор" и медните обувки от изображенията на един от фараоните в Египет (предполага се, че Фараонът е изобразен с медни сандали, понеже е пришълец от друга планета, с по-голяма маса и логично - по-силно притегляне). Целта е да се съберат около 25 кг. метал и да не се сваля поне една година. Гарантирам ти ще заякнеш!

Тия гривни са пьлна глупост ,моля не се льжете.
- krokibg
- учете се от него
А бе и аз да попитам,увеличава ли излитанията на самолета
Сега сериозно,мисля че може да има някаква полза от тях,обаче един от тези които имат,да напишат два реда,в какво и виждат ползата на тази гривна !?!?!? Кръвното ли сваля,какво чувстват като я носят.Всичко друго е само догадки

Сега сериозно,мисля че може да има някаква полза от тях,обаче един от тези които имат,да напишат два реда,в какво и виждат ползата на тази гривна !?!?!? Кръвното ли сваля,какво чувстват като я носят.Всичко друго е само догадки

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!